Здравей Гост

Да предскажем любовта

• 368 Отговора
  • 44740 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Да предскажем любовта
« Отговор #40 -: Септември 24, 2010, 11:24:43 pm »
Общо взето е така при мен, позна.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #41 -: Септември 24, 2010, 11:33:33 pm »
Общо взето е така при мен, позна.  :-[

Лили, ти твоята карта ли визираш?
Ако е Да, значи партньорите ти хич не са случайни.
Отдаваш се изцяло.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #42 -: Септември 24, 2010, 11:39:55 pm »
Да, моята. Имам ретро Венера в съвпад с ЮЛВ в 5 дом, управлява 7ми и 11ти дом.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #43 -: Септември 24, 2010, 11:45:55 pm »
ретро значи била и овнешка :P недоправени неща ще ти се налепят....... казват, че за венера и луна по опашките на осите  е трябва да се учудваме на емоционални изблици и остатъчни емоции, които не влизат в случки- просто трябва да се изчистят по-често несвързано с казусите на живота

« Последна редакция: Септември 24, 2010, 11:51:56 pm от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Divna

« Отговор #44 -: Септември 24, 2010, 11:49:16 pm »
Да, моята. Имам ретро Венера в съвпад с ЮЛВ в 5 дом, управлява 7ми и 11ти дом.

Късен брак. Сериозните партньорства би трябвало да дойда на по-късен етап.

« Отговор #45 -: Септември 24, 2010, 11:54:16 pm »
Каяяяяя, кое, кое, викаш даде резултат?  :P ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #46 -: Септември 24, 2010, 11:56:47 pm »
изтрих,защото се объркахх :-[
прогресивна венера връз слънце= резултат
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #47 -: Септември 24, 2010, 11:58:00 pm »
изтрих,защото се объркахх :-[

аз пък се замислих кога Хирон е бил в Дева  ;D ;D ;D

*

nerealna

« Отговор #48 -: Септември 25, 2010, 02:05:06 am »
най-хубавите и трайни връзки започват първо с приятелство, после идват чувствата и после секса  :blink:  / и ако секса се окаже добър, чувствата и приятелството се задълбочават и връзката става трйна  ;D

за тези които търсят любов/връзка един съвет - запознайте се с колкото можете повече хора, от тях отсейте десетина,с които ви е приятно да си прекарвате времето. направете ги свои приятели. от тях изберете 1, който ви привлича сексуално : :P това е формулата  ;
« Последна редакция: Септември 25, 2010, 02:10:31 am от nerealna »

*

Divna

« Отговор #49 -: Септември 25, 2010, 04:25:42 am »
най-хубавите и трайни връзки започват първо с приятелство, после идват чувствата и после секса  :blink:  / и ако секса се окаже добър, чувствата и приятелството се задълбочават и връзката става трйна  ;D

А ако секса се окаже пълен провал, приятелството и то се разваля  :-[.

за тези които търсят любов/връзка един съвет - запознайте се с колкото можете повече хора, от тях отсейте десетина,с които ви е приятно да си прекарвате времето. направете ги свои приятели. от тях изберете 1, който ви привлича сексуално : :P това е формулата  ;

Според мен няма всеобща формула за любовта. При всеки е индивидуално.
Аз например не мога да гледам на най-големия ми приятел като на сексуален обект. Това е все едно да гледам на най-голямата си приятелка като на жена с която мога да се "забавлявам под завивките". Когато започнах да приемам бившия си като човек на който мога всичко да споделя, и който съответно започна всичко да споделя с мен загубих усещането че имам мъж до себе си. Съответно загубих желанието да споделям леглото си с него.
С всичко това не желая да ме разбираш, че между мъжа и жената не трябва да има силна духовна и емоционална връзка, желая само да поясня, че при някой хора силното и голямо приятелство не водят до сексуално желание. В такъв случай любовта в репродуктивна връзка не може да бъде цялостна, ако липсва желание за физическа близост /секс/.

Приятелството както и любовта са относителни понятия, така че всеки може да ги разбира по различен начин.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #50 -: Септември 25, 2010, 08:21:16 am »
Само не разбрах за коя любов става дума в темата.... ;D ;D.
Щото за мене любов без взаимност не е любов....
11-ти дом в нашата карта е 5-ти на партньора ни... ;)
За споделената разбира се :rolleyes:
За романтичната,изпепеляваща,истинска и т.н
За копнежа по другия,за момента в който го видиш да ти се подкосяват краката...... :rolleyes:ееееехххх.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #51 -: Септември 25, 2010, 08:47:09 am »
не знам защо, но когато се запозная с мъж има само два варианта ако ми допадне - или попада веднага в графата приятели, или в графата интимни приятели и никога не преминава от едната графа в другата... винаги съм си се чудила на такова отсяване, но е факт...

приятелите си ги обичам, прощавам им простотиите винаги, мога да ги търся по всяко време ако ми е нужна помощ и което е най-странното техните половинки ме приемат като приятеля /забележете в мъжки род е!/ на половинката си - демек не ме ревнуват. това хем е много хубаво, хем е малко стресиращо - все едно пише "идиот" на челото ми  :-\  верно е, че никога не бих си позволила каквато и да е волност спрямо тях, защото си остават в графа приятел винаги, но понякога и аз си се чудя що за чешит съм...

относно другия вид приятелство - трябва да има пеперуди в стомаха, нетърпение за среща и прочее... бреее размечтах се  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #52 -: Септември 25, 2010, 09:06:22 am »
А У8 в 5 дом в съвпад с У7/У11 върху нодалната ос какво ще рече?  ;D Свободна любов с кармичен оттенък?
Да не би да е любов от пръв поглед?  ;D :P

Минало ми е времето за любов от пръв поглед, силните чувства вече не идват веднага.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #53 -: Септември 25, 2010, 09:25:41 am »

За копнежа по другия,за момента в който го видиш да ти се подкосяват краката......
:rolleyes:ееееехххх.

:93:  Всеки копнее за нея, но когато се появи и те изпепели, не знам как ще успееш да се задържиш на повърхността. Ще обърне живота ти с хастара нагоре.  :rolleyes:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #54 -: Септември 25, 2010, 09:29:04 am »

За копнежа по другия,за момента в който го видиш да ти се подкосяват краката......
:rolleyes:ееееехххх.

:93:  Всеки копнее за нея, но когато се появи и те изпепели, не знам как ще успееш да се задържиш на повърхността. Ще обърне живота ти с хастара нагоре.  :rolleyes:
Абсолютно ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #55 -: Септември 25, 2010, 09:32:11 am »
Да ви кажа, с течение на времето започнах да осъзнавам, че вече не мога да обичам един мъж само заради красивите му очи. Трябва с нещо да е спечелил уважението ми.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #56 -: Септември 25, 2010, 09:38:21 am »
Да ви кажа, с течение на времето започнах да осъзнавам, че вече не мога да обичам един мъж само заради красивите му очи. Трябва с нещо да е спечелил уважението ми.

Така е, Лили. Но тук иде реч за преминаващата като тайфун любов - връхлитаща те внезапно, от пръв поглед и отнасяща те в небесата. Това нЯщо не се случва на всеки и е много страшно. Хубаво е човек да мечтае за такова чудо, ама ...... може и да не излезе цял от водовъртежа.

« Отговор #57 -: Септември 25, 2010, 09:57:43 am »
   Ха ми кажете сега как да се измъкна от този водовъртеж.....всеки ден умирам малко по малко....Как да отскубна тази любов от сърцето си...каааак  :91: :41:. Голямата любов дето ви продъних ушите с нея е ей тук на 100 м от мен, но не благоволи да ме потърси.........тази нощ го сънувах.....само не знам съня показва моите копнежи или неговите. Няма значение....Искам да отрежа тази част от сърцето си.....
   Другия мъж, който съм обичала.....с него успях да запазя приятелски отношение, беше ми изключително трудно. Сега си има приятелка, на която наталните оси, съвпадат с моите и го бъзикнах, че сигурно си приличаме по някои неща....мнеее. Значи си е направил сравнение, но мен какво ме грее, защо трябваше да му ставам приятелка, а да не получа в момента, в който съм искала признание и любов....
   Та, кво .....ето карта....отделно може да видите мунданния Тао-квадрат - къв ми го натриса....Вместо голямата Любов, просто скъсване на такава - може да е и от пълнолунието....

« Отговор #58 -: Септември 25, 2010, 10:02:13 am »
   Ха ми кажете сега как да се измъкна от този водовъртеж.....всеки ден умирам малко по малко....Как да отскубна тази любов от сърцето си...каааак  :91: :41:. Голямата любов дето ви продъних ушите с нея е ей тук на 100 м от мен, но не благоволи да ме потърси

Трябва да се махтеш от там, за да не го виждаш повече. Няма друг начин.  :'(

« Отговор #59 -: Септември 25, 2010, 10:08:38 am »
   Ха ми кажете сега как да се измъкна от този водовъртеж.....всеки ден умирам малко по малко....Как да отскубна тази любов от сърцето си...каааак  :91: :41:. Голямата любов дето ви продъних ушите с нея е ей тук на 100 м от мен, но не благоволи да ме потърси

Трябва да се махтеш от там, за да не го виждаш повече. Няма друг начин.  :'(

Не съм го виждала, но линея....от мъка. По принцип той живее зад граница и веднъж годишно идва в отпуск, а къщата му е наблизо. А аз го усещам енергийно и това ме вади от равновесие....В момента по моята карта - се случват неща, за да разчистят пътя към нещо ново - щото има аспекти за нова и внезапна любов....