Здравей Гост

ЖИНОМ- Асц, Слънце , Луна

• 1191 Отговора
  • 169832 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ЖИНОМ- Асц, Слънце , Луна
« Отговор #540 -: Октомври 05, 2010, 02:29:31 am »
Купонната система ти е позната???????   

И на мен  :P, но съм от поколението с Нептун в средата на знака Стрелец.

Това е поколението на самия преход!
Поколението с Плутон и Уран в Дева имаше задачата да постави началото на прехода , да направи революцията...
Нептун в стрелец има спомени , но не и пряко участие в събитията.
Едно е да имаш спомени , друго е да си участвал в създаването им...
Според мен Жином има доста дълбоки сътресения на личностно ниво в периода 2003-2005...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #541 -: Октомври 05, 2010, 03:22:06 am »
 Дааа, и ми изглежда много познат като реакции ;D ООООО Я не ми казвай как ще ме ограничиш, или какво да правя ,нещо такова. Много ми е познато. Цялото  поколение Плутон, Дева, смачкваше авторитета на Плутон в Лъв. Последните са всички такива: " Ти чу  ли да казах нещо" " Или ти нямаш опит". Това го наблюдавах при всичките ми приятелки. ;)Или "като те погледна, та ти е ясно, да не се налага много да говоря. От  50 до 60 някъде много се осланят на авторитета си ;D  ;D  Бас държа , че е  роден в интервала 1964-1968  Това не е мислене на поколение след 1975 година;D Даже 2-3 назад
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

milla_m

• *
  • 222
« Отговор #542 -: Октомври 05, 2010, 03:27:28 am »

Според мен Жином има доста дълбоки сътресения на личностно ниво в периода 2003-2005...
Kaкво търсим уранова опозиция?? ;D

Не, нещо дето провокира  неподчинение. Урановата опозиция си е друго според мен. :blink:
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Марая

• 28287
« Отговор #543 -: Октомври 05, 2010, 03:32:12 am »

Kaкво търсим уранова опозиция?? ;D

НЕ!Плутонови конфигурации.... ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #544 -: Октомври 05, 2010, 03:42:50 am »
Плутон в Дева има логика да е така, но да не забравяме и че може да е роден и 70-те, и пак е възможно да е с такъв Плутон, даже ако наистина се намира в Дева би трябвало да е в края на знака, някак нагоре вече много стар ми се вижда.

Плутон може да даде аспекти и без да е в Дева...в натална позиция Крис... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #545 -: Октомври 05, 2010, 03:47:25 am »
Нямах в предвид това.. ;D
Нали говорехте за плутонските поколения. ;D

Крис , да пази Господ.....над 200г. ли ги търсиш? ;D ;D ;D
Жином , доколкото разбирам е от поколението на Кастанеда.....и на Петото споразумение... ;)

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #546 -: Октомври 05, 2010, 03:56:04 am »
Е то по тая логика може да е 60 годишно чиче дет бута мишката, че па и админ на сайт и чете кастанеда вместо да пие ракии и цака карти със връсниците си.. някак не върви.. ;D
:rolf:

Може и двете да ги правя едновременно, дедовото.  ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #547 -: Октомври 05, 2010, 03:57:41 am »
Жином , доколкото разбирам е от поколението на Кастанеда.....и на Петото споразумение... ;)

Кастанеда е публикуван за първи път в бг през 1984 г.  :mellow:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #548 -: Октомври 05, 2010, 03:58:29 am »
Е то по тая логика може да е 60 годишно чиче дет бута мишката, че па и админ на сайт и чете кастанеда вместо да пие ракии и цака карти със връсниците си.. някак не върви.. ;D

Кажи, дедо Жиноме, как е паркинсона?  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #549 -: Октомври 05, 2010, 03:58:57 am »

Всичко с времето си...
 ;D ;D
Ако беше някой неориентиран млад онанист , едва ли щеше да води тези разговори...
Н*е*как си не ми се връзват младите лъФчета кастанедианци :rolleyes:...., срещат се в по-различен формат и последователи на спеШЪл школи....ин/ян търсят ДЕН.... ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #550 -: Октомври 05, 2010, 03:59:46 am »

Паркинсона е добре, ама аз не съм добре. Мислех, че ще ме питаш за простачката.  :rolf:

*

milla_m

• *
  • 222
« Отговор #551 -: Октомври 05, 2010, 04:00:50 am »

Е всички разбираме , че не си чел вестник на  1 година ;D ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #552 -: Октомври 05, 2010, 04:03:19 am »

нали знаеш как е с паркинсона- като ходиш по малка, ако не внимаваш, може и да се заиграеш.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
« Отговор #553 -: Октомври 05, 2010, 04:03:24 am »

Тогава , точно тогава ...бях една кукла барби с атрибути които повдигаха достойнствата на управляващите... ;D ;D ;D
И ...в тоя ред на мисли Кастанеда е бил някъде на опашката...самотен , но знаеш , че един ден ще тръгна към Икстлан ....
А това пътуване е неизбежно..../искам емотиконка ,която се усмихва и плаче. Може ли?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #554 -: Октомври 05, 2010, 04:04:25 am »

Паркинсона е добре, ама аз не съм добре. Мислех, че ще ме питаш за простачката.  :rolf:

Мина ми през ума, но беше прекалено интимно.  :-[
А пък и при вас, безеякулторните, сигурно ги нема тея болежки.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #555 -: Октомври 05, 2010, 04:06:47 am »

Всичко с времето си...
 ;D ;D
Ако беше някой неориентиран млад онанист , едва ли щеше да води тези разговори...
Н*е*как си не ми се връзват младите лъФчета кастанедианци :rolleyes:...., срещат се в по-различен формат и последователи на спеШЪл школи....ин/ян търсят ДЕН.... ;D
Значи според теб наистина е на пенсионна възраст??  ;D
И извинете какъв млад онанист?? Ако е 1970 - това човек на 40 години.  :o ;D

Не знаех , че има възраст за тези физиологични нужди :rolleyes:....
Човек се ражда и в процеса на зрялост и презрялост-  ;D ;D ;D опознава себе си !
Нали трябва да опознае себе си , за да опознае и другите!? ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #556 -: Октомври 05, 2010, 04:14:39 am »
А пък и при вас, безеякулторните, сигурно ги нема тея болежки.

Да, да. Старост - нерадост. Лесно ви е на вас младите. Всичко ние сме построили, а вие ползвате наготово. Пуста демокрация.  :41:

*

Марая

• 28287
« Отговор #557 -: Октомври 05, 2010, 04:15:30 am »
И какво, от това "изхождаш", че на 50-60 години.. много несериозно и безобективно ми изглежда ;D

Искам да ти кажа , че всичко що се нарича мъж след 65 -ти набор го пиша в една друга *глава* нищо лично и астрологично.... ;D ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #558 -: Октомври 05, 2010, 04:18:09 am »
Искам да ти кажа , че всичко що се нарича мъж след 65 -ти набор го пиша в една друга *глава* нищо лично и астрологично.... ;D ;D

Аз за туй нищо не казвам. Ще взема да изпадна от нечия класация.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #559 -: Октомври 05, 2010, 04:21:59 am »

Аз за туй нищо не казвам. Ще взема да изпадна от нечия класация.  ;D

искам емотиконка ,която се усмихва и плаче. Може ли? ;D ;D ;D
И мислиш , ли , че има класации? :72: :wink2: