Здравей Гост

Да предскажем любовта

• 368 Отговора
  • 44574 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Да предскажем любовта
« Отговор #80 -: Септември 25, 2010, 10:59:16 am »
Дейзи, предизвикателните аспекти не носят само неприятни събития. Просто трябва да си по-търпелива, всеопрощаваща ..... и да чакаш...любимия.  ;D Това му е майката. Иначе, има да си чакаш само тригони и секстили и нищо да не се случи.  ;)

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #81 -: Септември 25, 2010, 11:00:26 am »
най-хубавите и трайни връзки започват първо с приятелство, после идват чувствата и после секса  :blink:  / и ако секса се окаже добър, чувствата и приятелството се задълбочават и връзката става трйна  ;D

И аз мисля така.

Тц.... Идват и в обратен ред.

Имала си късмет,..в повечето случаи секса не е гаранция за любов.

Не съм написала, че при мен е било така.  :blink: Казвам само, че има такива случаи.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #82 -: Септември 25, 2010, 11:01:13 am »
 Но по темата, мисля че имам индикации - за нова любов, пък каква ще е - не знам.

Внезапна любов?! Къде си я виждала тая внезапна любов освен по телевизията.

Не е само по телевизията.  :88:

Дай Боже за всики ни!  :blink:

:88:

Аз ще ви кажа дали я има като стана на 45  :93: То не е много далече. Е го къде е.  :57:
;D ;D ;D , аз съм първа - молА, молА..., че ти като кажеш нещо вЕрно става! ;D
К"вот си казала преди 2г, едно към едно до тук...Та да видиме.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #83 -: Септември 25, 2010, 11:04:48 am »
Хахахаха....соларна Луна в 8 дом на Асцендента в тригон с натална Луна....обаче пък квадратира соларния Уран...тъкмо си мислех за бебе. Ти всъщност колко деца имаш?  :rolleyes: За 2009/2010 ти е акцентирана оста 3/9 дом....вече трябва да има проявления по тези домове - договори, пътуване, обучение, случки при брат или сестра...  Сега ти е така кризисно на душата, защото имаш и соларен Марс в Лъв, а транзитните Марс и Венера в Скорпион са отключили тези мъки. Бъде по-търпелива, докато излезе Марса от Скорпион.
  Ко казваше ти, Скарлет, всичко е написано горе. Имам едно дете, син, което никога не е виждало баща си....пиши го бегал...3/9 - в рамките на няколко месеца, от старата си работа, бях прехвърлена по договор в друга фирма на шефа, а малко след това напуснах и подписах нов договор вече с нов работодател.Та тая моя душа не знам кво си е избрала - само имам смътна представа.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #84 -: Септември 25, 2010, 11:05:49 am »
Дейзи, абе, ти живяла ли си в чужбина или да си работила? Слънцето ти управлява 4 дом, а неговия диспозитор Сатурн е в 12 дом. Или си имала някакви делби и дела с роднини или с първи партньор? Сега, както е погазено това Слънце може да донесе някакви промени и в дома ти.

« Отговор #85 -: Септември 25, 2010, 11:07:28 am »
Дейзи след 1:6 месеца , ще се случва събитие с истинска , неподправена , видна , нескрита и голяма любов...
Дир. Юпитер съвпад слънце! От това няма да избягаш...
А внезапната по Уран, както бързо и изневиделица започва , така и свършва....

Няма да избягам, нали  :blink: ще му се дам от раз  ;D...Ма тоо Юпитер няма хубави аспекти - може още повече да влоши нещата....да гу раздуе, до такава степен, че да не ми издържи сърцето  :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #86 -: Септември 25, 2010, 11:10:48 am »
Дейзи след 1:6 месеца , ще се случва събитие с истинска , неподправена , видна , нескрита и голяма любов...
Дир. Юпитер съвпад слънце! От това няма да избягаш...
А внезапната по Уран, както бързо и изневиделица започва , така и свършва....

Няма да избягам, нали  :blink: ще му се дам от раз  ;D...Ма тоо Юпитер няма хубави аспекти - може още повече да влоши нещата....да гу раздуе, до такава степен, че да не ми издържи сърцето  :wub:

При дирекциите са важни други неща, остави ги аспектите...
Ще бъде важен само и единствено дома , който упр. Юпитер , защото той е промисор. Събитията са по дома , който управлява , а той е 7-ми дом. :blink: ;) :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #87 -: Септември 25, 2010, 11:11:52 am »
  Ми аз като си гледам, картата, къвто транзит или прогресия, или не знам кво да мине - все от някъде някъв прав ми се натриса....Та....трябва доста сериозни изчисления да направя, че да видя кога и по кое време ще стане така, че няма да има наранена Венера, Луна и Слънце....ма....май няма да има такъв период....еееей като стана дърта бабка, ако доживея...Оставам си с вярата, че любовта е само в моето сърце. Оооооф, стига съм ви ангажирала със себе си. Благодарна съм на всички ви за подкрепата. На мен целия ми живот е белязан с темата за любовта - кармична му работа /Венерата ми е поразена от възлите/...с всевъзможните й аспекти, ма повечето негативни. Не ви го пожелавам. Бъдете обичани и обичайте!
Дейзи, не е така. Моята Венера е в съвпад със СЛВ  и Хирон при това точен и в опозе на Плутон, Уран, Юпитер. Аз също имам като теб Слънце и ретро Меркурий в 7 дом :blink:. Не са ми непознати и тези по-минорни и дълбоки чувства дето те карат да пробадаш в едни бездънни ями и да се самоопияняваш от това пропадане (заради скорпи Марс-У5) :-[...та разбирам те за какво говориш, ама ти си КОЗИРООООГ трябва дисциплината и реда в чувствата да са по-засилени. ;D

п.п.Имам 2 приятелки със Слънца в козирог и двете в началото на 90-те имаха доста катаклизми в емоционален, а от там и в друг план. Просто транзитите са се случили при вас в по-ранна възраст и е било трудно.

« Отговор #88 -: Септември 25, 2010, 11:12:18 am »
Дейзи, абе, ти живяла ли си в чужбина или да си работила? Слънцето ти управлява 4 дом, а неговия диспозитор Сатурн е в 12 дом. Или си имала някакви делби и дела с роднини или с първи партньор? Сега, както е погазено това Слънце може да донесе някакви промени и в дома ти.

Живяла съм Скарлет, там съм забременяла. Работила съм в чужбина. Делби, дела няма как да имам...той е чужденец и аз не съм виждала лицето му 15 години...пък и нямам законна връзка с него.Пък знам ли, може да се появи отнейде и да компенсира 15-годишната си липса /ма не моята, а на сина ми/.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #89 -: Септември 25, 2010, 11:21:08 am »

Живяла съм Скарлет, там съм забременяла. Работила съм в чужбина. Делби, дела няма как да имам...той е чужденец и аз не съм виждала лицето му 15 години...пък и нямам законна връзка с него.Пък знам ли, може да се появи отнейде и да компенсира 15-годишната си липса /ма не моята, а на сина ми/.

Знаеш ли що питам? Щото нЪл в 9 дом е вторият партньор в живота? Уран управлява 9 дом /диспозитор е и на Луната в 9 дом/ и е в 5 дом - втори партньор чужденец и живот с дете на свободни начала /или раждане със секцио, ако има подпис с него/. Това съм го виждала в няколко карти. Имаш и интерсептирани Везни в 5 дом - на по-късен етап може да донесе второ дете.  :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #90 -: Септември 25, 2010, 11:27:23 am »
Освен това, Дейзи, забравих да ти кажа - при Уранова опозиция нищо не остава същото в живота. Сатурн и той ти транзитира през 5 дом - ще има промени в чувствата и нагласата за любовта, за партньрствата. В солара за 2010/2011 имаш Венерин възврат. Така че, няма начин да няма събития. Ще докладваш после.

« Отговор #91 -: Септември 25, 2010, 11:30:58 am »
   В интерес на истината, всичките ми сериозни партньори живеят в чужбина, имам дете от чужденец, само той е роден в чужбина, но другите живеят предимно в чужбина, но са и наши граждани. Явно Луната в 9-ти дом си казва думата. За това казвам кармична му работа, щото Венерата е мидпойнт на СЛВ и ЮЛВ и връх на ТАО с тях, отделно СЛВ е в съвпад с Луната.
   ;D Една мила приятелка ми каза скоро, че имам 10 планети и всичките са Нептуууун. Що съм толкова нептунясала, ей Богу, щом съм толкова прощаваща и наивна....
« Последна редакция: Септември 25, 2010, 12:24:07 pm от daisyline »

*

Марая

• 28287
« Отговор #92 -: Септември 25, 2010, 11:56:57 am »
ето нещо за теб- много нептунянско...

« Отговор #93 -: Септември 25, 2010, 12:20:35 pm »
   Благодаря  :wub:!

*

Марая

• 28287
« Отговор #94 -: Септември 25, 2010, 12:22:28 pm »
   Благодаря  :wub:!

за нищо  :wub:...
Я скивай тоя колко е готин...

« Отговор #95 -: Септември 25, 2010, 12:23:11 pm »
Така ще си разбиеш нервната система и всичко тръгва към една автоагресия, каято може да повлияе и на здравето.   :'(  Знаеш го.
 Ъхъм, така е, и за да не си разбия нервната система, щото нямам лукса да си го позволя....автоагресията вече се е включила, като кожата ми е поела тази защитна реакция. Появи ми се херпес по тялото на гърбааа :-X

*

Mia21

• 2502
« Отговор #96 -: Септември 25, 2010, 12:26:31 pm »
най-хубавите и трайни връзки започват първо с приятелство, после идват чувствата и после секса :blink:  / и ако секса се окаже добър, чувствата и приятелството се задълбочават и връзката става трйна  ;D

И аз мисля така.

При всеки явно е различно, Стелла! С мен винаги се е получавало внезапно. Виждам някого и се завърта една драма, колумбийски сериал. Съвсем случайно. Забелязала съм, че една жена започне ли да си пада по някой мъж и да го гони-пиши го бегал. Мъжът трябва да те преследва, за да се получи нещо сериозно. Приятелство преди връзка досега съм нямала.

*

Uran

• 6041
« Отговор #97 -: Септември 25, 2010, 12:31:31 pm »
А пък при мен сериозните връзки все така са почвали-чрез приятелство.
Такива дето пъроначлно са ми привлекли вниманието я с физически данни, я с нещо друго..пълно разочарование.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #98 -: Септември 25, 2010, 12:33:40 pm »
Такива дето пъроначлно са ми привлекли вниманието я с физически данни, я с нещо друго..пълно разочарование.

И при мен е така. Ако първоначално ни е събрало чисто физическо (плътско) привличане, често такава връзка бързо се изчерпва или се проваля.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #99 -: Септември 25, 2010, 12:34:41 pm »

Дали в картата ти няма силно акцентиран Уран? или 3-ти дом.... :rolleyes: