Въпреки съпротивата ми, ако някоя тема набъбне до над нанайсе страници, требва да й се отдели сериозно внимание. Отказвам да я изчета цялата

и се извинявам, ако някого повтарям, но на база споделеното от титуляра до тук, ще се включа и аз.
Слънце в десети дом в Близнаци, напомпан Меркурий, стрелешка Луна и т.н. не се озаптяват само с един "гол", в първи дом, Плутон. Трябва ни значи Сатурн. И не просто ъглов Сатурн, а такъв, който да има потенциала да превърне едно десетодомно Слънце и една напращяла юпитерианска Луна в що-годе читав прикривач. Тоест Сатурна ни трябва някъде близо до светилата или в аспект с тях. Залагам на партилен съвпад на Сатурн със Слънце и вероятно по-широка опозиция с Луна - в Близнаци няма да е толкова хард и дарк влиянието му, но все пак достатъчно силно, за да мери по сто пъти, преди да отреже.
Самият Меркурий ще трябва да го поудавим също, иначе щеше да е вятърна мелница. Тоест Меркурий в никакъв случай близнак, освен това менталните му процеси са стотина идеи по-бързи от албански реотан - тоест не става и Телец, и има чат-пат емпатийни проблясъци - Мерка отива в Рак. Човекът определено реагира емоционално на водни акценти, огнените му идат малко свръхбагаж, а игнорва земните - Венера също я давим - тоест нема да е в Телец, в Рак е. Марса в Риби е по-вероятен, според мен не се юрка да дисциплинира кокошарника, просто щото не му се занимава с кокошки - Риби, а не щото е много лЕберал по Водолей.
Сега се уморих, ша отида да напасна някоя дата, пък после мога и карта да покажа.