Здравей Гост

ЖИНОМ- Асц, Слънце , Луна

• 1191 Отговора
  • 170407 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ЖИНОМ- Асц, Слънце , Луна
« Отговор #820 -: Октомври 07, 2010, 07:40:52 pm »
Аз продължава да си мисля, че Слънцето е в началните на Близнаци до 10 гр.

Кое те кара да мислиш така? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #821 -: Октомври 07, 2010, 07:42:40 pm »
Жином, трябва ли да отворим нова тема със заглавие Нодалните оси на Жино и техните диспозитори ? С цел да разберем къде ти е СЛВ и ЮЛВ .

Няма да има полза, тъй като повече нищо не казвам. Астрологията трябва да бъде забранена със закон.  ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #822 -: Октомври 07, 2010, 07:43:16 pm »
Аз продължава да си мисля, че Слънцето е в началните на Близнаци до 10 гр.

Кое те кара да мислиш така? :rolleyes:

Моята Луна е на 26 , а Сатурна ми е на 20 в Близнаци. Усещам го, по знак но не така кармично, както би предположил един съвпад в третата декада.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #823 -: Октомври 07, 2010, 07:46:19 pm »
И още нещо, Сатурна му би трябвало да е във въздушен знак, защото приема със спокойствие различията у хората. Това ще рече Близнаци. А за да се върже с плутон в Дева, отива в 1972 година.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #824 -: Октомври 07, 2010, 07:47:33 pm »
Жином, трябва ли да отворим нова тема със заглавие Нодалните оси на Жино и техните диспозитори ? С цел да разберем къде ти е СЛВ и ЮЛВ .

Няма да има полза, тъй като повече нищо не казвам. Астрологията трябва да бъде забранена със закон.  ;D
;D ;D и защо? :rolleyes: Как стигна до това прозрение?  ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #825 -: Октомври 07, 2010, 07:50:06 pm »
И още нещо, Сатурна му би трябвало да е във въздушен знак, защото приема със спокойствие различията у хората. Това ще рече Близнаци. А за да се върже с плутон в Дева, отива в 1972 година.

Намирам , че спокойствието на Сатурн в Телец е в пъти по-голямо , дори дебилско....Опит от няколко карти . :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #826 -: Октомври 07, 2010, 07:50:29 pm »

Няма да има полза, тъй като повече нищо не казвам. Астрологията трябва да бъде забранена със закон.  ;D

Каза Плутона в 1 дом... ;D ;D ;D

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #827 -: Октомври 07, 2010, 07:51:47 pm »
Астрологията трябва да бъде забранена със закон.  ;D

Чрез прозявка, по примера на родните дупетати.  ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #828 -: Октомври 07, 2010, 07:52:53 pm »

Намирам , че спокойствието на Сатурн в Телец е в пъти по-голямо , дори дебилско....Опит от няколко карти . :blink:

Да така е, доста е дебилко, и аз имам такива наблюдения, но се получава отричане, поради консервативността на знака. Телец винаги заема позицияи тя винаги е очевадна.  
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #829 -: Октомври 07, 2010, 07:54:24 pm »
Астрологията трябва да бъде забранена със закон.  ;D

Чрез прозявка, по примера на родните дупетати.  ;D
:57: :clap: , дааа...Остава да внесеш проекто закона и бъди сигурен , че ще го приемат. Особено когато става дума за забрана.
Кое духовно учение толерира забраните? :blink: 

*

holanda

« Отговор #830 -: Октомври 07, 2010, 07:56:08 pm »
това за Слънце-Луна-Асц така ли е наистина?

Той го каза....Ти вярваш ли му? :blink:

искрения егоцентрик никога не лъже  ;).  Вярвам! ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #831 -: Октомври 07, 2010, 08:00:40 pm »
искрения егоцентрик никога не лъже  ;).  Вярвам! ;D

Превърнахме темата в тест за вяра, ако не друго. Все е файда.

*

Марая

• 28287
« Отговор #832 -: Октомври 07, 2010, 08:00:53 pm »

Да така е, доста е дебилко, и аз имам такива наблюдения, но се получава отричане, поради консервативността на знака. Телец винаги заема позицияи тя винаги е очевадна.  

Ооо , не съм съгласна за това. Телеца е инат и държи на своето. А Сатурн е доста скована планета.
Да ти кажа , тъй като освен Юпитер имам и СЛВ във близнаци в 7-ми дом при това интерсептиран съм стигнала до определена юнска дата  и не мисля , че Близнаци е най-спокойния знак , първо заради диспозитора Меркурии и второ заради подвижността...
Никой не е по- подвижен от Вятъра и въздуха ....

*

holanda

« Отговор #833 -: Октомври 07, 2010, 08:04:00 pm »
Превърнахме темата в тест за вяра, ако не друго. Все е файда.

не,меря си егото с твоето  :P

*

elfidka

• 3129
« Отговор #834 -: Октомври 07, 2010, 08:05:59 pm »
Марайче, не съм казала, че Близнаци е спокоен знак, а че Сатурн в Близнаци приема спокойно различията именно защото може да бъде и тако и вако. Гъвкав е именно когато става въпрос за вярвания и религии.

Имам роднина с Сатурн във Водолей - атеист е, давам то го просто като пример
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #835 -: Октомври 07, 2010, 08:17:47 pm »
Слънце в Близнаци в първа декада е под влиянието на Меркурии.
Слънце в Близнаци във втора декада е под влиянието на Венера.
Слънце в Близнаци в трета декада е под влиянието на Уран/Сатурн/.

Като цяло слънце в Близнаци говори за ловкост с богато въображение ,с младежки вид. Промени ,движение ,свобода. Многостранна личност ,гъвкавост ,промени в мисленето ,честа смяна на настроенията. Поведението на тези слънца е трудно разбираемо. Тук слънцето е интелигентно ,деятелно ,изобретателно. Умее да говори , да убеждава....
Знам със сигурност , че това слънце не понася еднообразието .

*

holanda

« Отговор #836 -: Октомври 07, 2010, 08:21:49 pm »
нали имаше една смешка за добрия прикривач,които не прилича на себе си-uли е Скорпион,или е Близнак

*

Марая

• 28287
« Отговор #837 -: Октомври 07, 2010, 08:23:49 pm »
Марайче, не съм казала, че Близнаци е спокоен знак, а че Сатурн в Близнаци приема спокойно различията именно защото може да бъде и тако и вако. Гъвкав е именно когато става въпрос за вярвания и религии.

Имам роднина с Сатурн във Водолей - атеист е, давам то го просто като пример

;D ;D ;D, и как като е тако и вако се получава спокойно приемане на различията?!
Сатурн в Близнаци е задълбочен мислител. В отношенията с другите е затворен , резервиран , понякога и нетолерантен.
Не е много-много по контактите , недоверчив е , заяжда се , раздразнителен и дребнав.....Не го намирам подходящ за лицето Жиномово....

*

holanda

« Отговор #838 -: Октомври 07, 2010, 08:29:05 pm »

Сатурн в Близнаци е задълбочен мислител. В отношенията с другите е затворен , резервиран , понякога и нетолерантен.
....

с това не съм много съгласна.Близнака е жив,подвижен,явен,летящ..не се задълбочава,ако няма гаранция за бърз резултат

*

Марая

• 28287
« Отговор #839 -: Октомври 07, 2010, 08:32:11 pm »

....

с това не съм много съгласна.Близнака е жив,подвижен,явен,летящ..не се задълбочава,ако няма гаранция за бърз резултат

Интерпретацията ми не е за зодия близнаци в цитирания от теб пост , а за Сатурн в близнаци! :blink: