Здравей Гост

Да предскажем любовта

• 368 Отговора
  • 44677 Прегледи
*

Divna

Re:Да предскажем любовта
« Отговор #120 -: Септември 25, 2010, 04:21:50 pm »
Дейзи, скъпа, тая година ще приключи с доста изненади /купсидата на сол.4ти дом във Водолей/, които  ще променят цялостната ти личност /сол. Уран е в квадратура с нат. АС/. До край ще се бориш за тази промяна /сол.К4 в опозиция със сол. Марс/. Душата ти страда, но в същото време ще съумее да се пречисти /сол. Хирон върху нат. Луна/. Да излекува болката от любовта, партньорствата ... /Луна в радикса е ранена от У7, У8, съуправителите на 5ти и 11ти натални домове/. 
В момента се чувстваш емоционално „изхабена” /сол. Луна в опозиция на сол. Плутон и нат. Меркурий /У5/. Ударите през годината не са били малко /сол. Уран в квадратура със сол. Луна/, но не се отчайвай. Дори и да не виждаш изход, дори и да не виждаш в момента в душата си Слънцето, то е близо, Дейзи, и много скоро то отново ще стопли наранената ти душа /сол. Юпитер в 4ти сол.дом, в тригон със сол. Луна и в съвпад с нат. СЛВ и нат. МЦ/.
В солара ти за 2009/2010 сол. Меркурий е в съвпад със сол. СЛВ, още повече е и ретрограден и попада в 8ми дом и е в знака Козирог, с което ясно се казва, че любовта /Меркурий е управител на 5ти нат. дом в радикса ти/ ще претърпи доста промени през годината. Това не може да се избегне, имайки предвид и четерите кармични акцента /ретроградие, СЛВ, знаковото и домовото разположение/.
В живота нищо не става случайно и това ясно се вижда в следващия солар 2010/2011, в който любовта отива на друг етап. Тя е вече пречистена и готова да продължи по един нов начин, оставяйки страданието далеч зад гърба си /сол. Меркурий в Стрелец, в съвпад с нат. 7ми дом/. Спокойствието в любовен план ще настъпи /сол. Меркурий в полусекстил със сол. Луна/ и дори и да има „бури” в душата ти /сол. Луна в Скорпион и в квадратура с нат. Луна/, то те ще се приемат без сътресения и силно емоционално напрежение /сол. Луна в секстил със сол. Марс/. Трансформацията в теб ще продължи /сол. АЦ в 8ми нат. дом/, и дори усмивката ти да не се вижда така често на лицето ти /сол. АЦ в Козирог/, то тя ще е в сърцето ти (сол. съвпад Венера/Луна върху МЦ).
Мисля, че през следващия солар ти ще промениш местоживеенето си/ сол. К4 в нат. 12 дом/  и ще бъдеш щастлива с партньор, който може и да познаваш или тепърва да се запознаеш с него /сол.ПФ в съвпад с управителя на 7ми дом- нат. Юпитер, сол. Меркурий в съвпад с нат. 7ми дом, венерин възврат/.
Не спирай да преследваш мечтите си, Дейзи! Ти си силна и издръжлива /имаш Сатурн  тригон Слънце в радикса си/ и през следващия солар той ще бъде акцентиран /сол. К4 в/у нат. Сатурн/. В края на следващата година ще бъдат пожънати много лични успехи /сол К4 е в знака Везни, а сол. Венера е в 10 сол. дом в съвпад с нат. Венера и нат. Юпитер и в тригон със сол. Юпитер/.
Дръж се Дейзи!

*

Stella

• 7765
« Отговор #121 -: Септември 25, 2010, 06:01:34 pm »
Абе то е ясно, че като се каже "любов" , хората търсят тръпка и положителни емоционални трепети. И ако може да е взаимно. Факт е, че някои са по-влюбчиви и това е записано в натала, а други се държат за "стари връзки" в стил Евгения Гранде и няма отърване. Ако ще и хиляда възможности да имаш, ако не ти е "писано" по натал да си влюбчив, няма да ги използваш....ще се дърпаш като ощипана мома. :wink2:

И обратното, може да ти идва отвътре желание за раздвижване на любовния фронт, но да няма обективни предпоставки за това.

Лично при мен прогресивно Слънце в съвпад с натална венера в Риби доведе до сключване на брак със съпруга ми (зодия Риби). Прогресивен МЦ беше в съвпад с натален Марс. Не мога да кажа, че това е голямата ми любов, но при нас има някаква естествена топлина и като при брат и сестра. Много пъти съм казвала, че Слънце (мъж) в съвпад с Венера (жена) е аспекта на платоничната любов. Ако търсите страст, търсете други аспекти.
« Последна редакция: Септември 25, 2010, 06:06:01 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

elfidka

• 3129
« Отговор #122 -: Септември 25, 2010, 06:25:49 pm »
Искаше да му помогна, каза, че търсел friendship.

Евала! Един българин няма да се представи и да ти каже, че те харесва направо.  ;)

И българите го правят.  :blink: :blink: :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #123 -: Септември 25, 2010, 06:28:12 pm »
Един италианец ме спря и ме заговори на английски. Аз много обичам да се правя, че не разбирам езика, когато не ми изнася. По думите му разбрах, че ме харесва и че иска да се запознаем. Искаше да му помогна, каза, че търсел friendship.

Добре си ти  ;D, на мен така веднъж арабин ми се лепна в градината, тръгна да ми се обяснява и да ме кани на кафе.

О, така както могат да ухажват арабите, никой друг не може да го прави...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Divna

« Отговор #124 -: Септември 25, 2010, 06:36:21 pm »
Един италианец ме спря и ме заговори на английски. Аз много обичам да се правя, че не разбирам езика, когато не ми изнася. По думите му разбрах, че ме харесва и че иска да се запознаем. Искаше да му помогна, каза, че търсел friendship.

Добре си ти  ;D, на мен така веднъж арабин ми се лепна в градината, тръгна да ми се обяснява и да ме кани на кафе.

Да бе, те се слагат на всяка фуста  ;D. То на това ако му кажеш ухажване  :-\

*

elfidka

• 3129
« Отговор #125 -: Септември 25, 2010, 06:58:24 pm »

Дивна, не това наричам ухажване. Евтини боклуци, като тези които описваш има от всяка националност. Живяла съм в Дубай известно време и ти говоря за нещо друго...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #126 -: Септември 25, 2010, 06:58:53 pm »
Когато ти самата се промениш, ще се променят и обстоятелствата. Жена, изпълнена с вътрешно удовлетворение от това, което прави, го излъчва и навън и по този начин привлича интерес и внимание.

Лили от няколко седмици си повтарям това нещо дори сутрин ставам с мисълта „Щастието е вътре в мен и искам да съм щастлива” но уви много лесно е да дадем съвет и да го приложим на практика в живота си.Преди време някой ми каза една мисъл „Когато дадеш съвет на приятелка си го запиши в тефтерчето защото този съвет след време ще ти потрябва”.

при всичките ми връзки са били замесени ВЪЗЛИТЕ....ВИНАГИ...Може би защото нодалната ос е 1-ви/7-ми . Кое е интересно?
На квадратури при транзита на нодална ос към натална позиция винаги има нова дълбока ,истинска и кармична връзка , при тригони- приключва....

При мен възлите за по оста Везни – Овен което също е свързано по някакъв начин с партньорството и са по оста 4-10-ти дом....в момента имам квадрат на транзитни с нодални възли и съвпад на транзитен Сатурн с натален Слв и в тригон с натални Слънце и Венера-ще ви разказвам като аспекта приключи.....но каквото и да се случи искам да е за моето щастие!
Докато дишаш...надявай се!

*

Divna

« Отговор #127 -: Септември 25, 2010, 07:04:35 pm »

Дивна, не това наричам ухажване. Евтини боклуци, като тези които описваш има от всяка националност. Живяла съм в Дубай известно време и ти говоря за нещо друго...

Елфи, те ухажват и се раздават много докато не те получат. После си търсят нов обект. Така са устроени. И няма значение къде живеят. Това е в кръвта им.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #128 -: Септември 25, 2010, 07:13:42 pm »

Елфи, те ухажват и се раздават много докато не те получат. После си търсят нов обект. Така са устроени. И няма значение къде живеят. Това е в кръвта им.
Така са устроени всички мъже нали ?
Нищо ново  :blink: :blink: :blink: :blink:
Само, че българина си мисли, че като те заведе един птъ на вечеря и вече кой знае какво е направил. А онези поне се набутват много, а аз нямам нищо против това. Имам много материални спомени от това време  ;D ;D ;D

пп. Извинявай, ама колко мъже биха поканили жена на вечеря, предоставяйки ѝ и тоалета за вечерта ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #129 -: Септември 25, 2010, 07:43:33 pm »
Е, това много ми хареса  ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Stella

• 7765
« Отговор #130 -: Септември 25, 2010, 08:16:26 pm »
Бълраските мъже са озлобени и изнервени. Нямат обноски или поне не държат на тези неща. В другите европейски страни, в които съм ходила, хората са някак по-спокойни и възпитани.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #131 -: Септември 25, 2010, 08:27:21 pm »
Искаше да му помогна, каза, че търсел friendship.

Евала! Един българин няма да се представи и да ти каже, че те харесва направо.  ;)
Що за глупост ? ;D

Глупост си ти!
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Stella

• 7765
« Отговор #132 -: Септември 25, 2010, 08:30:53 pm »
Отивай в Италия ! ;D

Ти какво? заповядваш ли ми? Ще вървя където си искам, а не където ми кажеш. И защо да не отида в Италия? това едва ли ще промени факта, че повечето от българските мъже са озлобени.

*

Stella

• 7765
« Отговор #133 -: Септември 25, 2010, 08:32:07 pm »
Когато се слага под общ знаменател обикновено се получава точно това. ;D

Има си народопсихология, да си чувал случайно. Отиди в Полша и ще видиш на летището или на гарата всички мъже с букети цветя. Те посрещат пристигащите с цвете. Това в България не може да се види....Както и почти всеки втори руснак е пиян... И това се знае..

*

Stella

• 7765
« Отговор #134 -: Септември 25, 2010, 08:35:26 pm »
Oзлобена е вашата реалност, ако търсиш проблем в българските мъже или някои други винаги ще намериш. Това все едно аз да се изкажа, че българските жени са мъже без жартиери дори. ;D

О, не! моята реалност не е озлобена. Аз съм пътувала из света и имам база за сравнение.

*

Stella

• 7765
« Отговор #135 -: Септември 25, 2010, 08:43:21 pm »
Това което го има тук го има и по целия свят. Друг е въпроса културата на какво ниво е, защото наистина няма как да бъде сравнена тази на българина с тази на англичанина примерно.

А значи ме разбра. Клипът ти въобще няма да го прослушам. Елиминирам негативните емоции.

*

Vision

• 3523
« Отговор #136 -: Септември 25, 2010, 08:50:16 pm »
  Ми аз като си гледам, картата, къвто транзит или прогресия, или не знам кво да мине - все от някъде някъв прав ми се натриса....Та....трябва доста сериозни изчисления да направя, че да видя кога и по кое време ще стане така, че няма да има наранена Венера, Луна и Слънце....ма....май няма да има такъв период....еееей като стана дърта бабка, ако доживея...Оставам си с вярата, че любовта е само в моето сърце. Оооооф, стига съм ви ангажирала със себе си. Благодарна съм на всички ви за подкрепата. На мен целия ми живот е белязан с темата за любовта - кармична му работа /Венерата ми е поразена от възлите/...с всевъзможните й аспекти, ма повечето негативни. Не ви го пожелавам. Бъдете обичани и обичайте!

имам чувството, че друг път сме говорили за това, но и на мен венера ми е в съвпад с юлв в 12-ти дом и цял живот разучавам различните измерения на любовта..имам и драми и щастливи сценарии..на теб ти е връх на тао квадрат, а на мен ми е едната от другите две точки..но може би съвпада даже е по- силен от квадратурите, или се лъжа??
това са много големи уроци, и за двете ни..други не могат да ги научат и за десет живота, Дейзи..не е ли прекрасно това.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #137 -: Септември 25, 2010, 08:57:53 pm »
Къде отиде чисто интелектуалното любопитство, откривателският дух..? ;D

Само ръст от 185 см и чаровна усмивка не ми стигат. Няма да си правя само снимка с него. ;D

големите красавци обикновено са и най- кухите лейки..те нямат стимул да се развиват в никоя друга област..
е, не върви и с някой много по- нисък или слабичък да е, все пак кучетата, че са все кучета, но от различните породи си се чифтосват помежду си..гледала съм пудел как се опитва да се качи на разгонена немска овчарка и пада по гръб..жалка картинка..но повечето хора са в някаква средна граница на нормата и от там насетне гледам само пълнежа в главата и в сърцето..е, имам и слабости..не си падам по сини и по кафяви очи..ама само това.. :-[

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #138 -: Септември 25, 2010, 09:00:12 pm »
ако търсиш проблем в българските мъже или някои други винаги ще намериш.

Въпросът според мен не е само в българските мъже.  ;D
Като че ли в психологията на жените е заложено да са недоволни от своите мъже (/сънародници), въобразявайки, че "чуждите" (/чужбински) са в пъти по-добри.
Живяла съм в чужбина също толкова години, колкото живея и тук. Била съм от двете страни, така да се каже. И мога да кажа, че нито едните, нито другите са по-добри. Зависи по какви критерии се сравняват, а те често се компенсират взаимно и накрая салдото да се окаже нулево.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #139 -: Септември 25, 2010, 09:09:38 pm »
Мисля, че по принцип женските индивиди са по-склонни все да да не им стига, да настояват да получават, затова и често са недоволни от половинките си, вечно изискват и още и още, но не е задължително. Човек си е човек и не обичам разделение на половете, защото може да има мъж с нежна душа и така, астрологично дори има фактори за това, но принципно го има това нещо.

А аз съм сигурна, че мъжете в другите страни са леко над нивото на възпитание на нашите /то във всяко отношение ни превъзхождат, та в това ли/, което не ги прави по-привлекателни лично за мен, а и всичко е толкова индивидуално. Само заради ухажването му надали ще го харесам, но пък всяка дама желае поне уважение, а после кавалерство.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.