Здравей Гост

Да предскажем любовта

• 368 Отговора
  • 44718 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Да предскажем любовта
« Отговор #300 -: Октомври 21, 2010, 05:54:07 pm »
Ми само един ЮЛВ. Достатъчно зле ли е.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #301 -: Октомври 21, 2010, 05:55:23 pm »
Това е неидентифициран, тъмен субект, хич няма и да разберем откъде ни е влязло. :mellow:
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

holanda

« Отговор #302 -: Октомври 21, 2010, 05:56:18 pm »
днес,гледам,Луната е застанала точно в опозиционната точна на Тао-квадрата ми..мале,мале.. ;D
И на мойте, ама не боли. ;D

е,кой е казал,мен може да ми е хубаво като ме боли  ;D ;D
не мога да разбера само защо не ме оставите да бъда себе си , а ми ползвате аспектите... :P
'начи,разбрах  СЛВ в 5 дом какво иска  :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #303 -: Октомври 21, 2010, 05:57:35 pm »
 :P Е Плутон ми е отсреща, но това чак сега го казвам, да е пълна гадост. Жълто, ще ти стане хубаво, ти нали каза, че го обичаш.  ;)

*

holanda

« Отговор #304 -: Октомври 21, 2010, 06:03:00 pm »
  Жълто, ще ти стане хубаво, ти нали каза, че го обичаш.  ;)

не и ако ми влиза там,къде го не ща  :P  ;D ;D
Но странното е,че хора с планети в опозиция на личните ми /върxа на Таото/ са  много ценни кадри-дали партньори или приятели.. :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #305 -: Октомври 21, 2010, 06:08:11 pm »
Да възвърнем любовния тон на темата. Добре, че са Везните да го сторят. ;D
Чак сега забелязох, че Луната била в Овен, ясно що ми е едно игриво.  

*

holanda

« Отговор #306 -: Октомври 21, 2010, 06:10:55 pm »
хайде,да предскажем нечия любов!..точно сега съм в добра форма  :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #307 -: Октомври 21, 2010, 06:20:47 pm »
Тогава ти пускам една карта за упражнение.  :blink: С транзити, ако искаш други техники, звънни. Жена е.
« Последна редакция: Октомври 21, 2010, 06:26:20 pm от sunrain »

*

Asol

• 4140
« Отговор #308 -: Октомври 21, 2010, 06:28:18 pm »
... да не би да е на една ръка разстояние :P

*

sunrain

• 6710
« Отговор #309 -: Октомври 21, 2010, 06:30:18 pm »
... да не би да е на една ръка разстояние :P

Приблизително.  ;D Съсредоточете магьосническите си способности върху конкретния въпрос. :P

*

holanda

« Отговор #310 -: Октомври 21, 2010, 07:07:29 pm »
е,ти нали си дадена вече,какво да му гледаме.. :P
Интересно,че Слънцето е в опозиция със Сатyрн по оста 1-7,като Сатyрн управлява Асц. т.е. възможно е при сериозен транзит над Слънцето или Асц да хлътваш,особено след като там има Меркурии,У5 дом..Гледам,СЛВ ходи натам..да не я объркаш..отделно Юпитер и Уран ще попаднат в опозиционната точка на Тао-то ти,които в натала са силно поставени,Уран управлява Слънцето,т.е. пак се задейства оста 1-7 дом,нат.Уран е на МЦ,възможно е при транзита на Сатyрн през тази точка да се наложи да преразгледаш отношенията с партньора.. :lol:
на мен тази карта мн ми допада,всичко е взаимосвързано,енергиите се смесват,сложна и комплексна личност.. :rolleyes:
омъжена ли си..да не е ставало,когато си била на 27,28..?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #311 -: Октомври 21, 2010, 07:11:19 pm »
Жълтичко момиче, това не съм аз.  ;D Не е омъжена и си чака любовта. Затова я пуснах, искаш упражнение, нека има смисъл в него поне. Как ще ти пусна бита карта.. :P

*

Asol

• 4140
« Отговор #312 -: Октомври 21, 2010, 07:12:12 pm »
За магьоснически способности май по-добре да се обърнем към Кая и Аброуд.  ;D
Иначе си мисля да завъртя един телефон  :rolleyes:

*

holanda

« Отговор #313 -: Октомври 21, 2010, 07:21:12 pm »
Жълтичко момиче, това не съм аз.  ;D Не е омъжена и си чака любовта. Затова я пуснах, искаш упражнение, нека има смисъл в него поне. Как ще ти пусна бита карта.. :P

;D ;D ;D как ми вкара Плутона,не е истина

--казвай  на девойката да стяга чеиза,че иде  ;)

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #314 -: Октомври 21, 2010, 08:40:32 pm »
Каква хубава тема точно по ретро венерката ми ;D

Момичета, простете ме за нахлуването в дома ви, ама не ме свърта като стане дума за любов и още нещо.... :blink:
Та за предсказването й:
 При погресия на Слънце съвпад с Венера, дето трябва да се случи магията уж имам няколко неуспешни очаквания при мой приятелки.  Прогресията отмина, а приятелките ми още чакат ;D. То верно, че една птичка пролет не прави, ама и две три на клончето не винаги са гаранция.  :blink:
Заключението ми е че  любовта наистина е сляпа и я виждаме едва когато си отиде. А вие искате да я предскажем. Требва си и малко Нептун за тая работа само със сърце не става ;D  ;D
Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #315 -: Октомври 21, 2010, 08:48:55 pm »
Каква хубава тема точно по ретро венерката ми ;D

Момичета, простете ме за нахлуването в дома ви, ама не ме свърта като стане дума за любов и още нещо.... :blink:
Та за предсказването й:
 При погресия на Слънце съвпад с Венера, дето трябва да се случи магията уж имам няколко неуспешни очаквания при мой приятелки.  Прогресията отмина, а приятелките ми още чакат ;D. То верно, че една птичка пролет не прави, ама и две три на клончето не винаги са гаранция.  :blink:
Заключението ми е че  любовта наистина е сляпа и я виждаме едва когато си отиде. А вие искате да я предскажем. Требва си и малко Нептун за тая работа само със сърце не става ;D  ;D

;D и тъй като съм от тези при които точно върви аспекта  СД /ПР. Слънце съвпад Венера и стана дума за Нептун...
А и той горкия е замесен , барабар с Хирон - да поясниш къде да му чакаме намесата - в размиването в илюзиите , къде? Или как по-скоро трябва да е замесен? :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #316 -: Октомври 22, 2010, 02:25:45 am »
Леле Марая, точно аз акъл трудно ще дам  :blink:
;D Пиши ме и мене в кюпа. И аз в момента съм в прогр съвпад ;D. На един градус разтояние от точния, тя и любовта се оказа на една ръка разтояние, но това е дълга история.
Сега за Нептун
Мнението ми е  субективно, защото е хоризонта който се вижда от моята камбанария :blink:
Представи си Венера в близнаци - всичко  е любов - "ооо и тоя ме обича"" ;D, а сега меркурий в телец - " ти полудя ли бе, няма любов това е привързаност, навик, к'ва любов."
Да прибавим към тази комбинация щипка Нептун, много добре ще е ако я има например в натала, ама и транзит ще помогне. Та качваш се на Мелмак, целуваш Вечерницата и чак после му мислиш, дали не е било комета.. ;D
 За всеопрощаващата, отдадена и всепоглъщаща си трябва намеса на висша планета, и пак за тая работа не се сещам за друга отвъд хоризонта. Виж, за да остане трайна връзката всички знаем, че си трябва намеса от мъдрия дядо Сатурн, но това е друга приказка :blink:и тя обикновенно завършва: .....и така живяли дълги години.... ;D

Ама аз наистина се разприказвах :rolleyes:
Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #317 -: Октомври 22, 2010, 02:42:12 am »
Леле Марая, точно аз акъл трудно ще дам  :blink:
;D Пиши ме и мене в кюпа. И аз в момента съм в прогр съвпад ;D. На един градус разтояние от точния, тя и любовта се оказа на една ръка разтояние, но това е дълга история.
Сега за Нептун
Мнението ми е  субективно, защото е хоризонта който се вижда от моята камбанария :blink:
Представи си Венера в близнаци - всичко  е любов - "ооо и тоя ме обича"" ;D, а сега меркурий в телец - " ти полудя ли бе, няма любов това е привързаност, навик, к'ва любов."
Да прибавим към тази комбинация щипка Нептун, много добре ще е ако я има например в натала, ама и транзит ще помогне. Та качваш се на Мелмак, целуваш Вечерницата и чак после му мислиш, дали не е било комета.. ;D
 За всеопрощаващата, отдадена и всепоглъщаща си трябва намеса на висша планета, и пак за тая работа не се сещам за друга отвъд хоризонта. Виж, за да остане трайна връзката всички знаем, че си трябва намеса от мъдрия дядо Сатурн, но това е друга приказка :blink:и тя обикновенно завършва: .....и така живяли дълги години.... ;D

Ама аз наистина се разприказвах :rolleyes:

;D ;D , определено без намесата на дедо ти работата е п"ъдня в гащи.... ;D ;).
Но ,Нептун хич не го виждам в пъзела , ама хич...Той като сложи розовите очилца и освен , че нищо не се вижда , ами и други бели прави...и само с целувки хич не минава работата.... ;D
Имам транзит в момента на Нептун към Юпитер в 7-ми , Хирон е почти в съвпад с Нептун...Вратата на пепеляшка е отворена , но на мен ми е ни в клин , ни в ръкав....
Годините ли , времето ли и аз не знам....Сатурн е пич и след всички мизерабълски неща дето ми сътвори в момента е добре поставен.....
Не разчитай на Нептун ,  ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #318 -: Октомври 22, 2010, 02:55:30 am »
Тогава ти пускам една карта за упражнение.  :blink: С транзити, ако искаш други техники, звънни. Жена е.

По картата на Сънрейн. Ми то върху Венерата са се наместили Юпитер и Уран. Ако сега любоФта не я връхлети, кога?!  :-\ А тя управлява 4ти и 98ти - чужденец? :rolleyes: Квадрата на САтурн няма да й позволи да бъде фриволна в чувстава си. Ще остане в пълно съзнание  ;D Когато Юпитер мине IC може да предприеме преместване в друг дом. По-богат.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #319 -: Октомври 22, 2010, 03:05:52 am »

;D ;D , определено без намесата на дедо ти работата е п"ъдня в гащи.... ;D ;).
Но ,Нептун хич не го виждам в пъзела , ама хич...Той като сложи розовите очилца и освен , че нищо не се вижда , ами и други бели прави...и само с целувки хич не минава работата.... ;D
Имам транзит в момента на Нептун към Юпитер в 7-ми , Хирон е почти в съвпад с Нептун...Вратата на пепеляшка е отворена , но на мен ми е ни в клин , ни в ръкав....
Годините ли , времето ли и аз не знам....Сатурн е пич и след всички мизерабълски неща дето ми сътвори в момента е добре поставен.....
Не разчитай на Нептун ,  ;D ;D
[/quote]

Със сигурност ще се окажеш права, ама пусто романтика- все ме влече :blink:

Казваш, че вратата на пепеляшка е отворена, само че пак си трябва магия за да отидеш на бала ;D после трябва да стане 12 часа и т.н. Влюбовта винаги има място за илюзии. Юпитер и Хирон според мен не са достатъчни помощници, трябва някой да даде едно рамо на прогресивен съвпад. Незнам, само разъсждавам......пак ;D