Здравей Гост

ЖИНОМ- Асц, Слънце , Луна

• 1191 Отговора
  • 169715 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:ЖИНОМ- Асц, Слънце , Луна
« Отговор #40 -: Септември 25, 2010, 05:47:28 pm »
Стана малко като развален телефон. Някой каза че Луната е безчувствена, друг че е водолейска ...  ;D Moonlady имаше друго предвид.  ;)

Луна във Водолей не е безчувствена, по-скоро не е толкова емоционално експресивна.
Предполагам, че това е имала предвид и Муунлейди.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #41 -: Септември 25, 2010, 05:47:46 pm »
Шшшшттт! ;D ;D ;D
Коя луна го може? Екзалтирала ? :-\ или ...или водна рибешка или водо/вино/лейска? КОЯ ЛУНА , КОЯ? ИСКАМ ДА ЗНАМ!!!!!!! ;D

Бе щом не казвам, може да е рибешка пък. Те рибите нали не говорят .  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #42 -: Септември 25, 2010, 05:48:55 pm »
Стана малко като развален телефон. Някой каза че Луната е безчувствена, друг че е водолейска ...  ;D Moonlady имаше друго предвид.  ;)

Луна във Водолей не е безчувствена, по-скоро не е толкова емоционално експресивна.
Предполагам, че това е имала предвид и Муунлейди.

напротив - експресивна е. Имах приятел с Луна в Скорпион, който непрекъснато ми казваше : "Без емоции!", а за мем това си е цяло наказание. Аз не мога да си потискам емоциите. това, за което говориш се отнася за Луна в Козирог - те запазват страхотно САМООБЛАДАНИЕ, за което им се възхищавам.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #43 -: Септември 25, 2010, 05:50:25 pm »
То така или иначе темата върви към приключване, беше ясно, че няма да се разбере истината.  ;D

На мен от самото начало ми беше ясно, че няма да си каже - нито е длъжен, нито това е целта на темата.  :blink:
Но предполагам, че ще му е интересно да се види през нашите очи - начинът, по който го описваме тук, правейки определени предположения. Понякога е интересно да се видиш и през очите на отсрещния. Дори ако не му е интересна темата, сигурно искрено се забавлява с нея и нашите опити да разбулим хороскопа му, съдейки по виртуалния му образ.

Аз не бързам! И мога да чакам! Защо се предавате толкова лесно?! :unsure: :o
Въобще не сте готови да стигнете ДО КРАЯ! НЕ! НЕ БЪРЗАЙТЕ И НЕ БЪРКАЙТЕ....Ще сглобим карта ! Кажете как го виждате , усещате :-[, чувствате :-[ , до къде , как , колко дълбоко :-[?
Жином , не се сърдиш- нали?!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Септември 25, 2010, 05:51:38 pm »
Шшшшттт! ;D ;D ;D
Коя луна го може? Екзалтирала ? :-\ или ...или водна рибешка или водо/вино/лейска? КОЯ ЛУНА , КОЯ? ИСКАМ ДА ЗНАМ!!!!!!! ;D

Бе щом не казвам, може да е рибешка пък. Те рибите нали не говорят .  ;D

АААААААааа , неееееееее! :41: :33:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #45 -: Септември 25, 2010, 05:51:48 pm »
напротив - експресивна е. Имах приятел с Луна в Скорпион, който непрекъснато ми казваше : "Без емоции!", а за мем това си е цяло наказание.

Луната ти е в квадрат с Нептун, а пък си и новолунен тип. Контролът и потискането са по Сатурн и Плутон.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #46 -: Септември 25, 2010, 05:55:44 pm »
Защо се предавате толкова лесно?! :unsure: :o
Въобще не сте готови да стигнете ДО КРАЯ!

Там е работата, че не се предавам, а просто за мен няма никакво значение какво има в картата му. Въпреки че тук повечето си знаем визитните картички (наталните карти), него съм го приела "без карта", т.е. без да ми е нужно да надничам в аспектите и домовете му.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #47 -: Септември 25, 2010, 05:55:50 pm »

Не се сърдя. Темата може да се окаже полезна за мен.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #48 -: Септември 25, 2010, 05:57:15 pm »
него съм го приела "без карта", т.е. без да ми е нужно да надничам в аспектите и домовете му.  ;D

Как без карта? Не може без лична карта или поне жълта книжка.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #49 -: Септември 25, 2010, 05:58:41 pm »
Как без карта? Не може без лична карта или поне жълта книжка;D

Да си додИм на думата. Имаш ли?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Септември 25, 2010, 05:58:57 pm »
напротив - експресивна е. Имах приятел с Луна в Скорпион, който непрекъснато ми казваше : "Без емоции!", а за мем това си е цяло наказание.

Луната ти е в квадрат с Нептун, а пък си и новолунен тип. Контролът и потискането са по Сатурн и Плутон.

И по Възлите , ако са в знаци на Сатурн или Дева....
При Жином това го няма!
Но умее , много умее да създава усещане за справедливост и баланс! не е отмъстителен! Колективните планети имат приоритет в картата му и по особен начин докосват светилата! Сигурна съм! :blink:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #51 -: Септември 25, 2010, 05:59:13 pm »
предполагам, че ще му е интересно да се види през нашите очи

Това е единствения начин по който мога да се видя. :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #52 -: Септември 25, 2010, 06:00:26 pm »
Това, че показва или не показва нещо не е предпоставка да смятаме нещо относно наталната му карта - било то, че Луната е във Водолей или в Щурец примерно.  ;D Може би не изпитва необходимост да афишира това и поставя граници на допускане. Изглежда балансиран, спокоен човек, четящ между редовете, проницателен, с чувство за хумор.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #53 -: Септември 25, 2010, 06:01:57 pm »
Колективните планети имат приоритет в картата му и по особен начин докосват светилата! Сигурна съм! :blink:

Но според мен не е нептунов тип. Дори ако се намира на видно място в хороскопа му, други са доминантите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #54 -: Септември 25, 2010, 06:04:57 pm »
А чак 50 не е, мисля.  ;D

Съни, не на 50, а над 50.
Наблюдавам как женското съсловие финно флиртува с него  ;). А той как се справя с това  ;D. Един мъж между 25-35 години е трудно да има тези реакции, които Жином показва. Той действа дискретно и деликатно. За това се изисква опит, а опита се придобива с възрастта /при по-голямата част от хората поне е така/.

:clap: :clap: :clap: :kissd:
Много те бива , умничка си ми , много!

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Септември 25, 2010, 06:06:35 pm »
Колективните планети имат приоритет в картата му и по особен начин докосват светилата! Сигурна съм! :blink:

Но според мен не е нептунов тип. Дори ако се намира на видно място в хороскопа му, други са доминантите.
И според мен , Нептуна се ползва в друга посока.... ;D ;D ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #56 -: Септември 25, 2010, 06:07:11 pm »
Аз не бързам! И мога да чакам!

Ами как да ти кажа - със загубени каузи не се занимавам.  ;D :P Ще чакам и аз, докато някой ден стане ясно и ако, а иначе ще е чаткане по клавиатурата безцелно /както в повечето теми напоследък/ и в описване на негови черти, което също ми се вижда без голям смисъл, щото съм си създала вече впечатленията в себе си за неговата личност, но защо да ги изразявам и натъртвам.  
Лично досега не съм поставяла общуването си с админа за приоритет, може би, защото във форума са доста желаещите, а на мен не ми е присъщо, затова ще се оттегля.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Stella

• 7765
« Отговор #57 -: Септември 25, 2010, 06:09:39 pm »

Да, така е. но наблюдавам и други водолейски луни - на Ая, на Дейзи - и те са експресивни. Все пак Водолеят е екстровертен знак.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Септември 25, 2010, 06:10:36 pm »
Аз не бързам! И мога да чакам!

Ами как да ти кажа - със загубени каузи не се занимавам.  ;D :P Ще чакам и аз, докато някой ден стане ясно и ако, а иначе ще е чаткане по клавиатурата безцелно /както в повечето теми напоследък/ и в описване на негови черти, което също ми се вижда без голям смисъл, щото съм си създала вече впечатленията в себе си за неговата личност, но защо да ги изразявам и натъртвам.  
Лично досега не съм поставяла общуването си с админа за приоритет, може би, защото във форума са доста желаещите, а на мен не ми е присъщо, затова ще се оттегля.  

А не бива!  ;D ;D ;D , да се оттеглиш!
На път съм да кача карта която му пасва , според моето виждане....
Мисля , че е редно да знаем , кой стой зад нас..., най-малкото е опасно ;D ;D ;D...

*

Stella

• 7765
« Отговор #59 -: Септември 25, 2010, 06:11:16 pm »

Не се сърдя. Темата може да се окаже полезна за мен.

Би била истински полезна, ако си сложиш картата. Не бой се няма да те изкараме по-черен от дявола.