Здравей Гост

Управителя на 7ми дом и мъжете които харесвате

• 396 Отговора
  • 58799 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Аз искам да си кажа пък :blink:
Пък ако искате и вие си кажете :P
Защо харесвам странни хора(мъже)? Отдавна вече знам. Защото управителя на 7ми дом ми е уран.
Винаги съм харесвала,някакви странни мъже, около които има нещо за разгадаване :-\Нещо забулено и искам да го разбуля. ;D
Ето пресен пример.
Водя детето на разходка в  градинка,която е по-близо до нас.Всеки ден.Но от август започнах да забелязвам един мъж,който когато отида все е там.Изглежда малко над 40те,добре облечен и на външен вид мой тип :-[
Говори си с разни познати от квартала на пейка,после отива някъде,пак се връща и така сигурно цял ден.
Забелязах аз че хвърля погледи.И аз хвърлям,но много дискретно,но съм сигурна че го е забелязал и той.Но забелязвам също,че събота и неделя го няма.И веднага в главата ми изникват въпроси"какво работи,че все стои на пейките,преди не съм го виждала,а само това лято и т.н и т.н".
И понеже стои през цялата седмица,това наше задяване с поглед се задълбочи :o
Онзи ден детето се разхождаше и стигна до него.Аз така се притесних,че онемях.Погледнах го и видях ,че ми се усмихва " о,ужас"ами сега.....
И затова харесвам странни хора(той може да не е странен,ама на мен така ми се вижда),защото имам водолей на К7 , а уран в 3ти.
Днес ще ходим пак там :-[И май ще го попитам в прав текст" Какво работиш,като стоиш по цял ден в градинката"
Но трябва да разбера.
Иначе развали ли се времето,няма как да ходим градинката и повече сигурно няма да го видя(за жалост,защото ми е по-повдигнато настроението като е там) :-[ :-[ :-[ :-[

*

elfidka

• 3129
Re:Управителя на 7ми дом и мъжете които харесвате
« Отговор #1 -: Септември 28, 2010, 04:40:54 pm »
Управителя на 7 дом показва какви хора ни привличат, именно защото притежават качества , които ние не притежаваме или поне част от тях / това зависи от аспектите които прави У7 с лични планети/ . Много често това са и наши качества, но ние не осъзнаваме, че ги имаме.
Аз също като теб имам У7 уран и е също в 3 дом.
Винаги съм харесвала различни мъже. Идеята беше да са нестандартни с нещо. Именно това ме е привличало у тях. Или ако не са нестандартни то държанието им или начина им на живот да имат Ураничен привкус. С течение на времето се усетих, че сама си правя капан и после се чудя защо става еди какво си. Баща ми / лека му пръст /, навремето се опитваше да ми налее акъл ама аз не вдевах за годините си. Казваше, че не може да си вземеш едно магаре и после да се чудиш, защо са му големи ушите. На мен ми беше смешна тази реплика, и ми трябваше много време за да я осъзная. И постепенно се научих да избирам само тези хора, които ми не ме разрушават.
У7 дом е предизвикателство у всеки натал - това е така наречената сянка, това са нещата които не разбираме, които са атрактивни за нас и от които не можем да избягаме / ефекта на опозицията - АЦ - ДЦ /.  
След нея знаеш е квадратурата, която много често се пада ИЦ – МЦ ,/родителския модел/ , но не е задължително, тъй като понякога в картата се пада в 5 или 3 дом, но това е друга тема.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #2 -: Септември 28, 2010, 05:22:23 pm »
Не можем да избягаме от това. Кой каквито си харесва, си харесва. Сега като са различни, странни, не значи, че са непременно лоши. Всеки си е малко странен с нещо. ;) Аз съм АС Водолей и затова го казвам. ;D ;D ;D
Milkyway, попитай го нещо, заговори го или се приближи и виж дали той ще те заговори. Няма лошо да устоновиш контакт. Пък ако е прекалено странен, винаги можеш да го разкараш или да смениш градинката... Може би нищо не работи, щом от понеделник до петък е там. Или е частен детектив и наблюдава района. ;D В почивните дни го няма - има семейство може би или е разведен и взима децата за уикенда. Но пък щеше да ги заведе в градинката. Може би пътува, за да се види с тях... Щом и нещо за разбулване търсиш в мъжете, тук е намесен и Нептун.
Моят У7 е Слънце и харесвам слънчеви мъже. ;D Бях чела, че за определяне на хората, които ни привличат, освен У7, положението му по дом и знак и планетите, с които прави аспекти, се гледа и Слънцето (за жени) и планетата, с която прави най-точния апликиращ аспект. Вярно ли е това? Някой има ли наблюдения по въпроса? За дневно раждане ли се гледа Слънцето, а за нощно - Марс. Или няма значение?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3 -: Септември 28, 2010, 05:32:08 pm »
Мъжете ги търсиме по Марс и Слънце... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

petchen

• *
  • 66
  • Слънце - Везни, Асц. - Козирог, Луна - Везни
« Отговор #4 -: Септември 28, 2010, 05:44:58 pm »
При мен рак е на върха на 7 дом, интерсептиран лъв + дева :) С лъвовете се разбираме много добре, с рак и дева също, но няма толкова силно привличане...Марса ми е в козирог, слънце везни,но по скоро харесвам противоположните овнета, отколкото да се впечатля от мъж везни. Най-силно винаги са ме привличали скорпионите - МЦ, a имам и стелиум там - плутон, сатурн и мерк, всичките в девети дом, където е и слънцето, само че у везни :))))

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Септември 28, 2010, 06:21:38 pm »
Управителя на 7-ми показва огледалото в което се оглеждаме и онова което привличаме , за да отразим себе си , за да се вгледаме в себе си...Това , което харесваме е свързано с 2-ри дом. Там Милки се загледай! :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #6 -: Септември 28, 2010, 07:25:04 pm »
Моят У7 е Марс. Марс ми е в 10ти, Лъв. Точно такива мъже ме привличат  :88: и съвпада с Юпитер и СЛВ. Всичко си е карма  ;)
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #7 -: Септември 28, 2010, 07:26:20 pm »
Ами да,какви мъже ни привличат е у7.
Днес пак го видях и нищо.Мяташе погледи отдалеч  и това е.
Явно не му е толкова силно желанието ;D

*

nerealna

« Отговор #8 -: Септември 28, 2010, 07:40:46 pm »
Ами да,какви мъже ни привличат е у7.
Днес пак го видях и нищо.Мяташе погледи отдалеч  и това е.
Явно не му е толкова силно желанието ;D

теб май те интересува мъжът, а не толкова упр. на 7  ;D

какво странно има, че ходи в парка :) може да е безработен или просто да обича разходките сред природата. моя мъж всяка сутрин рано ходи да се разхожда сам в един парк, защото аз спя до обяд :) , а той е манияк на тема здравословен живот.

и аз имам водолей на к7. привличам се от хора с нестандартно мислене, свободолибиви и интересни.

а за мъжете, които съм харесвала са точно по слънце - най-мн ме привличат мъже с влияние на козирог. слънцето в натала ми е в 10 дом и първият аспект, който прави е със сатурн. но пък козирог е и вторият упр на водолей. обаче водолейковци не съм харесвла никога:)
но пък съм харесвала мъже с уран в първи дом
« Последна редакция: Септември 28, 2010, 07:48:07 pm от nerealna »

« Отговор #9 -: Септември 28, 2010, 07:48:45 pm »
Седми дом показва качествата на партньора . Ако се ползват производните домове , то се приема , че седми дом е първи на партньор и показва външност .За втори партньор се ползва 9 д като първи , за трети 11 д , Според личния хороскоп може да се определят допълнително финансови възможности , кратки пътувания и т.н.
Ползвате системата на производните домове .
7 ваш дом = 1 на партньор
8 ваш дом = 2на партньор
9 = 3
10=4
и така нататък
Според планетите и знаците може да се види качеството на самия съюз .
Например със слънце в седми дом = щастлив брак и верен партньор .
Седми дом под знака на овена носи ранен бърз брак .
Владетелите на семи дом според разположението си дават яснота за мотива за брак.
Например : владетеля на седми дом разположен в първи показва силно влияние на брачния партньор . Брака се отразява значително на личните действия .
Владетеля на седми дом разположен във втори показва стремеж за придобиване на богатство чрез брак . Брак по сметка .

« Отговор #10 -: Септември 28, 2010, 08:07:01 pm »
Док, виж заглавието  ;). Ти какви мъже харесваш?  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #11 -: Септември 28, 2010, 08:09:05 pm »

практиката показва, че невинаги е така.

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #12 -: Септември 28, 2010, 08:09:51 pm »
Себе си  :P

« Отговор #13 -: Септември 28, 2010, 08:12:10 pm »

практиката показва, че невинаги е така.
брак сключен под въздействие на определени събития в живота , като бременност на жената , заради хорско мнение . сключен набързо брак .

« Отговор #14 -: Септември 28, 2010, 08:20:56 pm »
Какви планети имаш в седми дом ?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #15 -: Септември 28, 2010, 08:40:18 pm »
Съгласна съм с Белика и донякъде с Крис и Зъболекар. Може би съпругът ми е бил подтикнат от подобни мотиви, като хорско мнение и бързане да ме върже, така да се каже. Дали това се отнася за притежателя на Овен на К7 или и за партньора?
Иначе, действително Овен там носи кардиналност в отношенията, може би рязкост на моменти, или нетърпимост към определени обстоятелства. По-скоро, партньорът трябва да е почти идеален  :P за себе си мога да кажа, че много отстъпвам, но компромис рядко правя, колкото и противоречиво да звучи

А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Септември 28, 2010, 08:52:34 pm »
Какви планети имаш в седми дом ?

Оооо , абе къде се губиш , бе човек? Идваш като тайфун и изчезваш...
Няма ли да се кротнеш за малко? :unsure:
И привет :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Септември 28, 2010, 09:12:14 pm »
7-ми дом както всички знаем не са само партньорите , а и откритите врагове и другите като цяло...

*

Kaya

• 2893
« Отговор #18 -: Септември 28, 2010, 09:14:35 pm »
1) Слънце в 7  не съм го виждала като много хубав брак (по- често 2 брака); при мен по- скоро  открита липса на симпатия мога да позная по тези хора

2) по темата - не ми се е случвало да си падам по педставителите на 7 дом ( ни жени, ни мъже), а У7 е в 10 та ще видим, но засега не съм меркантилна или да си падам по шефа си ;D

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Santi

« Отговор #19 -: Септември 28, 2010, 09:50:59 pm »
Ех жените пак си се гледате само вие, ама ще споделя все пак .

При мен 7-я дом хваща цели три знака - започва от Лъв и свършва към средата на Везни - заключен ми е Дева . Луната ми е в 1-ви, Венерата в 3-ти .
У7 е в 4 дом - това доколкото знам означава, че семействата ни може да се познават и по тази линия да се случат нещата или може би да са близки на някой член от семейството . Е имамл съм залитания по приятелки на сестра ми . Имало е случаи обаче да ни запознаят - Венера(съупр на 7-ми дом в 3-ти) . Сега относно самите знаци винаги са били намесени или Дева или Везни . С Лъв хич не се понасям .