Здравей Гост

ЖИНОМ- Асц, Слънце , Луна

• 1191 Отговора
  • 170748 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:ЖИНОМ- Асц, Слънце , Луна
« Отговор #20 -: Септември 25, 2010, 05:28:35 pm »
По-скоро някъде около 40-те или малко отгоре.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #21 -: Септември 25, 2010, 05:29:02 pm »

Той никога и нищо няма да каже! това много му подхожда в преносен смисъл!

Ще мълча като партизанин. Това е ясно.  :mellow:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Септември 25, 2010, 05:29:09 pm »
Не знам къде му е Луната, но мисля, че интуиция никак не му липсва. С лекота прозира слабостите на другите и умее да чете между редовете, зад гръмките и високопарни фрази.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #23 -: Септември 25, 2010, 05:33:07 pm »
Може би следва да се уважи желанието на човека,
да запази личното си пространство   :rolleyes:

Това, че не изразява емоциите си както други съфорумци,
не означава " безчуствена " или " водолейска " Луна,
а говори за добре балансирана емоционалност и разбиране на
собствения път. И ПРИЕМАНЕ   ;)
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #24 -: Септември 25, 2010, 05:33:46 pm »
Мисля , че е много прикрит! Мноого чувствителен ,но скрит.... изключително интелигентен , доста добре балансира , умее да овладее ситуацията, колективизма е над егото / дълго се е борил с това/, доста лоялен , вписва се в желанието за по-добър свят , над-ежедневните и дребни проблеми!, коректен е , цени и дава много свобода!.
Нищо човешко не му е чуждо , той е над проблемите , приема и допуска..... :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #25 -: Септември 25, 2010, 05:33:58 pm »
Не знам къде му е Луната, но мисля, че интуиция никак не му липсва. С лекота прозира слабостите на другите и умее да чете между редовете, зад гръмките и високопарни фрази.

Това беше единственото, което успях да разбера от цялата дискусия.

*

Divna

« Отговор #26 -: Септември 25, 2010, 05:35:16 pm »
А чак 50 не е, мисля.  ;D

Съни, не на 50, а над 50.
Наблюдавам как женското съсловие финно флиртува с него  ;). А той как се справя с това  ;D. Един мъж между 25-35 години е трудно да има тези реакции, които Жином показва. Той действа дискретно и деликатно. За това се изисква опит, а опита се придобива с възрастта /при по-голямата част от хората поне е така/.

*

Stella

• 7765
« Отговор #27 -: Септември 25, 2010, 05:35:47 pm »

мълчи, щото пишман ще станеш, ако си признаеш.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #28 -: Септември 25, 2010, 05:36:25 pm »
Мисля , че е много прикрит! Мноого чувствителен ,но скрит.... изключително интелигентен , доста добре балансира , умее да овладее ситуацията, колективизма е над егото / дълго се е борил с това/, доста лоялен , вписва се в желанието за по-добър свят , над-ежедневните и дребни проблеми!, коректен е , цени и дава много свобода!.
Нищо човешко не му е чуждо , той е над проблемите , приема и допуска....
. :-\

Надухте ми Его-то като плондер.  ;D

*

Divna

« Отговор #29 -: Септември 25, 2010, 05:38:09 pm »

не означава " безчуствена " или " водолейска " Луна,а говори за добре балансирана емоционалност и разбиране на

Че кой е казал, че водолейската Луна е безчувствена?
Дейзи като е с такава да не би да й липсват чувства? Това е една от най-разбиращите и приятелски настроени Луни.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #30 -: Септември 25, 2010, 05:38:44 pm »
Наблюдавам как женското съсловие финно флиртува с него  ;). А той как се справя с това  ;D.

Къде фино, къде не чак толкова...
Какви ли предизвикателства не му бяха отправяни.  ;D Остава непоклатим или поне създава такова впечатление.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #31 -: Септември 25, 2010, 05:38:56 pm »
А чак 50 не е, мисля.  ;D

Съни, не на 50, а над 50.
Наблюдавам как женското съсловие финно флиртува с него  ;). А той как се справя с това  ;D. Един мъж между 25-35 години е трудно да има тези реакции, които Жином показва.

Е щом съм казала не чак, значи и над 50 изключвам. А за останалото - зависи от мъжа. Годините не за всяко нещо са определящи, но може би при повечето, както казваш - да.

То така или иначе темата върви към приключване, беше ясно, че няма да се разбере истината.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Stella

• 7765
« Отговор #32 -: Септември 25, 2010, 05:39:49 pm »

не означава " безчуствена " или " водолейска " Луна,
а говори за добре балансирана емоционалност и разбиране на

Кой казва, че водолейската Луна е безчувствена? Още едно клише от книгите. Аз съм с водолейска луна,  Дейзи - също. Не сме безчувствени.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Септември 25, 2010, 05:41:25 pm »

То е ясно! Не е за СЕФТЕ ;D ;D ;D
Ето още нещо интересно - гръцкия вариант не го намирам нещо :-\ :angry: и затова българския....Докато ни четеш! :sagittariuss:
http://www.youtube.com/watch?v=z7iJIdq5vS8
« Последна редакция: Септември 25, 2010, 05:47:00 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #34 -: Септември 25, 2010, 05:42:50 pm »
Тази тема е за "Свободни дискусии". То е ясно, че нито едно астрологично достоверно заключение няма да излезе от нея.

*

Asol

• 4140
« Отговор #35 -: Септември 25, 2010, 05:43:27 pm »
Стана малко като развален телефон. Някой каза че Луната е безчувствена, друг че е водолейска ...  ;D Moonlady имаше друго предвид.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Септември 25, 2010, 05:44:31 pm »

Шшшшттт! ;D ;D ;D
Коя луна го може? Екзалтирала ? :-\ или ...или водна рибешка или водо/вино/лейска? КОЯ ЛУНА , КОЯ? ИСКАМ ДА ЗНАМ!!!!!!! ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Септември 25, 2010, 05:45:29 pm »
Тази тема е за "Свободни дискусии". То е ясно, че нито едно астрологично достоверно заключение няма да излезе от нея.

Не бързай! Не се знае!  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #38 -: Септември 25, 2010, 05:45:36 pm »
То така или иначе темата върви към приключване, беше ясно, че няма да се разбере истината.  ;D

На мен от самото начало ми беше ясно, че няма да си каже - нито е длъжен, нито това е целта на темата.  :blink:
Но предполагам, че ще му е интересно да се види през нашите очи - начинът, по който го описваме тук, правейки определени предположения. Понякога е интересно да се видиш и през очите на отсрещния. Дори ако не му е интересна темата, сигурно искрено се забавлява с нея и нашите опити да разбулим хороскопа му, съдейки по виртуалния му образ.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #39 -: Септември 25, 2010, 05:46:12 pm »

Шшшшттт! ;D ;D ;D
Коя луна го може? Екзалтирала ? :-\ или ...или водна рибешка или водо/вино/лейска? КОЯ ЛУНА , КОЯ? ИСКАМ ДА ЗНАМ!!!!!!! ;D

Какво ти става? На кого шъткаш?