Здравей Гост

Подарък за ДИВНА

• 159 Отговора
  • 20170 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:Подарък за ДИВНА
« Отговор #40 -: Септември 18, 2010, 10:40:04 pm »

;D Аз не, че съм се засилила да викам. И да искам не мога  ;D. Но говоря много, може да се каже постоянно /обеснявам, давам напътствия .../ и към края на работния ден гласа ми започва да се губи. Пия постоянно чай и течности. След като си почина няколко часа/млъкна и не обелвам дума за 1-2 часа/ всичко е наред, но като цяло е много неприятно.
Затова не се виждам дълго с тая професия.

Всъщност гласните струни къде се търсят в радикса? Не съм се замисляла никога.

гласните струни трябва да са по телеца и венера..

иначе и на мен ми пада гласа като говоря високо, затова знам за какво става въпрос и ти предложих микрофона.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Stella

• 7765
« Отговор #41 -: Септември 18, 2010, 10:40:10 pm »

Телеца
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #42 -: Септември 18, 2010, 10:47:20 pm »
;D Аз не, че съм се засилила да викам. И да искам не мога  ;D. Но говоря много, може да се каже постоянно /обеснявам, давам напътствия .../ и към края на работния ден гласа ми започва да се губи. Пия постоянно чай и течности. След като си почина няколко часа/млъкна и не обелвам дума за 1-2 часа/ всичко е наред, но като цяло е много неприятно.

Чувала съм в интервю от Лили Ивианова, че тя преди концерт не говори по няколко часа.

Аз съм с Марс в Телец и фарингита ми е втора природа  :'(
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #43 -: Септември 18, 2010, 10:47:56 pm »

Телеца

Благодаря, Стелла!

Венера ми е добре поставена в радикса. Силна по знак и полочава добри аспекти. Странна работа от къде идва тоя проблем?  :-\

*

Divna

« Отговор #44 -: Септември 18, 2010, 10:51:15 pm »

Чувала съм в интервю от Лили Ивианова, че тя преди концерт не говори по няколко часа.

Благодаря, Аурора!

Тя поне пее жената, а аз само говоря. Не се напрягам и въпреки всичко имам проблеми.
Има хора дето могат да крещят по цял ден и нищо им няма, а аз не дай Боже да повиша леко тон и гласът ми веднага пада, просто на секундата.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #45 -: Септември 18, 2010, 11:35:33 pm »

в козирог и съм женена освен за Муньо Аз с венера и за фарингита.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #46 -: Септември 18, 2010, 11:53:10 pm »
Лилит ми е в широк съвпад с Венера и съм си мислила, че в предишен живот явно съм била душена или съм минала през гилотината. Иначе от къде ще да ми е тоя проблем с гърлото  :-\?

*

Uran

• 6041
« Отговор #47 -: Септември 19, 2010, 05:16:57 pm »
 Аз нямам нищо в телец, но Венера има не дотам добри аспекти и гласът ми лесно се уморява.

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #48 -: Септември 19, 2010, 09:49:57 pm »
Подарък за "Дивна" - Родовата карма и продължаване на рода ни.

Доколкото мога :blink:

Ще се помъча да разгледам нещата, като гледам на теб на " новородено" и продължител на рода, но разглеждам само натала.

11 дом при теб носи характеристиката на Дева с нюанси от Водолей.

Предците ти са отредили за теб първо да отложиш, после да въведеш ред след анализ и да пожънеш реколта за рода. Струпване на Слънце, Плутон, Венера,  Меркурий. Съвпада на Слънце с Плутон показва как ти трябва да направиш трансформация  на някои неща,съществували при двата рода / на майка ти и баща ти/  да отсееш , да запазиш или отхвърлиш някои.Тези които приемеш да ги приемеш с любов.  Също и да съживиш идеята за първичната  сила у себе си.
Слънце в Дева.- Приела си да служиш и действаш любящо и да полагаш грижи, но ако Слънцето ти е възпрепятствано от близките около теб и не може да се прояви по този начин, защото рода не е реагирал правилно и не е разбрал действията / Слънцето ти е принудено да трансформира, Плутон е "ядрото, сърцето  на рода ", ти започваш да проявяваш Марс във Водолей , свободомислещо, вкарваш идеи, различни до сега, действаш неконтролируемо и неподчинено- Марс във Водолей. Марс съвпад Раху във Водолей.

Задачата ти е да разчупиш старото, показвайки новото, което трябва да влезе занапред при предците през Водолей. Това се потвърждава и от Уран в 12 дом.

Съвпада на Плутон/Слънце ще възобнови първичната сила на рода.
Имаш силно подчертана връзка Дева/ Скорпион/ Водолей.

Луната ти в Скорпион -1 дом., говори за родовата карма на рода на майка ти и твоите емоции относно това. Скорпион силно се придържа към миналото, сигурното, мнителен е и ровичка дълбоко навътре и назад. Луната ти там има нужда от разбиране и утеха и оптимизъм. Юпитер според Теорията за предците ни, съответства на мъжете убити през войната. Назад в рода на майка ти може би има такива. Юпитер е и духовната сила на системата "Предци"Още повече и съвпада с Нептун го показва . Духовната ти сила идва от рода на майка ти. Може би е имало и стара жена, на която е отреждано почитно място,и което се предава и за напред. 

И Водолея и  Скорпиона в теб, знаят че нещата не свършват след смъртта , но Душата на Водолея знае, че е временно тук , а на скорпиона е обвързана .От една страна си свободолюбива, от друга миналото много често те дърпа назад.
 От гледна точка на предците ти , ти като силно подчертана Дева си гаранция за прилежност. Девите се раждат както се казва "трезви". От малка си прилежна и набюдателна, но и срамежлива.
В различните периоди на даден род енергията на знака Дева е енергия на застой, осъзнаване на това, което е било. Трябва да превърнеш скорпиона в орел и да внесеш зрялост. В далечно минало е липсвал някакъв ред в живота на предците , имало е драматични събития. Желанието ти на вътрешно ниво е да завършиш "служенето".
За Скорпиона е важно и каква  кръв тече в потомците.
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Stella

• 7765
« Отговор #49 -: Септември 19, 2010, 10:01:31 pm »

Благодаря, Аурора!

Тя поне пее жената, а аз само говоря. Не се напрягам и въпреки всичко имам проблеми.
Има хора дето могат да крещят по цял ден и нищо им няма, а аз не дай Боже да повиша леко тон и гласът ми веднага пада, просто на секундата.

Ами при теб може да е професионално заболяване-учителите често имат такова. Свързаните с професията заболявания са по 6-ти дом. При теб се намира Овен на куспидата на 6-ти и втори знак е Телеца.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

« Отговор #50 -: Септември 20, 2010, 01:09:01 am »
Благодаря, Мила!

Много интересна интерпретация.

Аз се оказах "бунтовника" на рода  ;D.
Напуснах корените си и родното си място заедно с поколението /децата ми/ и отидох както казва майка ми: "На другия край на света." И направих това без много приказки и шум. Tози управител на 4ти /Уран/ на К12 не е много по традициите. Дава го свободен като птичка. И колкото по-надалеч, толкова по-свободен се чувства.

Иначе в родата на майка ми имаше знахарка, която беше много търсена и извесна. Спомням си /бях малка/ и много боледувах и тя ме лекуваше с билки и все казваше на майка ми да ме гледа и да ми се радва, че далеч ще „литна” като порасна. Много неща казваше тази баба и те взеха, че всичките станаха. Беше ми като орисница.

Също имам дядо, който за съжаление не познавам и който е починал повреме на войната. Баща ми е останал много малък сираче.

Благодаря ти, че с подаръка си към мен ми припомни всичко това!  :58: 

*

Divna

« Отговор #51 -: Септември 20, 2010, 01:12:38 am »

Благодаря, Аурора!

Ами при теб може да е професионално заболяване-учителите често имат такова. Свързаните с професията заболявания са по 6-ти дом. При теб се намира Овен на куспидата на 6-ти и втори знак е Телеца.

Абсолютно си права! Това е често явление сред учителите.
Овен управлява главата, и гърлото може да го отнесем като част от главата. Знам ли?

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #52 -: Септември 20, 2010, 07:47:46 am »
Много се радвам. :blink: Не разказвай за баща си и рода му , ще се помъча да направя анализ и за този род, и да анализирам Слънцето /бащата/ и ретро Сатурн в Близнаци,дядовците, там си мисля, че е и част от проблема с говора. Близнаци управляват комуникацията, като цяло ти не си губиш, гласа при пеене, а при говорене... Като извод, който си направих, е че трябва да приемеш " чужденеца в себе си ", за да се влее  свежа кръв и  да се обеденят двата рода така.Рода на майка ти трябва да приеме новото от теб. Мисля, че си на правия път.Ретроградните планети, намат време да отлагат.Иначе тригоните ти с тежките планети са силна подкрепа:blink: :blink:

Хирон ти е в шести дом ;D, ретрограден  мисля- За бабата знахарка.А ти ще "лекуваш рода" все пак. Точката на 3 дом, беше там, но като доогледам пак.Хирон в 6 дом изисква много.

Засега  :blink:
Но ще продължа после пак.

Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #53 -: Септември 20, 2010, 04:01:09 pm »
Здрасти Дивна,

от доста врем съм с писмено мълчание за астрологията не ме тегли, но пък подарък звучи добре;

1) края на ноември началото на декември; ще се появят проблеми в домашната обстановка, които може да се наложи да те преместят в пространството и времето  за кратък период;Това обаче ще има рефлекс върху работните ти отношения, които засега включват и лични, доколкото  предполагам настоящото партньорство или партньорства са предимно запознанства покрай работния кръг;
2) нервите към собствената  ти персона, които са се появили в началото на юни, но са датирали поне от около 2 месл еца ( реално  от преди 8-9 месеца  т..е около края на ноември 2009) ще получат своето разрешение   с настъпването на декември, но за пълна промяна ( в твоя смисъл да се чувстваш щастлива, свободна и ненатоварена от повтарящите се мисли  от този сезон може да с еокчаква към фежруари следвашата година).  Разплитането за теб ще стае видимо в този период начало на февруари ще се усети, но март  и ти ще го признаеш;
 3) възможно е дати поискат пари назаем ( обикновено това са близки и ронини) не вярвам д аможеш да откажеш, но инвестицията не изглежда възвъщаема;
4) възможно е да си качила някое кило- не се пресирай, остави нещата да се случват с твоето тяло, но след около 1. 8 м е добре да си провериш хормоните, които може да дадат някакъв проблем;
5) мислих си за теб, че е възможно да имаш някоя по- късна бременност ( аз бих те посъветвала, ако вече не се е случило да не я прекъсваш);
6) опитай доколкото е възможно да не се осланяш на емоционалната стабилност, която тази година няма да е това, кеото ще получиш. Но ще получиш стабилност в себе си (парадоксално за теб на фона на другаа несигурност всъщност ти това го чувстваш повторно от около края на юли)
7) ако имаш време сег а момента да запишеш език, да учи нещо друго ( което така или иначе ще стане),  и предполагам помагане в някакви голями организации с по- социлан насоченост;
то е на 2-3  само на въд

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Divna

« Отговор #54 -: Септември 21, 2010, 12:53:44 am »
Oвен управлява главата, теменната част, очите, но не и гърлото.
Stella каза, че това може да се отдава на Телеца, който е в остатъка от 6-ти дом, но не смятам, че това има някаква връзка. Единственото, което може да се отчете е, че Венера се намира в 11-и дом и има съвпад с Уран. Управителя на 6-и дом е във Водолей, а Венера е във водолейски дом, ако се отчете и, че 6-и дом е трудът за другите, а 3-ти дом е производен на шести и там е управителя му Марс, то друго освен това не виждам.  
Аз съм с празен 6-и дом изцяло в Телец, нямам проблеми с гласните струни, при това и Венерата ми не е силна в радикса. Обаче като малък са ми вадени сливиците. Мисля, че е напълно нормално човек при положение, че говори по много всекидневно да присипва или да се появи някакво както споменахте "професионално изкривяване". Това някак е така да кажа логична причинно-следствена връзка.
При теб няма реални индикации за гласни и струнни такива проблеми, пак казвам търсиш проблем там където го няма, поне от астрологична гледна точка. Ако има някой на "Ти" с медицинската астрология, моля да се изкаже по въпроса.

Благодаря, Крис!

Спирам да търся проблема  ;) ;D

*

Divna

« Отговор #55 -: Септември 21, 2010, 01:15:24 am »
Благодаря, Кауа!

Искренно ме зарадва твоя подарък и искам да ти кажа, че въпреки твоето "астрологично писменно мълчание" винаги съм знаела, че се крие зад него едно момиче с големи възможности в астрологията.

Факт е, че си описала невероятно моята вътрешна нагласа във всичките 7 точки в твоя подарък за мен.

Много ме зарадва точка номер 5  ;D. Обичам страшно много децата и винаги съм желала да имам много деца, къщата да ми е пълна с детски гласчета ... Ако един ден срещна подходящия мъж, нямам нищо против да си родя още едно детенце. Годините ни най-малко не ме притесняват. Чувствам се все още достатъчно млада, за да дам още един живот.

За парите, може би ще купя билет на майка ми, за да дойде да се видим. Вероятно затова не виждаш възращаемост.

За килограмите нали знаеш, ние жените все се намираме не както трябва  ;D. Не мога да скрия, че това лято не бях много във форма, но мисля, че сега покрай многото работа ще смъкна няколкото килограма, които успях да кача през летния сезон.

Ще се опитам да следвам всички съвети, които си ми дала.
И още веднъж, искренно ти благодаря  :kissd:

« Отговор #56 -: Септември 22, 2010, 09:41:58 am »
Предстоящата сол.година
изгрява с Асц. Стрелец във 2 натален и У Юпитер/Уран/Луна в Овен в 3 соларен и 5нат.,Сол.Слънце в 9 сол. /11 нат. обучение свързано с бъдещи перспективи за по-добра доходност - Лъв ,интерсептиран в 8 сол., нат.МС
прогр.Асц. Стрелец също е на К2 върху нат.Юпитер У2, Луна е У9
и акцентират върху децата,образованието им и това, че всичко което заработиш ще бъде за тях, инвестиции за бъдещето им ;) ;D
секстила прогр.Плутон /Юпитер дава възможности за добри доходи, но и много работа

Прогр.Луна е в Овен в 6 дом, тран.Марс У6 е върху Асц. , бъди много внимателна,не прибързвай, марс на асц. е период на повишена травматичност,особенно като активира рожденното ти каре Марс/Луна :mellow:възм. са главоболие и пази синусите

Прогр.Луна в Овен, тази енергия не ти е непозната,тъй като рож. също е марсово оцветена, това е период в който ще бъдеш по-смела, директна,активна, енергична,мотивирана да предприемаш и постигаш св.цели, въпреки силната Дева, която е склонна да обмисля детайно нещата,преди да действа, сега ще си по импулсивна и нетърпелива във взимането на решения..
Ще привличаш/срещаш независими, пробивни, предприемчиви и енергични хора, докато Луната прогресира в Овен

Предстой ти ,прогр.Слънце съвпад Луна, плюс прогр.Луна в 7, период в който можеш да срещнеш подходящият човек, като преди това тр.Сатурн Везни минавайки през 12 дом ,Венера и Уран У СЛВ, ще  разчисти ненужните хора и безперспективни връзки
 можеш да имаш проблеми с жени, скорпи Луната ги усеща в зародиш интригите и всеки опит за манипулация, фалш и лицемерие

каре тр.Плутон/Венера ще промени изцяло нагласите ти за бъдещи партньорства, асп. на фатално привличане, тя У7 и 12, внимавай с обвързаните ,избягвай подобни връзки
тр.Плутон 2 дом ,ако дадеш на заем  ще е безвъзвратно

тр.Сатурн през Асц ще постави ново начало в живота,в кариерата, но навлизаш в период на Саде Сати, който е труден и дълготраен, калява те  :o

тр. Юпитер през 5 дом , заедно с Уран, може да ти достави всякакви приятни изненади, токов удар :o :P /разбирай влюбване от пръв поглед/ и  плачещи удоволствия след девет месеца или пък изненади свързани със първородното дете и обучение ВУЗ, да избере да учи нещо различно от това ,което ти мислиш, или предвид опозето към У МС- Слънце/Плутон УАсц.- внезапно издигане в кариерата, протекция от високостоящ

тр.Венера съвпад Луна, на Асц е хубав период, ще бъдеш харесвана, приемана от аудиторията,ще се усещаш обичана, много хармонизиращ период , а Марс ще наелектризирва тази енергия допълнително,като съупр. на 5 дом....като луксозна реклама на скъп парфюм , ще привличаш околните с уханието ;) ;D и така цяла година, асп. го има в солара ти :mellow:

Новолунието през октомври е върху У4 , ще имаш преживявания,свързани със семейство,
родата...

това е за сега, налага се да излизам да разходим холестерола насам - натам,  :mellow: :P
днес е празник , почивен ден  ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #57 -: Септември 22, 2010, 09:42:12 am »
   Мила Дивна, напоследък съм пълен блок....и хиииич ме няма. Ще ти постна твои жребиии, ама тълкуването им оставям на теб.
Жребий Хилега : Asc + Луна — точка лунации, предшествующей рождению (еще эту точку называют Radix vitae — корень жизни, связывая ее с тайнами реинкарнации) - 08.54.58 - Козирог
Невидимото/духа - 25.01.27 - Дева
Кармични опасности - 27.56.21 - Козирог
Душевна карма - 8.04.45 - Риби
Основна цел в живота - 19.51.36 - Водолей
Проекция на провидението - 10.08.26 - Телец
Pars Regini - 1.46.59 - Лъв
Ж на Богатството - 1.09.51 - Скорпион
Ж на Парите - 0.19.28 - Телец
Ж на Местожителството - 4.14.53 - Телец
Ж на Ясновидството - 1.52.37 - Стрелец
Ж на Магията - 20.08.25 - Телец
Душа - 23.10.45 - Скорпион
Любовници - 11.10.50 - Дева
Любов и Женитба - 10.16.25 - Дева
Любов - 12.20.04 - Скорпион
Fate /карма/ - 12.03.53 - Рак
Фалшива любов /или невъзможна/ - 29.08.52 - Стрелец
Съдба - 3.19.48 - Рак
Ж на втори брак за жени - 2.11.39 - Везни
Ж на Кариерата - 5.09.51 - Скорпион
Ж на Духовния учител - 14.09.01 - Везни
Ж на Покровителя - 20.38.54 - Лъв.....
    :wub: Ако имаш някакви интересни формули, мога да ги вкарам и да видим кво ще се получи. Между впрочем много от Жребиите имат повтаряща се формула....въпрос на тълкувание. За това ти поствам този линк http://www.bel-avia.ru/viewtopic.php?p=18096&sid=e53ed6bc1c5df9d01afa209404681ab6 - беше постнат от съфорумката и ми се стори доста интересна информацията....Целувам те, Дивна...Утре може и да не се включа.

« Последна редакция: Септември 22, 2010, 10:14:22 am от daisyline »

*

Divna

« Отговор #58 -: Септември 22, 2010, 07:15:21 pm »
Стреличка, много ти благодаря  :kissd:!

Притеснява ме наближаването на периода Саде Сати, но ще се боря, намам избор. Трябва да се изтика и той. Чета във форума, че доста хора са изпадали в депресивни състояния и хич не ми се иска и аз да премина през това, но само времето ще покаже. Сатурн ми е доста ключов, а Луната още повече  :-[. Представям си какво ще стане при сблъсъка на тия две планети  :-X.

Транзитите на Юпитер и Уран през 5ти дом не са за пренебрегване. Като цяло имам съвпад Венера/Уран в радикса, което води до влюбване от пръв поглед  ;D, но да се надявам, че ще си опичам главата и няма да правя глупости  ;).
Мисля, че се познавам що годе и знам, че няма да се чувствам щастлива влизайки в любовно-сексуални взаимоотношения с женен мъж пък дори той да е изключителен мъж. Не желая да бъда любовница. Искам мъж до себе си, а не да "крада" от нечие време и най-вече да играя втора цигулка. Имам си принципи, които следвам и на които до сега поне не съм изневерявала.

Дано новолунието през октомври внесе радост в душата ми!

Благодаря ти отново Стреличка за времето, което си отделила, за да разгледаш радикса ми и да пишеш по него  :58:!

« Отговор #59 -: Септември 22, 2010, 07:20:37 pm »
целувки и поздрави ,мило, ти винаги си трогвала с внимание си :blink:

скорпи луните скоро ни очаква саде сати
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...