Здравей Гост

ЖИНОМ- Асц, Слънце , Луна

• 1191 Отговора
  • 170416 Прегледи
*

nerealna

Re:ЖИНОМ- Асц, Слънце , Луна
« Отговор #960 -: Октомври 08, 2010, 05:38:53 am »
 ;D

не е важно колко те лъжат, по важното е ТИ да лъжеш повече  ;)

аз пък съм с луна в близнаци  :P

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #961 -: Октомври 08, 2010, 05:48:52 am »

Ще ти кажа една тайна. Аз лъжа най-много от всички, без да съм изрекъл нито една лъжа. :wink2:

*

nerealna

« Отговор #962 -: Октомври 08, 2010, 05:54:11 am »
много си сложен  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #963 -: Октомври 08, 2010, 05:54:38 am »
Това слънце...това близнашко слънце, как само грее.... без дори да разбира , че грее... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #964 -: Октомври 08, 2010, 05:54:50 am »
Абе къв е тоя мъж, който ви е накарал да напишете цели 56 страници за него?! :o Той ви е напавил сами да си говорите! Ама буквално! :57:

*

Марая

• 28287
« Отговор #965 -: Октомври 08, 2010, 05:56:41 am »

Ще ти кажа една тайна. Аз лъжа най-много от всички, без да съм изрекъл нито една лъжа. :wink2:

Луна в Стрелец...тя вижда по-далеч от другите...
И ти , той , тя ,то...си мислят , че лъже....
А тя не лъже , тя просто казва това ,което вижда...., а другите не виждат! :( :( :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #966 -: Октомври 08, 2010, 06:02:28 am »
Абе къв е тоя мъж, който ви е накарал да напишете цели 56 страници за него?! :o Той ви е напавил сами да си говорите! Ама буквално! :57:

Подвижен... неуловим , несравним , различен и....не е важно , че е мъж...., а Жином...;D
Слънце  в близнаци , луна в стрелец и асц. дева...и Плутон във везни....

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #967 -: Октомври 08, 2010, 06:08:27 am »
т.е. трябва да ви подложа на изпитание.  ;D

и да се справя,и да не се справя-все ще ми е гот   :P

Няма подходяща емотиконка за наказания, затова само ще ти се скарам.  :96:

*

nerealna

« Отговор #968 -: Октомври 08, 2010, 06:09:18 am »
... много позитивен човек  :blink:

.. и мъдър. аз лично доста мъдрости научих от неговите постове  :blink:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #969 -: Октомври 08, 2010, 06:24:50 am »

.. и мъдър. аз лично доста мъдрости научих от неговите постове
 :blink:

Значи има надежда и да не съм луд.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #970 -: Октомври 08, 2010, 06:25:39 am »

Не от него , а от обмена на енергии...
Там е ключа от бараката..., научила си ги от себе си ,обменяйки една по-различна енергия , усещайки дълбокото , себе си...
Все едно...това е поредната спирка и още един урок ...за всички в дискусията...
Защото не слънцето ни кара да блестим , не луната е огледало , не венера е красотата , не марс е енергията с която докосваме , не юпитер ни раздува и не сатурн ни връща , не уран ни прави различни , не нептун ни прави божествени и накрая не на последно място не плутон ни трансформира...., а собствените ни мисли и думи , дирения....,защото ние сме част от всичките тези изброени по-горе енергии и е важен не само обмена , а и пътя..... :blink:

*

holanda

« Отговор #971 -: Октомври 08, 2010, 06:35:39 am »

Няма подходяща емотиконка за наказания, затова само ще ти се скарам.  :96:

колко ли си се чудел дали да отговориш  :rolleyes:.Само се караш ,м? Пак ми се размина,значи,каква късметлиика съм само ..

чакам градуса на Плутон btw и ще чакам докато не го кажеш или не вкараш по-екстремни емотикони,с които да внушаваш повече респект,че тези наставнически пръсти не вършат работа     :mellow:  :93:

*

Марая

• 28287
« Отговор #972 -: Октомври 08, 2010, 09:39:27 am »

Не от него , а от обмена на енергии...
Там е ключа от бараката..., научила си ги от себе си ,обменяйки една по-различна енергия , усещайки дълбокото , себе си...
Все едно...това е поредната спирка и още един урок ...за всички в дискусията...
Защото не слънцето ни кара да блестим , не луната е огледало , не венера е красотата , не марс е енергията с която докосваме , не юпитер ни раздува и не сатурн ни връща , не уран ни прави различни , не нептун ни прави божествени и накрая не на последно място не плутон ни трансформира...., а собствените ни мисли и думи , дирения....,
защото ние сме част от всичките тези изброени по-горе енергии и е важен не само обмена , а и пътя..... :blink:

Нереална...пропуснах едно нещо , но съществено и важно.....
Кастанеда: ;D /ЖИНОМ , НЯМА ЕМОТИКОНКА РАЗБРАХ ЗА НАКАЗАНИЯ ;)"Нещата не се променят. Човек просто променя начина, по който ги вижда, това е всичко."

« Отговор #973 -: Октомври 08, 2010, 01:06:42 pm »

недей така, че колко съм се смяла като дете на кривите огледала /в кой парк беше, забравих, западен май/..а понякога действителността е толкова изкривена, че само кривите огледала показват истинската реалност.. ;)

да в западният, аз живея там, отдавна ги няма :(
та като дете и аз редовно ходех с приятели да проверяваме дали се развиваме правилно и се пръскахме от смях , защо сега никой не се сети да направи, много ще е вървежно ;) ;D ;D ;D :rolf:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #974 -: Октомври 08, 2010, 01:11:58 pm »
Чудя Ви се на устрема, Жином е хуанист, демек от десетата планета,нечовек, значи другите девет не му влияят, за къф хороскоп иде реч  :o :mellow:

« Отговор #975 -: Октомври 08, 2010, 01:39:05 pm »
изчетох 57 страници за и против

*

sunrain

• 6710
« Отговор #976 -: Октомври 08, 2010, 03:34:40 pm »
само аз u Sunrain Вярвамe  ;D

т.е. трябва да ви подложа на изпитание.  ;D

Ако ще съм с нея, двете заедно, може, ще участвам смирено.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #977 -: Октомври 08, 2010, 04:32:11 pm »
Ще ви кажа добро утро за днес. Снощи ви изоставих по някое време, ама какво да се прави - съпружески задължения...... ;)

Днес си направих чаша хубаво кафе и се настаних пред компа и какво да видя...май още се спи народа.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #978 -: Октомври 08, 2010, 04:41:50 pm »
аз съм 57 зa пас ;D

Крис, то май и 58 ще има и 59.......
На Жином никога до сега не му е било толкова весело в този форум... Дали пък за това не е виновен някой и друг транзит.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Diyana

• 2705
« Отговор #979 -: Октомври 08, 2010, 04:59:44 pm »
Въпреки съпротивата ми, ако някоя тема набъбне до над нанайсе страници, требва да й се отдели сериозно внимание. Отказвам да я изчета цялата  :-[ и се извинявам, ако някого повтарям, но на база споделеното от титуляра до тук, ще се включа и аз.
Слънце в десети дом в Близнаци, напомпан Меркурий, стрелешка Луна и т.н. не се озаптяват само с един "гол", в първи дом, Плутон. Трябва ни значи Сатурн. И не просто ъглов Сатурн, а такъв, който да има потенциала да превърне едно десетодомно Слънце и една напращяла юпитерианска Луна в що-годе читав прикривач. Тоест Сатурна ни трябва някъде близо до светилата или в аспект с тях. Залагам на партилен съвпад на Сатурн със Слънце и вероятно по-широка опозиция с Луна - в Близнаци няма да е толкова хард и дарк влиянието му, но все пак достатъчно силно, за да мери по сто пъти, преди да отреже.
Самият Меркурий ще трябва да го поудавим също, иначе щеше да е вятърна мелница. Тоест Меркурий в никакъв случай близнак, освен това менталните му процеси са стотина идеи по-бързи от албански реотан - тоест не става и Телец, и има чат-пат емпатийни проблясъци - Мерка отива в Рак.  Човекът определено реагира емоционално на водни акценти, огнените му идат малко свръхбагаж, а  игнорва земните - Венера също я давим - тоест нема да е в Телец, в Рак е. Марса в Риби е по-вероятен, според мен не се юрка да дисциплинира кокошарника, просто щото не му се занимава с кокошки - Риби, а не щото е много лЕберал по Водолей.

Сега се уморих, ша отида да напасна някоя дата, пък после мога и карта да покажа.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda