Ох,не знам каква квадратура ме е налегнала

ама към този, за когото ви споменах в началото на темата ми се засилва привличането и не мога да си намеря място :unsure:Може и да отшуми бързо,но пък и да ви кажа в това вдъхновено състояние ми е някакси приповдигнато

Това,че не се познаваме ме привлича много повече,както и това че ми е много мистериозен.Не искам да го казвам,но може и да се занимава с нещо незаконно. :'(Е,разбира се,аз не бих се забъркала с подбен човек.Само ако разбера,че е нещо такова и веднага ще ми се изпари привличането.
Интересното е,че стои и ме гледа,но точно като мен - дискретно.Не е натрапчиво ,нито нахално.Аз съм по същия начин.Като забележа,че е там веднага си отмествам главата.
Чудя се,ако ме харесва защо той не направи крачката да дойде или да измисли нещо??И точно това ме подтиква към някакво действие...което се колебая дали да предприема.
Просто той стои пасивен.Не прави нищо,което пък мен ме кара още по-силно аз да направя нещо.Аз да отида.
И веднага ми е в главата въпросът:Коя ли зодия е? Каква ли ще ни е синастрията??

И ми е някак напрегнато....по урански,пък и няма гаранция че повече ще го видя.
От утре детето тръгва на градина и няма да го водя във въпросната градинка и няма да имам повод да отида там за да видя
мистериозният 
Постоянно ми се слуша нежна музика,постоянно ми се гледат романтични филми....сигурно нептун също е замесен в тази история
Не се учудвайте на излиянията ми,приемете го като разказ.Просто няма на кой да си споделя