Здравей Гост

Да предскажем любовта

• 368 Отговора
  • 44471 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Да предскажем любовта
« Отговор #180 -: Септември 25, 2010, 10:56:18 pm »
това са пълни глупости. А къде е фигурата на бащата и неговия личен пример?
Няма реално такава фигура. Майката е тази която прави детето не бащата.

Ми просто не е така. И двамата са важни. Или по-точно отношенията между тях. каквото вижда като отношение детето на бащата към майката, това повтаря.

С това съм абсолютно съгласна! Както се държи бащата с майката, така ще се държи по-късно и детето с нея

И с бъдещата си жена.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #181 -: Септември 25, 2010, 10:56:48 pm »
да съм рекла, че харесвам италианците. Казах само, че западните народи са по-културни и възпитани, за разлика от всеки втори селски тарикат на улицата, дето гази с гъзарската си кола (втора употреба) по пешеходните пътеки на българия.
Пак казвам с такива хора привличате, нито ти, нито аз можем да променим целия свят. Ако и аз така и всички на моята възраст примерно се оплакваме от пошлостта на момите ко прайм?!
Не се притеснявай толкова за света на селските тарикати, тяхната реалност не съществува, ако ти не я допуснеш в мислите, чувствата и действията си, не се е важно те какво правят важно е ти какаво правиш.  Когато всеки се промени на индивидулно ниво и индивидуалността на света около нас ще се промени.

Мъжа е такъв какъвто го направи жената! Това е моята истина Крис! ;D
И обратно!Точно това имах предвид,Марая,отношенията м/у двама или повече хора са взаимни.Те си въздействат един на друг,в повечето случаи негативно.Мъжете са изнервени и злобни,защото са неудовлетворени от себе си,неможейки да задоволяват все по-големите капризи и изисквания на половинките си.Като че ли нормалните човешки взаимоотношения са изместени от сляп стремеж към материално благополучие,лукс и илюзорно щастие.За съжаление!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #182 -: Септември 25, 2010, 10:59:21 pm »
Както се държи бащата с майката, така ще се държи по-късно и детето с нея

И с бъдещата си жена.

Хм...
И да избираме половинки само от "сполучливи" семейства ли, за да знаем със сигурност, че няма да повторят същия модел?  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #183 -: Септември 25, 2010, 11:00:59 pm »
Мъжете са изнервени и злобни,защото са неудовлетворени от себе си,неможейки да задоволяват все по-големите капризи и изисквания на половинките си.
Мъжете, които умеят да го правят, просто не стоят при средно-статистическите жени, а търсят млади силиконки. А останалите жени си задоволяват капризите сами, защото си печелят парите самостоятелно.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #184 -: Септември 25, 2010, 11:02:25 pm »
Както се държи бащата с майката, така ще се държи по-късно и детето с нея

И с бъдещата си жена.

Хм...
И да избираме половинки само от "сполучливи" семейства ли, за да знаем със сигурност, че няма да повторят същия модел?  :-\

Зависи кой на какво държи.

*

Stella

• 7765
« Отговор #185 -: Септември 25, 2010, 11:03:51 pm »
това са пълни глупости. А къде е фигурата на бащата и неговия личен пример?
Няма реално такава фигура. Майката е тази която прави детето не бащата.

Ми просто не е така. И двамата са важни. Или по-точно отношенията между тях. каквото вижда като отношение детето на бащата към майката, това повтаря.

С това съм абсолютно съгласна! Както се държи бащата с майката, така ще се държи по-късно и детето с нея. И обратно.
A кой е бил отговорен за възпитанието на бащата? ;D

неговите родители.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #186 -: Септември 25, 2010, 11:04:16 pm »
Принципно примера е много важен. Обаче има и друга възможност, ако някой член на семейството е свидетел на неща, които не иска да присъстват в неговото, ще се движи в тази посока. Има такива хора, да не губим надежда.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #187 -: Септември 25, 2010, 11:04:44 pm »
Никога не знаеш какви "скелети" се крият в гардероба на бъдещия ти партньор.
В крайна сметка, избирайки даден партьор, отдавайки му предпочитание пред всички останали, избираме и приемаме  миналото му и произхода му.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #188 -: Септември 25, 2010, 11:04:50 pm »
Здравите ръце на баща му, майка му, баба му и т.н. ;D Отскоро българинът живее самостоятелно. ;)

п.п.Не бива да се абсолютизира нито едното, нито другото. Има читави жени/мъже чиито родители са работели до изнемога на смени и не са имали възможност да им обръщат специално внимание.

*

abroad

« Отговор #189 -: Септември 25, 2010, 11:06:10 pm »
Никога не знаеш какви "скелети" се крият в гардероба на бъдещия ти партньор.
В крайна сметка, избирайки даден партьор, отдавайки му предпочитание пред всички останали, избираме и приемаме  миналото му и произхода му.  :blink:

:72:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #190 -: Септември 25, 2010, 11:06:40 pm »
Обаче има и друга възможност, ако някой член на семейството е свидетел на неща, които не иска да присъстват в неговото, ще се движи в тази посока.

Мисля, че и моят случай е такъв. Нагледала съм се на неща, които не искам да се случат някога и в моето бъдещо семейство (ако имам такова).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #191 -: Септември 25, 2010, 11:06:47 pm »
Мъжете са изнервени и злобни,защото са неудовлетворени от себе си,неможейки да задоволяват все по-големите капризи и изисквания на половинките си.
Мъжете, които умеят да го правят, просто не стоят при средно-статистическите жени, а търсят млади силиконки. А останалите жени си задоволяват капризите сами, защото си печелят парите самостоятелно.
[/b]То затова и браковете и дори връзките на семейни начала намаляват или се разпадат твърде бързо

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #192 -: Септември 25, 2010, 11:08:21 pm »
Ми няма тема дето да си остане конструктивна... :-X :-X
Майката , бащата , дядото ,бабата и ойде коня в рЯката....
И на любовта и се еба мамата без извинение и апостроф! Тццц-тццц...много философия за една велика тема ,като любовта...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #193 -: Септември 25, 2010, 11:11:15 pm »
Ми то за любов става дума, нали.  ;D Незнам аз тая тема днес пет пъти я отворих и едни и същи неща четох, дето съм ги чела във всички други. Като изключим няколко конструктивни опита, нещо не я виждам такава.    

*

Марая

• 28287
« Отговор #194 -: Септември 25, 2010, 11:14:02 pm »
Ми то за любов става дума, нали.  ;D Незнам аз тая тема днес пет пъти я отворих и едни и същи неща четох, дето съм ги чела във всички други. Като изключим няколко конструктивни опита, нещо не я виждам такава.    

:86: :72: и е така и не е !
Можехме да я ползваме за прогностика и да видиме действа или не прогностиката...
Не се светкам какво е общото м/у любовта и родата.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #195 -: Септември 25, 2010, 11:14:15 pm »
Майките правят това което познаваме като съвременния мъж и ваша ще е отговорността за тези които вие сте възпитали...

Аз затова съм си поръчала на Вселената да ми прати дъщери.  :P :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #196 -: Септември 25, 2010, 11:15:35 pm »

:86: :72: и е така и не е !
Можехме да я ползваме за прогностика и да видиме действа или не прогностиката...
Не се светкам какво е общото м/у любовта и родата.... ;D

ми и аз не се светкам, ама Крис рече, че жените са виновни, че мъжете били такива, каквито са.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #197 -: Септември 25, 2010, 11:17:09 pm »

Никога не е късно, само желаещи да има и от двата фронта - да прогнозират и да си дадат картите за такъв специален анализ.  :P

*

nerealna

« Отговор #198 -: Септември 25, 2010, 11:21:12 pm »
аз имам венера в 9ти дом и не съм имала връзка с чужденец. венара ми упр. 4ти и 11 дом.

а как интерпретирате опозиция м/у упр. на 1 и 7 дом ? в случая при мен слънце опозиция уран /10-4 дом/  ?
« Последна редакция: Септември 25, 2010, 11:34:39 pm от nerealna »

*

Марая

• 28287
« Отговор #199 -: Септември 25, 2010, 11:22:22 pm »

Никога не е късно, само желаещи да има и от двата фронта - да прогнозират и да си дадат картите за такъв специален анализ.  :P

Качвай моята ;D ;D :P...
Трима астролози казват , че ме чака голяма любов..., аз ИЧ ЙОК не вярвам... ;D ;D