За луната -не, не вярвам , не е стрелцова луна....Познавам такава, живяла съм с такава....
Той не ми отговаря нещо на моите въпроси...
Цитат на: sunrain в Октомври 07, 2010, 03:56:52 amТой не ми отговаря нещо на моите въпроси... Колкото повече говоря, толкоз по-лошо става. Ако продължа ще ме изкарат новия Антихрист.
Колкото повече говоря, толкоз по-лошо става. Ако продължа ще ме изкарат новия Антихрист.
Цитат на: jinom в Октомври 07, 2010, 04:02:44 amКолкото повече говоря, толкоз по-лошо става. Ако продължа ще ме изкарат новия Антихрист. Ти почакай да влезе Вещицата и ако наистина имаш Меркурий в Телец... :57:
Ето още една експериментална карта.
Човекът за въздържание говори, а ти го изкара със съвпад Венера/Марс и не къде да е, а в огнения Овен.
Цитат на: sunrain в Октомври 07, 2010, 03:56:52 amЕто още една експериментална карта. Ти ме гръмна с тая карта направо. Човекът за въздържание говори, а ти го изкара със съвпад Венера/Марс и не къде да е, а в огнения Овен.
Ако ще сглобявате картата му, търсете показатели за технически познания, познания по софтуърни продукти, програмиране, освен окултни интереси.
Проверявам всички възможни комбинации през годините
"Всички ние обичаме или мразим онези, които в някаква степен са отражение на самите нас."- Кастанеда....
Цитат на: Lillie в Октомври 07, 2010, 04:28:26 amАко ще сглобявате картата му, търсете показатели за технически познания, познания по софтуърни продукти, програмиране, освен окултни интереси.Уран.... и мерка...тригон!
Цитат на: Марая в Октомври 07, 2010, 04:40:34 am"Всички ние обичаме или мразим онези, които в някаква степен са отражение на самите нас."- Кастанеда....и затова все опонира на Вещичка Мисля, че той е също съчетание от подчертани въздух и вода