Аз искам да си кажа пък :blink:
Пък ако искате и вие си кажете

Защо харесвам странни хора(мъже)? Отдавна вече знам. Защото управителя на 7ми дом ми е уран.
Винаги съм харесвала,някакви странни мъже, около които има нещо за разгадаване :-\Нещо забулено и искам да го разбуля.

Ето пресен пример.
Водя детето на разходка в градинка,която е по-близо до нас.Всеки ден.Но от август започнах да забелязвам един мъж,който когато отида все е там.Изглежда малко над 40те,добре облечен и на външен вид мой тип

Говори си с разни познати от квартала на пейка,после отива някъде,пак се връща и така сигурно цял ден.
Забелязах аз че хвърля погледи.И аз хвърлям,но много дискретно,но съм сигурна че го е забелязал и той.Но забелязвам също,че събота и неделя го няма.И веднага в главата ми изникват въпроси"какво работи,че все стои на пейките,преди не съм го виждала,а само това лято и т.н и т.н".
И понеже стои през цялата седмица,това наше задяване с поглед се задълбочи

Онзи ден детето се разхождаше и стигна до него.Аз така се притесних,че онемях.Погледнах го и видях ,че ми се усмихва " о,ужас"ами сега.....
И затова харесвам странни хора(той може да не е странен,ама на мен така ми се вижда),защото имам водолей на К7 , а уран в 3ти.
Днес ще ходим пак там :-[И май ще го попитам в прав текст" Какво работиш,като стоиш по цял ден в градинката"
Но трябва да разбера.
Иначе развали ли се времето,няма как да ходим градинката и повече сигурно няма да го видя(за жалост,защото ми е по-повдигнато настроението като е там)