Цитат на: Stella в Септември 25, 2010, 10:49:56 pmЦитат на: kris в Септември 25, 2010, 10:44:28 pmЦитат на: Stella в Септември 25, 2010, 10:14:25 pmтова са пълни глупости. А къде е фигурата на бащата и неговия личен пример?Няма реално такава фигура. Майката е тази която прави детето не бащата. Ми просто не е така. И двамата са важни. Или по-точно отношенията между тях. каквото вижда като отношение детето на бащата към майката, това повтаря.С това съм абсолютно съгласна! Както се държи бащата с майката, така ще се държи по-късно и детето с нея
Цитат на: kris в Септември 25, 2010, 10:44:28 pmЦитат на: Stella в Септември 25, 2010, 10:14:25 pmтова са пълни глупости. А къде е фигурата на бащата и неговия личен пример?Няма реално такава фигура. Майката е тази която прави детето не бащата. Ми просто не е така. И двамата са важни. Или по-точно отношенията между тях. каквото вижда като отношение детето на бащата към майката, това повтаря.
Цитат на: Stella в Септември 25, 2010, 10:14:25 pmтова са пълни глупости. А къде е фигурата на бащата и неговия личен пример?Няма реално такава фигура. Майката е тази която прави детето не бащата.
това са пълни глупости. А къде е фигурата на бащата и неговия личен пример?
Цитат на: kris в Септември 25, 2010, 10:39:10 pmЦитат на: Stella в Септември 25, 2010, 10:09:20 pmда съм рекла, че харесвам италианците. Казах само, че западните народи са по-културни и възпитани, за разлика от всеки втори селски тарикат на улицата, дето гази с гъзарската си кола (втора употреба) по пешеходните пътеки на българия.Пак казвам с такива хора привличате, нито ти, нито аз можем да променим целия свят. Ако и аз така и всички на моята възраст примерно се оплакваме от пошлостта на момите ко прайм?! Не се притеснявай толкова за света на селските тарикати, тяхната реалност не съществува, ако ти не я допуснеш в мислите, чувствата и действията си, не се е важно те какво правят важно е ти какаво правиш. Когато всеки се промени на индивидулно ниво и индивидуалността на света около нас ще се промени.Мъжа е такъв какъвто го направи жената! Това е моята истина Крис!
Цитат на: Stella в Септември 25, 2010, 10:09:20 pmда съм рекла, че харесвам италианците. Казах само, че западните народи са по-културни и възпитани, за разлика от всеки втори селски тарикат на улицата, дето гази с гъзарската си кола (втора употреба) по пешеходните пътеки на българия.Пак казвам с такива хора привличате, нито ти, нито аз можем да променим целия свят. Ако и аз така и всички на моята възраст примерно се оплакваме от пошлостта на момите ко прайм?! Не се притеснявай толкова за света на селските тарикати, тяхната реалност не съществува, ако ти не я допуснеш в мислите, чувствата и действията си, не се е важно те какво правят важно е ти какаво правиш. Когато всеки се промени на индивидулно ниво и индивидуалността на света около нас ще се промени.
да съм рекла, че харесвам италианците. Казах само, че западните народи са по-културни и възпитани, за разлика от всеки втори селски тарикат на улицата, дето гази с гъзарската си кола (втора употреба) по пешеходните пътеки на българия.
Цитат на: Mia21 в Септември 25, 2010, 10:54:53 pmКакто се държи бащата с майката, така ще се държи по-късно и детето с неяИ с бъдещата си жена.
Както се държи бащата с майката, така ще се държи по-късно и детето с нея
Мъжете са изнервени и злобни,защото са неудовлетворени от себе си,неможейки да задоволяват все по-големите капризи и изисквания на половинките си.
Цитат на: Stella в Септември 25, 2010, 10:56:18 pmЦитат на: Mia21 в Септември 25, 2010, 10:54:53 pmКакто се държи бащата с майката, така ще се държи по-късно и детето с неяИ с бъдещата си жена.Хм... И да избираме половинки само от "сполучливи" семейства ли, за да знаем със сигурност, че няма да повторят същия модел?
Цитат на: Mia21 в Септември 25, 2010, 10:54:53 pmЦитат на: Stella в Септември 25, 2010, 10:49:56 pmЦитат на: kris в Септември 25, 2010, 10:44:28 pmЦитат на: Stella в Септември 25, 2010, 10:14:25 pmтова са пълни глупости. А къде е фигурата на бащата и неговия личен пример?Няма реално такава фигура. Майката е тази която прави детето не бащата. Ми просто не е така. И двамата са важни. Или по-точно отношенията между тях. каквото вижда като отношение детето на бащата към майката, това повтаря.С това съм абсолютно съгласна! Както се държи бащата с майката, така ще се държи по-късно и детето с нея. И обратно.A кой е бил отговорен за възпитанието на бащата?
Цитат на: Stella в Септември 25, 2010, 10:49:56 pmЦитат на: kris в Септември 25, 2010, 10:44:28 pmЦитат на: Stella в Септември 25, 2010, 10:14:25 pmтова са пълни глупости. А къде е фигурата на бащата и неговия личен пример?Няма реално такава фигура. Майката е тази която прави детето не бащата. Ми просто не е така. И двамата са важни. Или по-точно отношенията между тях. каквото вижда като отношение детето на бащата към майката, това повтаря.С това съм абсолютно съгласна! Както се държи бащата с майката, така ще се държи по-късно и детето с нея. И обратно.
Никога не знаеш какви "скелети" се крият в гардероба на бъдещия ти партньор.В крайна сметка, избирайки даден партьор, отдавайки му предпочитание пред всички останали, избираме и приемаме миналото му и произхода му. :blink:
Обаче има и друга възможност, ако някой член на семейството е свидетел на неща, които не иска да присъстват в неговото, ще се движи в тази посока.
Цитат на: karizma в Септември 25, 2010, 10:56:48 pmМъжете са изнервени и злобни,защото са неудовлетворени от себе си,неможейки да задоволяват все по-големите капризи и изисквания на половинките си.Мъжете, които умеят да го правят, просто не стоят при средно-статистическите жени, а търсят млади силиконки. А останалите жени си задоволяват капризите сами, защото си печелят парите самостоятелно.
Ми то за любов става дума, нали. Незнам аз тая тема днес пет пъти я отворих и едни и същи неща четох, дето съм ги чела във всички други. Като изключим няколко конструктивни опита, нещо не я виждам такава.
Майките правят това което познаваме като съвременния мъж и ваша ще е отговорността за тези които вие сте възпитали...
Цитат на: sunrain в Септември 25, 2010, 11:11:15 pmМи то за любов става дума, нали. Незнам аз тая тема днес пет пъти я отворих и едни и същи неща четох, дето съм ги чела във всички други. Като изключим няколко конструктивни опита, нещо не я виждам такава. :86: :72: и е така и не е !Можехме да я ползваме за прогностика и да видиме действа или не прогностиката...Не се светкам какво е общото м/у любовта и родата....
Можехме да я ползваме за прогностика и да видиме действа или не прогностиката...
Цитат на: Марая в Септември 25, 2010, 11:14:02 pmМожехме да я ползваме за прогностика и да видиме действа или не прогностиката...Никога не е късно, само желаещи да има и от двата фронта - да прогнозират и да си дадат картите за такъв специален анализ.