Поствам цитата си от друга тема, актуална и по настоящата:
[/quote]
Значи изследвах, кога Нептун е направил съвпада със СЛВ- 2008 - точно тогава почнах да работя с една моя несподелена любов от преди 7-8 години, появи се в живота ми отново точно по време на моята раздяла с голямата ми любов...Мечтаех си едно време с това гадже, че ако бъдем заедно и работим - може много да постигнем, може и да се задомим - ей такива ми ти работи, пък и се появи като спасителна кукичка...Но беше пълен крах...Нептун тръгнал ретро, това сега го виждам, но съм имала и възврат на възлите...и от раз без скандал без кавги, една сутрин след като не се прибра, а цяла нощ беше с друга - прибрах си багажа и си тръгнах. След няколко месеца подновихме приятелството си, но интимнистта ми с него пострада, тук вече и Хирон и Нептун бяха на СЛВ. Имаше няква надеждичка, следващата година в началото на сезона отидох уж да сондирам, но вече не се вързах да работя с него. Отново при съвпада му - аз не обичам скандали, пак скъсахме. Поредното разочарование. Интересно, сега забелязвам как Нептун е танцувал постоянно, ту ретро, ту директен...Точно след скъсването ни, срещам голямата ми любов случайно....при точен съвпад - СЛВ на 24.22 моя и тр.Нептун 24.19 - толкова ме е подмаил този Нептун, че чак сина ми коментира, че съм фантазьорка.
В момента съм им отрязала квитанциите, единия още не знае, а другия не може да го приеме насериозно...Но Нептун пак е тръгнал ретро, но този път няма да докосне СЛВ, а ще стигне МС-то - та за това казвам, че окончателно ще се разделя с всякакви мои илюзии за любови - поне не с тия двамата. Значи Нептунчо ми е предоставил достатъчно възможности да се уверя, че всичко е било само в моята глава - илюзия.
[/quote]