Ако се върнем в първоначалното русло на темата, следва да се уточни, че при класиците сигнификаторите на брачния партньор в мъжка и женска карта се определят в зависимост от това дали раждането е дневно или нощно.
Слънцето при дневно раждане и Марс при нощно радане в женска карта
Луната при дневно раждане и Венера при нощно раждане в мъжка карта
(*Ако съм объркала второто, поправете ме, понякога и на мен ми се случва да забравям)
Мога да ви кажа, че при мен това правило важи в отношенията с противоположния пол.
При нощно раждане сигнификатор на партньора при мен е Марс в Риби. Слънцето е в Овен в опозиция с Плутон и тригон със Сатурн.
Дотук в повечето случаи съм попадала на мъже, които имат някакъв артистичен или творчески талант. Имала съм връзка и с плутонианец, но такива връзки като цяло не са преобладаващи при мен. Не стоят на дневен ред и отношения, в които има желание за власт, контрол, надпревара с партньора, недоверие и ревност. В по-сериозните ми връзки видимо се манифестира енергията на Юпитер в 7 дом (в Телец) и на Марс в Риби.
Освен това, винаги съм имала нужда от нежен, внимателен, много гальовен, чувствен и тактилен мъж, такива ми пасват най-добре. Типът мачо по Слънце в Овен ме отблъсква, както и грубияните, напористите, нахакани, спортен тип мъже. Ако гледаме и диспозиторите, при мен диспозиторът на У7 е в Риби.