Здравей Гост

Съвпад на транзитна планета с възел

• 41 Отговора
  • 7481 Прегледи
Re:Съвпад на транзитна планета с възел
« Отговор #20 -: Септември 26, 2010, 10:31:43 pm »
Ооо, ми даа. Когато Юпитер е минал през СЛВ - 5ти дом, Козирог, започнах да свиря на пиано  :blink: , а когато Сатурн мина - прекратих. Реших, че да уча чужди езици е по-далавера  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #21 -: Септември 26, 2010, 10:39:40 pm »
Явно това е талант, който за малко сме си припомнили в този живот. Е при мен по-за дълго, но прекъснах съвсем внезапно след време по независещи от мен обсоятелства, тъкмо гледам кога и коя планета има вина.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #22 -: Септември 27, 2010, 01:23:00 am »
Възлите ми са разположени в 5/Скорпион-северен и 11/Телец-южен.
Уран ми е минал през северния в детската градина,хич не съм и забелязала какво ми е донесъл.. ;D
При транзита на Плутон през северния(съупр. на 5-ти и упр. на 6-ти) навлязох в пубертета,менструации,влюбвания първи,ей такива проблеми са ме вълнували.
През южния ми е минал Сатурн(упр. на 7 и 8-ми),преживях един кошмарен,за щастие ,несполучлив опит за изнасилване,който ми държа влага години наред .

« Отговор #23 -: Септември 27, 2010, 03:46:54 am »
През южния ми е минал Сатурн(упр. на 7 и 8-ми),преживях един кошмарен,за щастие ,несполучлив опит за изнасилване,който ми държа влага години наред .

Боже Господи, Мимс! :o Има ли нещо в картата ти, което да показва такава заплаха и при какви транзити/прогресии се случи?. Ако ти се пише, може да продължиш в практикума http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3576.3180.html

« Отговор #24 -: Септември 27, 2010, 03:49:53 am »

Боже Господи, Мимс! :o Има ли нещо в картата ти, което да показва такава заплаха и при какви транзити/прогресии се случи?. Ако ти се пише, може да продължиш в практикума http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3576.3180.html

Аурора, само кажи, че имаш желание и ще си постна картата с транзити и прогресии, когато и срещу мен имаше нападение, за мое щастие с благоприятна развръзка, както каза Мимс, държа ми влага мнооого след това, все ме беше страх, че нападателят ще ме издебне и ще се опита пак да издевателства над мен
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #25 -: Септември 27, 2010, 03:53:28 am »
Да, разбира се, че ми е интересно дали това е заложено. Извинявай, че те връщам към това събитие. :lol:

« Отговор #26 -: Септември 27, 2010, 04:21:27 am »
За първи път се влюбих при транзит на Нептун и Уран върху ЮЛВ, който в натала ми е в съвпад с Венера (Уран ми управлява АС). При съвпад на Сатурн със СЛВ положих успешно много важен за мен изпит. Тогава Слънце и Хирон бяха в съвпад с ЮЛВ. При съвпад на Юпитер с ЮЛВ също положих важен изпит, по-точно публична защита (Юпитер ми е У11). През този период се върна един човек, който мислех, че повече няма да видя, но в крайна сметка нищо не излезе. При транзит на Лилит върху ЮЛВ ме назначиха на сегашната ми длъжност, повишиха ме (Лилит ми е в 10-ти дом в натала).

*

Yaya

• 2265
« Отговор #27 -: Септември 27, 2010, 06:15:27 pm »
При транзит на Юпитер(У3) през СЛВ в 10, Лъв, съм завършила висшето си. Други по-значими транзити нямам
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Септември 27, 2010, 06:26:04 pm »
Интересно, но при мен транзитът на Юпитер през СЛВ не е донесъл нищо за разлика от съвпада му с ЮЛВ.
При преминаване на Юпитер през СЛВ карах сатурново завръщане, което не запомних с абсолютно нищо - беше много безличен, рутинен период.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #29 -: Септември 27, 2010, 06:32:39 pm »
Помня съвпада на Юпитер с ЮЛВ....
Беше игра на Всичко кос! Или ол-уин в покера....картите паднаха на масата...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #30 -: Септември 28, 2010, 12:22:00 am »

Сега разбирам,че не е само Сатурн върху южния,но аз на лошите събития не обръщам толкова внимание и не навлизам в подробности.
Имало е и транзит на Марс през северния възел,в солара за същата година също открих тази опозиция Сатурн-Марс,отделно в него имам съвпад на соларно Слънце със соларен ЮЛВ,а соларния Марс е в съвпад с нат. Уран,съуправител на 8-ми и господар на Слънцето ми.
По прогресии-прогресивна К8 съвпад натално Слънце и прогресивен АЦ съвпад нат. К2 и нат. Сатурн

*

abroad

« Отговор #31 -: Септември 28, 2010, 01:27:41 am »
През южния ми е минал Сатурн(упр. на 7 и 8-ми),преживях един кошмарен, за щастие, несполучлив опит за изнасилване,който ми държа влага години наред .

преживяла съм същото :-X, общо взето тази тема съвпада с най-големите ми кошмари
доколкото ми стигат силите за астро познания имам такива показатели в натала, може би компенсиращите щастливи паказатели са ме "измъкнали" в този момент
откак ми се случи си наложих да го забравя, не съм гледала планетни конфигурации

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #32 -: Септември 28, 2010, 01:30:23 am »

Сега разбирам,че не е само Сатурн върху южния,но аз на лошите събития не обръщам толкова внимание и не навлизам в подробности.
Имало е и транзит на Марс през северния възел,в солара за същата година също открих тази опозиция Сатурн-Марс,отделно в него имам съвпад на соларно Слънце със соларен ЮЛВ,а соларния Марс е в съвпад с нат. Уран,съуправител на 8-ми и господар на Слънцето ми.
По прогресии-прогресивна К8 съвпад натално Слънце и прогресивен АЦ съвпад нат. К2 и нат. Сатурн

Интересно е да се види тази предразположеност в натала. Няма начин да не се вижда. Но не искам да те насилвам и ще те разбера, ако нямаш желание да пускаш карта и да се коментира.  :mellow:

« Отговор #33 -: Декември 28, 2010, 04:45:27 am »
[/quote]

Боже Господи, Мимс! :o Има ли нещо в картата ти, което да показва такава заплаха и при какви транзити/прогресии  Интересно е да се види тази предразположеност в натала. Няма начин да не се вижда. Но не искам да те насилвам и ще те разбера, ако нямаш желание да пускаш карта и да се коментира.  :mellow:
При мене го има и в картата и на практика и то в изобилие
Наранена  ретро Венера в Скорп съвпад с Марс на върха на 4 дом
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Mia21

• 2502
« Отговор #34 -: Декември 28, 2010, 04:53:19 am »
Помня съвпада на Юпитер с ЮЛВ....
Беше игра на Всичко кос! Или ол-уин в покера....картите паднаха на масата...

Марая, много моля, да бъдете по-конкретна. Скоро и мен ме чака това.Чии карти паднаха на масата, къде, кога и защо.Не съвсем в детайли, горе-долу. ;) ;D

*

holanda

« Отговор #35 -: Декември 28, 2010, 05:15:25 am »
Когато преди една година Юпитер ми е минавал през северния възел в 5 дом,Водолей-ми беше трудно.Тогава работех (първата ми истинска работа в живота),учех,вечно бях напрегната .
Натално Юпитер и Уран (управител на възела) са в опозиция.Тогава ходех и с последното ми по-сериозно гадже,от което съм ви се оплаквала,че ме научи да му викам и да го малтретирам  ;D :-[.

Когато Уран е минавал през възела ми беше фиеста отвсякъде.Луд живот,торбички под очите и щура връзка с един Скорпион,бях прилично луда по него  :-[  :mellow:

Сега транзитния северен възел е на един градус от точен съвпад с натален Уран,очаквам пак някой да ми замае главата.

*

Santi

« Отговор #36 -: Декември 28, 2010, 05:23:27 am »
Щях да съм учуден ако кажеш, че при тр Уран в/у Раху в 5-ти дом не се е появила голяма тръпка . Обаче тр.възли носят повече бели отколкото нещо друго - може да те посети стар познайник, знам ли  ;D .

*

holanda

« Отговор #37 -: Декември 28, 2010, 05:30:11 am »
може да те посети стар познайник, знам ли  ;D .

и нов да е,няма да го върна  ;D.
защо транзитните възли da правят повече 'бели',забелязал ли си разлика?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #38 -: Декември 28, 2010, 04:07:53 pm »
Сатурн сега по транзит ми е в съвпад с възлите. Случват се интересни неща, срещам роднини не само мои, които не съм виждала с години, с които се чувствам силно свързана и ми е приятно да видя и възстановя отношения. И други такива ретро моменти, свързани с корените, възлите също имат пръст в това, освен Сатурн.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Santi

« Отговор #39 -: Декември 28, 2010, 08:59:17 pm »
може да те посети стар познайник, знам ли  ;D .

и нов да е,няма да го върна  ;D.
защо транзитните възли da правят повече 'бели',забелязал ли си разлика?

Не забравяй все пак, че са малефици  :blink: . Особено в/у светила не са приятни - понякога и заболяване може да донесат . Ти ще кажеш там до месец какво са ти донесли в/у У5  :blink:, но за мен най-логичното е да е някой бивш  :blink: .