Дейзи, скъпа, тая година ще приключи с доста изненади /купсидата на сол.4ти дом във Водолей/, които ще променят цялостната ти личност /сол. Уран е в квадратура с нат. АС/. До край ще се бориш за тази промяна /сол.К4 в опозиция със сол. Марс/. Душата ти страда, но в същото време ще съумее да се пречисти /сол. Хирон върху нат. Луна/. Да излекува болката от любовта, партньорствата ... /Луна в радикса е ранена от У7, У8, съуправителите на 5ти и 11ти натални домове/.
В момента се чувстваш емоционално „изхабена” /сол. Луна в опозиция на сол. Плутон и нат. Меркурий /У5/. Ударите през годината не са били малко /сол. Уран в квадратура със сол. Луна/, но не се отчайвай. Дори и да не виждаш изход, дори и да не виждаш в момента в душата си Слънцето, то е близо, Дейзи, и много скоро то отново ще стопли наранената ти душа /сол. Юпитер в 4ти сол.дом, в тригон със сол. Луна и в съвпад с нат. СЛВ и нат. МЦ/.
В солара ти за 2009/2010 сол. Меркурий е в съвпад със сол. СЛВ, още повече е и ретрограден и попада в 8ми дом и е в знака Козирог, с което ясно се казва, че любовта /Меркурий е управител на 5ти нат. дом в радикса ти/ ще претърпи доста промени през годината. Това не може да се избегне, имайки предвид и четерите кармични акцента /ретроградие, СЛВ, знаковото и домовото разположение/.
В живота нищо не става случайно и това ясно се вижда в следващия солар 2010/2011, в който любовта отива на друг етап. Тя е вече пречистена и готова да продължи по един нов начин, оставяйки страданието далеч зад гърба си /сол. Меркурий в Стрелец, в съвпад с нат. 7ми дом/. Спокойствието в любовен план ще настъпи /сол. Меркурий в полусекстил със сол. Луна/ и дори и да има „бури” в душата ти /сол. Луна в Скорпион и в квадратура с нат. Луна/, то те ще се приемат без сътресения и силно емоционално напрежение /сол. Луна в секстил със сол. Марс/. Трансформацията в теб ще продължи /сол. АЦ в 8ми нат. дом/, и дори усмивката ти да не се вижда така често на лицето ти /сол. АЦ в Козирог/, то тя ще е в сърцето ти (сол. съвпад Венера/Луна върху МЦ).
Мисля, че през следващия солар ти ще промениш местоживеенето си/ сол. К4 в нат. 12 дом/ и ще бъдеш щастлива с партньор, който може и да познаваш или тепърва да се запознаеш с него /сол.ПФ в съвпад с управителя на 7ми дом- нат. Юпитер, сол. Меркурий в съвпад с нат. 7ми дом, венерин възврат/.
Не спирай да преследваш мечтите си, Дейзи! Ти си силна и издръжлива /имаш Сатурн тригон Слънце в радикса си/ и през следващия солар той ще бъде акцентиран /сол. К4 в/у нат. Сатурн/. В края на следващата година ще бъдат пожънати много лични успехи /сол К4 е в знака Везни, а сол. Венера е в 10 сол. дом в съвпад с нат. Венера и нат. Юпитер и в тригон със сол. Юпитер/.
Дръж се Дейзи!