Здравей Гост

Съвпад на транзитна планета с възел

• 41 Отговора
  • 7467 Прегледи
*

holanda

Re:Съвпад на транзитна планета с възел
« Отговор #40 -: Декември 28, 2010, 09:16:55 pm »

Не забравяй все пак, че са малефици  :blink: . Особено в/у светила не са приятни - понякога и заболяване може да донесат . Ти ще кажеш там до месец какво са ти донесли в/у У5  :blink:, но за мен най-логичното е да е някой бивш  :blink: .

той възела нали е северен,едва ли ще е нещо старо..по-скоро разчитам да срещна Него-истинския,отредения ми от съдбата  :mellow: (заради позицията на възела в натала,отговаряща за посоката в живота,най-вече в любовтъ)..
 'ко беше Южен,можеше и да ми се наложи да чупA канчета,но сега дишам спокойно (този ми пост не е много сериозен,че ми е весело някак си и се лигавя)
иначе сериозно ти говоря  ;D
ще пиша ако стане нещо непредвидено  :blink:

*

Santi

Re:Съвпад на транзитна планета с възел
« Отговор #41 -: Декември 28, 2010, 09:29:53 pm »
Раху е ориентиран към настоящето, така е и още повече, че Уран управлява Раху при теб . При мен като съм разглеждал проявлението през някои периоди е излизало нещо на фокус, което не е било разрешено или някакво такова чувство ме е обземало . Може и да е нещо ново, неочаквано за самата теб като събитие, но пък го има и другия вариант да те обземат някакви мисли по темите за 5-ти дом, по-голямо безпокойство и т.н  :mellow: .