Здравей Гост

Управителя на 7ми дом и мъжете които харесвате

• 396 Отговора
  • 59141 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Управителя на 7ми дом и мъжете които харесвате
« Отговор #160 -: Септември 29, 2010, 11:07:10 pm »
Луд, но не лъжа. ;D

Крис, ти какви мъже харесваш?  :P

Просто питам в тон със заглавието на темата.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #161 -: Септември 29, 2010, 11:17:03 pm »
Мъжете които харесваме нямат нищо общо със 7-ми дом.
Харесваме ги по Марс и Луна по Слънце , обичаме ги по Венера , женим се за тях по Юпитер и Сатурн , разделяме се с тях по Уран и Плутон.
Харесването е по 2-ри дом , там е изградената ценностна система , обичаме ги по 5-ти , дома на сърцето и любовта , която отдаваме , по 11-ти е тази която получаваме.
В 7-ми дом не винаги харесваме - това са другите , това са явните врагове , това са партньорите с които сме обвързани с договори , последните отнасям по Сатурн и Юпитер.
Можем да търсим аспекти от упр. на 5-ти към 7-ми и обратно , както и от 11-ти към 7-ми , за да разберем защо е сключен евентуалния брак. Наред с това Слънцето е и бащата в картата , а повечето девойки търсят или не баща си в бъдещия любим, аспектите в това отношение са много важни...А луната са емоциите и в мъжката и в женската тема....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #162 -: Септември 29, 2010, 11:25:06 pm »

Харесваме ги по Марс и Луна по Слънце , обичаме ги по Венера , женим се за тях по Юпитер и Сатурн , разделяме се с тях по Уран и Плутон.

Чудесно си го казала,само си забулила Нептуновата тайна,че по него любовниците не се забравят  :P

Нали ? По Нептун стигаме до дъното , а то е пъстро и красиво , там са отломките от разбитите надежди и сърца , там са частици и от нашите сърца ....и по него само по Нептун разбираме смисъла на всяка любов и нейното съдържание в живота ни...За това е и космическата  любов - без плът , без кръв , без думи , без излишни оправдания.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
« Отговор #163 -: Септември 29, 2010, 11:31:29 pm »
за жени
-седми дом
-Слънце
-Марс
-планети в седми дом
-владетел на куспида на семи дом

Апликации на Слънцето към планетите в женския хороскоп , показва типа мъже а,които жената ще срещне , които ще и направят впечатление , които тя ще предпочете , които могат да бъдат партньори за брак или продължителна връзка.Взема се под внимание и знака на планетите. Отдалечаващите аспекти показват връзки ,които са кратки или нямат значение.

Седми дом - интерсептиран в Козирог, първа третина - Козирог, управител Сатурн, триплицитет на Луната, терма на Меркурий, деканат на Венера, градус на Меркурий; Имала съм ЕДНА (дето рече Синухе за тия работи и един път стига) връзка с по-възрастен мъж. Сексуално-образователна връзка с много хъс от негова страна и несъответен интерес от моя; Човекът нямаше нищо в Козирог, нито в Рак, пак си беше Теле. ;)
Слънце - Везни, няма сходящи мажорни аспекти. И двете ми връзки с мъже Везни бяха пълно фиаско, нещо таймингът ни беше различен, в романтичен, сексуален и интелектуален смисъл;
Марс - по-горе написаното е валидно - интимните ми връзки се описват прекрасно по позицията на Марс в хороскопа ми; Най-продължителните, най-обсебващите, най-запомнящите се мои връзки са с телешки/скорпионски акценти (но с рибешки марсове). Освен това първия секс, образователния секс, спиращия сърцето секс, най-продължителния секс и т.н. са все тук.
Планети в седми дом - няма. Раху е на К7 откъм 6-ти дом. Евентуално, за който я брои - Лилит съвпад К7.
Владетел на К7 - Сатурн - 12-ти/ на Асц., съвпад Кету, в Рак. Мажорни аспекти - квадрат Слънце/Плутон, секстил Марс, разходящи. Донякъде сатурновото влияние се прокрадва в асцендента на последния ми партньор - сатурнов знак, но иначе абсолютно празен.
Слънце апликиращи мажорни аспекти - отсъстват. Има минорни - куинконкс Марс - Телец и септил Луна Скорпион.

Пак да си кажа, от всичко изброено най-ми е на сърце Марс.  ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
« Отговор #164 -: Септември 29, 2010, 11:38:11 pm »
И при мен първият мъж бе с Марс в Риби (като моя) и Слънце в Телец (близо до ДС ми). Венера в Близнаци и Луна между Везни и Скорпион (не му знам часа на раждане), но ще да е била в началото на Скорпион по-скоро, защото в полунощ на неговата дата Луната се пада вече в последния градус на Везни. Сега погледнах в ефемеридите - има Т-квадрат на Венера и Марс с Нептун!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #165 -: Септември 30, 2010, 12:10:31 am »
има Т-квадрат на Венера и Марс с Нептун!  ;D

Я кажи макар и общо какво се наблюдава при такъв Тау кардинален с връх Марс при мъж след като си познавала такъв(не че е необходимо да съвпада)? Кое е в повече-страстта и ревността или изневерята,измамата... :-\

Беше пубертетска история, дори не знам кое е преобладавало... Имаше разни зависимости той, но сред тях не бяха страстта и ревността.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Santi

« Отговор #166 -: Септември 30, 2010, 01:15:21 am »
Казвате при нощно раждане за мъж се гледа Венера . При мен е в Близнаци в 3-ти(У3,8 ъ и съупр. на 7) и има широка опозиция със Сатурн(У11,12) . Най-дългата връзка ми е била с меркуриева жена (Слънце в Дева)- имам липса на елемента Земя въпреки, че Сатурн ми е силен и имам планета във втори дом .
Тази опозиция в случая при мен работи някак като по-голяма предпазливост, не се доверявам твърде лековато във връзките(последните) . Имам страх наистина от това да не бъда отхвърлен, но в никакъв случай не съм студен, както се описва влиянието на този аспект . Не съм се привличал също и от по-възрастни партньорки, въпреки че държа на по-зряло и сериозно мислене . Луната пък е в първи и е силно аспектирана - спокойните и кротките ги е нямало при мен  ;D, не се виждам просто с такива жени .

*

abroad

« Отговор #167 -: Септември 30, 2010, 01:21:01 am »
Имам страх наистина от това да не бъда отхвърлен, но в никакъв случай не съм студен, както се описва влиянието на този аспект .

За съжаление  това тяма как ти да го прецениш обективно, а тези отсреща :blink: Освен, ако достатъчно дълго време не си се наблюдавал.

*

abroad

« Отговор #168 -: Септември 30, 2010, 01:23:47 am »
Ясно.Е ако някой има живи примери в живота си да сподели  ;)

Напоследък все на Нептун/Марс опозиция ми "върви", но преди поне Марса беше съвпад със Сатурн и Венера в същия знак

*

abroad

« Отговор #169 -: Септември 30, 2010, 01:30:18 am »
Нощно раждане.
Сякаш не откроявам повтарящ се модел, който да отнеса конкретно по Слънце/Марс или У7, макар и последния да има превес като приоритет, но като характеристика на самия знак. АС също никак не ми е за пренебрегване в избора. Луната също.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #170 -: Септември 30, 2010, 01:30:46 am »
Луната пък е в първи и е силно аспектирана - спокойните и кротките ги е нямало при мен  ;D, не се виждам просто с такива жени .

Много буйстват твоите, казваш.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #171 -: Септември 30, 2010, 01:38:22 am »
По картата на мъжа ми У7 - Меркурий в Дева е връх на Т-квадрат със Сатурн - Близнаци и от другата страна Юпи съвпад с Нептун в 12 дом....
Не му е лесно   ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Santi

« Отговор #172 -: Септември 30, 2010, 01:45:19 am »
Луната пък е в първи и е силно аспектирана - спокойните и кротките ги е нямало при мен  ;D, не се виждам просто с такива жени .

Много буйстват твоите, казваш.  ;D

Мляли са ми на главата по-скоро, ама то като се замисля споровете са идвали главно по моя вина  ;D, ама много да не се отклонявам сега от темата .

Имам страх наистина от това да не бъда отхвърлен, но в никакъв случай не съм студен, както се описва влиянието на този аспект .

За съжаление  това тяма как ти да го прецениш обективно, а тези отсреща :blink: Освен, ако достатъчно дълго време не си се наблюдавал.

Досега не е ставало дума или не ми е било споделено  ;D . Определено е много гадна тази опозиция, не я пожелавам на никой мъж .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #173 -: Септември 30, 2010, 01:49:11 am »
В картата на първата ми братовчедка ДС е в Близнаци, а вътре има Сатурн в интерсептирания Рак. Сатурн участва в т-квадрат с Марс в първи дом и Луна/Плутон в девети. У7 е Меркурий и се намира във Водолей (в един знак със Слънцето, но не е изгорен) във втори дом и ретрограден в картата й. Сатурн управлява интерсептирания в първи дом Козирог и са намира в отсрещния дом. Съпругът й е със Слънце в началото на Рак и Луна в Козирог, няма нищо близнашко, т.е. по знака на нейния ДС. Слънцето му е в един знак с Меркурий и Юпитер. В картата на братовчедка ми Слънцето няма сходящи аспекти. Омъжи се сравнително рано, на 24 години. Още тогава беше изпаднала в криза, да не остане "стара мома".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #174 -: Септември 30, 2010, 01:52:08 am »
СТАРА МОМА НА 24    ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ЩЕ СЕ ПУКНА ОТ СМЯХ  ;D!!!
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

abroad

« Отговор #175 -: Септември 30, 2010, 01:53:34 am »

Досега не е ставало дума или не ми е било споделено  ;D . Определено е много гадна тази опозиция, не я пожелавам на никой мъж .

Питай ги по-често ;D
Казвам го от личен опит. Трябваше ми доста дълго време, за да осъзная, че за мен важи същото ;D, но не като следствие на точно този аспект.
Брат ми е с квадратура Сатурн/Венера, като последната е У7 - стана на 38 и още не го осъзнава, ма то е факт за половинката  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #176 -: Септември 30, 2010, 01:59:21 am »
СТАРА МОМА НА 24    ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ЩЕ СЕ ПУКНА ОТ СМЯХ  ;D!!!

Да бе, а уж Водолеите били с прогресивно мислене.  ;D

Но мисля, че везнишката й Луна дърпа конците. Тези жени просто не могат да си представят да останат сами и трудно приемат самотата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #177 -: Септември 30, 2010, 02:08:10 am »
сериозно гадже до 2ри курс, сватба 3-ти - 4ти макс, и бебе до 5ти.

Нищо не споменаваш обаче за 1ви курс... Тогава обикновено са като изтървани и всичко минава под ножа.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #178 -: Септември 30, 2010, 02:17:01 am »
Момчетата още разказват смешките от първия 8ми декември...

Сетих се за първия ми 8 декември и ме напуши и мен див смях.  ;D Тогава с групата бяхме на хижа в Узана, откъснати от света. Имаше първокурсници, имаше и от по-горните курсове там. Сещам че как посред нощите един колега (Телец) изкърти вратата и влезе в стаята да вика една от колежките, тръгна да се удря в гърдите и да й се обяснява нещо, след като се беше почерпил обилно с алкохол... А на следващата вечер същата колежка се затвори в стаята с друг колега и цяла нощ не можехме да влезем там, а ни се спеше зверски. Въпросният колега (от немската група, чуждоезиково обучение) минаваше за скромен и захлюпен, но после тръгнаха митове и легенди за френските му умения.  :rolf: :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Santi

« Отговор #179 -: Септември 30, 2010, 02:25:00 am »

Питай ги по-често ;D
Казвам го от личен опит. Трябваше ми доста дълго време, за да осъзная, че за мен важи същото ;D, но не като следствие на точно този аспект.
Брат ми е с квадратура Сатурн/Венера, като последната е У7 - стана на 38 и още не го осъзнава, ма то е факт за половинката  :P

Не съм се замислял досега, защото не ми е правило впечатление . Задавал съм въпроса "Какво мислиш за мен ?", но не съм получавал отговор! .