Здравей Гост

Да предскажем любовта

• 368 Отговора
  • 44367 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Да предскажем любовта
« Отговор #360 -: Януари 18, 2011, 08:08:45 pm »
Прогресивна Венера в съвпад с натално Слънце - влюбване, но запознанството се случва при ретроградна Венера и резултатът е осъзнаване на жената, че е харесвана жена и че в света има и мъже, а не само един мъж  :blink:

Среща с мъжа на живота при транзитен Плутон в тригон с натална Венера - топлина, искреност, взаимно усещане за намиране на "сродната душа"  :blink: При него пък същата комбинация, но в куинконс, както и транзитен Нептун в тригон с Луната му  :blink:     

Потвърждавам.... :72:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #361 -: Януари 18, 2011, 08:19:38 pm »
Прогресивна Венера в съвпад с натално Слънце - влюбване, но запознанството се случва при ретроградна Венера и резултатът е осъзнаване на жената, че е харесвана жена и че в света има и мъже, а не само един мъж  :blink:

Среща с мъжа на живота при транзитен Плутон в тригон с натална Венера - топлина, искреност, взаимно усещане за намиране на "сродната душа"  :blink: При него пък същата комбинация, но в куинконс, както и транзитен Нептун в тригон с Луната му  :blink:     

Оооо хайде и мен ме очаква ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #362 -: Януари 18, 2011, 10:05:53 pm »

Оооо хайде и мен ме очаква ;D

И аз при този аспект срещнах съпруга си . Доста се обогатих от тази среща, помъдрях като, че ли... ;)
пп Е, това с помъдряването беше след първоначалното изглупяване, разбира се ..хи-хи.. :P
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #363 -: Януари 19, 2011, 07:24:51 am »
а тези, на които този транзит ще им се случи в пенсионна възраст или изобщо няма да им се случи, какво да правят?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #364 -: Януари 19, 2011, 07:45:14 am »
а тези, на които този транзит ще им се случи в пенсионна възраст или изобщо няма да им се случи, какво да правят?

Написах по нагоре , ще го повторя....
Аспект към управителя на 5-ти или към к5.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #365 -: Януари 19, 2011, 08:05:32 am »

Ще си стоят сами.  ;)

*

holanda

« Отговор #366 -: Януари 19, 2011, 08:21:44 am »

Ще си стоят сами.  ;)

;D

на печелившите честито,за останалите пръст :96:
и щото днес само се закачам,няма да продълjaвам,само да кажа,че по транзити и дирекции сега трябва да се влюбя,пък след 2,4-5 години да се 'земeмe с някои.Дишам спокойно и равномерно  ;D.
На Плутон му трябват 2-3 годинки да мине през IC.Преди това ще направи секстилче с натални Венера/Плутон.

*

Divna

• 2478
« Отговор #367 -: Януари 19, 2011, 08:29:41 am »

Ще си стоят сами.  ;)

;D

на печелившите честито,за останалите пръст
:96:
и щото днес само се закачам,няма да продълjaвам,само да кажа,че по транзити и дирекции сега трябва да се влюбя,пък след 2,4-5 години да се 'земeмe с някои.Дишам спокойно и равномерно  ;D.
На Плутон му трябват 2-3 годинки да мине през IC.Преди това ще направи секстилче с натални Венера/Плутон.

;D ;D ;D

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #368 -: Януари 19, 2011, 02:04:24 pm »
При мен транзитен Плутон е бил в съвпад с Венера при началото на връзката с мъжа ми. Сега погледнах ,че в момента е в полусекстил с Венера. Може и това да донесе нещичко  ;)  Венера ми е в пети дом.