Здравей Гост

ЖИНОМ- Асц, Слънце , Луна

• 1191 Отговора
  • 170387 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:ЖИНОМ- Асц, Слънце , Луна
« Отговор #100 -: Септември 25, 2010, 07:26:00 pm »

бяга от конфликти като дявол от тамян, аз лично доста съм го дразнила..това не е ли характерно за марс в риби??
а стегнатия стил да е от съвпада на слънцето със сатурн..на МЦ, примерно..

оооо дааа това за конфликтите и аз го забелязах, но просто го мързи да се занимава с истории от кокошарника  ;D ;D ;D

не от кокошкарника бре, аз лично си го дразня него, даже и сега..и знам, че се дразни, но не показва нищо..а аз що го дразня- защото трие информация без да я копира някъде и да я пусне после за който не я е прочел!! с това, неговото слънце би трябвало да знае колко голяма трагедия е да не можеш да прочетеш нещо, защото някой има метла и е решил да я използва точно като си на работа..ми яд ме е .. :angry:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #101 -: Септември 25, 2010, 07:29:38 pm »

бяга от конфликти като дявол от тамян, аз лично доста съм го дразнила..това не е ли характерно за марс в риби??
а стегнатия стил да е от съвпада на слънцето със сатурн..на МЦ, примерно..

оооо дааа това за конфликтите и аз го забелязах, но просто го мързи да се занимава с истории от кокошарника  ;D ;D ;D

не от кокошкарника бре, аз лично си го дразня него, даже и сега..и знам, че се дразни, но не показва нищо..а аз що го дразня- защото трие информация без да я копира някъде и да я пусне после за който не я е прочел!! с това, неговото слънце би трябвало да знае колко голяма трагедия е да не можеш да прочетеш нещо, защото някой има метла и е решил да я използва точно като си на работа..ми яд ме е .. :angry:

абе кво ти пука беееееее  ;D ;D ;D  много важно, че си пропуснала. то пък поне да беше нещо смислено  :P  нали и той требе да отчита дейност по форума иначе нема да вземе заплата - ще поизтрие туй онуй, ще скастри някого, ще банне некое говедо и ето ти заплатата... иначе с неговия си мързел трябва да мине на хранене със слънчева светлина  :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Divna

« Отговор #102 -: Септември 25, 2010, 07:30:49 pm »

Значи ти в случая предпочиташ да бъдеш загадъчен, защото така ще си по-интересен за останалите?!

Не, аз съм загадъчен, защото съм загадъчен, а не защото се опитвам да се правя на загадъчен.  ;D

Ти не допускаш ли поне за миг, че може да наистина да съществуват загадъчни хора или всички трябва да са до болка познати типажи, които трябва да класифицираме по вид, качество, трайност и дата на годност.  ;D

Аз мисля, че всеки си е загадъчен посвоему, без да търси това. Хората може доста да знаят за теб или за мен например и в същото време ние пак си оставаме до голяма степен една загадка за тях. Човекът е загадка! Човешкия мозък все още не е разгадан изцяло  ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #103 -: Септември 25, 2010, 07:33:49 pm »

абе кво ти пука беееееее  ;D ;D ;D  много важно, че си пропуснала. то пък поне да беше нещо смислено  :P  нали и той требе да отчита дейност по форума иначе нема да вземе заплата - ще поизтрие туй онуй, ще скастри някого, ще банне некое говедо и ето ти заплатата... иначе с неговия си мързел трябва да мине на хранене със слънчева светлина  :rolf:

няма маловажна информация..мерка ми е на асц. в дева, сатурна на мц в близнаци..точно в словесния боклук се намират най- ценните неща..нека аз да преценя кое какво е..а не някой да решава вместо мен..информацията е ценност сама по себе си..и след като някой е написал нещо, и го е извадил от себе си, той като изтрие написаното, все едно изтрива част от човека..

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #104 -: Септември 25, 2010, 07:36:55 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=vbCWOC5szfk&feature=channel

Не мислиш ли ЖИНОМ....,сигурно е...това?! :-\ :unsure:

Т.е. нищо повече не ни е нужно.  ;D

ооооооооооо обичаш да ти се мазнят и да ти галят егото а  ;D  

асцедента е ЛъФ начи  :rolf: :rolf: :rolf:

Тццц! Студено! Нищо лъФско....ЪЪЪ

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #105 -: Септември 25, 2010, 07:37:00 pm »

Не винаги. Зависи къде се намира в картата и как е аспектиран.
Същото бих могла да кажа и за Марс във Везни, макар че на практика имам наблюдения, че не винаги са водени от благородни мотиви, въпреки че се опитват да разрешат конфликта дипломатично и следвайки някаква стратегия. Но все пак това е кардинален знак - "компромисите" са до един момент, докато не бъдат засегнати лични интереси.
Докато Марс в Риби в конфликтна ситуация реагира стихийно и емоционално, гневът се отприщва като лавина, ако загуби самообладание. Но не е напорист и настъпателен. Обикновено се старае да се владее, воден от идеалистични мотиви... Влиза в конфликт, ако е въпрос на някаква кауза, макар и да минава за "миротворец" на пръв поглед.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #106 -: Септември 25, 2010, 07:37:34 pm »
Вижън, Вижън и воайор си падаш. Такъв един - на моментните словесни слабости. :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #107 -: Септември 25, 2010, 07:37:45 pm »
няма маловажна информация..мерка ми е на асц. в дева, сатурна на мц в близнаци..точно в словесния боклук се намират най- ценните неща..нека аз да преценя кое какво е..а не някой да решава вместо мен..информацията е ценност сама по себе си..и след като някой е написал нещо, и го е извадил от себе си, той като изтрие написаното, все едно изтрива част от човека..

аз предлагам да го хванем Жинома, да му събуем гащите и да го нашибаме с камшик на площада за назидание на народонаселението за да се научат, че информацията е злато  :57: :57: :57:

уф почнаха шаврантиите /секса и града/ и отивам да зяпам простотии, че ми писна да съм сериозна няколко дни и трябва да ми избият чивиите днес, за да не избият в понеделник на работа  :rolf:  после ако се уредя от отрочето си на компютъра пак ши цъфна тука  ;D ;D ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #108 -: Септември 25, 2010, 07:39:08 pm »

Не винаги. Зависи къде се намира в картата и как е аспектиран.
Същото бих могла да кажа и за Марс във Везни, макар че на практика имам наблюдения, че не винаги са водени от благородни мотиви, въпреки че се опитват да разрешат конфликта дипломатично и следвайки някаква стратегия. Но все пак това е кардинален знак - "компромисите" са до един момент, докато не бъдат засегнати лични интереси.
Докато Марс в Риби в конфликтна ситуация реагира стихийно и емоционално, гневът се отприщва като лавина, ако загуби самообладание. Но не е напорист и настъпателен. Обикновено се старае да се владее, воден от идеалистични мотиви... Влиза в конфликт, ако е въпрос на някаква кауза, макар и да минава за "миротворец" на пръв поглед.

ако марс е в риби, в седми дом, в квадратура със слънцето и сатурн, които са в съвпад..как ти се струва..

« Отговор #109 -: Септември 25, 2010, 07:39:59 pm »
виртуалният образ е много различен от реалният
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #110 -: Септември 25, 2010, 07:41:04 pm »
виртуалният образ е много различен от реалният

не при всеки. аз съм си същото диване и в реала, както и Кабала, и Марая, и дъртия козел - Синухето, и Инти  :P  другите не ги познавам лично и нямам впечатления  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #111 -: Септември 25, 2010, 07:42:23 pm »
ако марс е в риби, в седми дом, в квадратура със слънцето и сатурн, които са в съвпад..как ти се струва..

Още малко и мека китка ще го изкарате.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #112 -: Септември 25, 2010, 07:42:26 pm »
Вижън, Вижън и воайор си падаш. Такъв един - на моментните словесни слабости. :blink:

аз съм си воайор по принцип и то най- вече на думите, на това, което излиза от хората..много по- интересно ми е да чета какво казват, отколкото да ги гледам на живо..имам си и обяснения в натала за това..затова нета е моя личен рай..но в тази тема става въпрос за друг човек..а му нищя данните отдавна..направила съм му поне десетина карти, като някои от тях отпаднаха вече..сега имам 5-6, в които луната варира най- вече..откога говоря да му попощим натала..

*

Марая

• 28287
« Отговор #113 -: Септември 25, 2010, 07:44:24 pm »
Разбирам от много неща Жином , владея ги до съвършенство...,без да четкам ЕГОТО го знам ;) :blink:
Дай годината , молИМ те... ;D ;D
нека стане по-красив форума....
Няма да плюя , ако имаш рибешки марс- честна пионерска , ай бек Ю пЪрдон- пенсионерска....
http://www.youtube.com/watch?v=WF2HB-48Pr4

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #114 -: Септември 25, 2010, 07:46:04 pm »

е това мека китка ли е??може би малко по- романтична душа, скрита зад дебелите воали на индианските псевдофилософии, но иначе си мисля, че е 100% мъж..ако мислех че е с обратна захапка, нямаше да се занимавам с него въобще, мен ме е гнус от гейове.. ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #115 -: Септември 25, 2010, 07:47:33 pm »

Всичко друго , но не и мека китка!
Марса е в скорпион и е много секси- видно от коментарите и начина на писане...или е ВОДОЛЕЙСКИ- Без граници , без думи , без излишни обещания.......колкото по-нестандартно толкова по-добре.! Въздуха в картата е силно подчертан!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #116 -: Септември 25, 2010, 07:48:21 pm »

е това мека китка ли е??

Конфигурацията, за която предположи, ми прозвуча малко... тъй да кажем, фрустриращо, особено ако нептунясалия Марс е в 7 дом.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #117 -: Септември 25, 2010, 07:49:13 pm »
ако мислех че е с обратна захапка, нямаше да се занимавам с него въобще
:rolf: :clap:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #118 -: Септември 25, 2010, 07:50:50 pm »

Мъже в жартиери, а?   ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #119 -: Септември 25, 2010, 07:51:46 pm »

Значи ти в случая предпочиташ да бъдеш загадъчен, защото така ще си по-интересен за останалите?!

Не, аз съм загадъчен, защото съм загадъчен, а не защото се опитвам да се правя на загадъчен.  ;D

Ти не допускаш ли поне за миг, че може да наистина да съществуват загадъчни хора или всички трябва да са до болка познати типажи, които трябва да класифицираме по вид, качество, трайност и дата на годност.  ;D

Вървях , а беше Есен , а тя е по-красива и по-колоритна от пролетта!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ogOWRwXPKh4&feature=related