Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 315523 Прегледи
*

*Lina*

• *
  • 456
Re:Хорарни въпроси за работа
« Отговор #100 -: Януари 17, 2011, 07:43:18 pm »
Благодаря и от мен  :blink:

Прия ,кога стартира проекта ,искам да проверя нещо ?

*

holanda

« Отговор #101 -: Януари 28, 2011, 02:07:48 am »
Струва ми се, че имаш шанс за тази работа, но си имала предишен напрегнат контакт с интервюиращите за нея - сатурн квадрат Слънце. От Слънце, Марс и Сатурн, Слънцето е в най-слаба позиция - май няма да ти стигнат силите.

вчера си редактирах u пуснах най-накрая св-то и естествено мястото е заето отпреди няколко дни,дори изпитах облекчение,незнам защо,май не се чувствам готова,ще си стоя в нас  :-\.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #102 -: Януари 28, 2011, 04:04:08 am »
Жалко, надявам се да не си се повлияла от отговорите ни тук.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #103 -: Февруари 12, 2011, 08:52:55 pm »
Видях една обява, която няма нищо общо с моята дейност  ;D, защото е в коренно различен бранш, но пък има общо с образованието ми. Реших да се пробвам по нея. :rolleyes:

Този хорар е хем хорар, хем елекция, защото веднага след като го изпратих попитах:

Ще отида ли на друга работа? /в друга фирма - това е важно условие за мен!/ В момента си имам работа.

Сутринта разглеждах какъв е подходящия елективен момент и реших да е днес около 13,45, но не успях да го изпратя тогава - Сатурн не беше ъглов. Изпратих го в 14,04. Последния аспект на Луната е квадрат с Уран, ъглов, но пък той няма отношение към естеството на въпроса. За елекцията знам, че е важно Луната преди да излезе от знака да не прави квадрати, но пък щях да изпусна всичките тригони и кардиналния АС за бързото разрешаване на въпроса ми.  :rolleyes: Толкова за елекцията.

Сега по хорара.

Той е по Пласидус.

Ако е по Кох У11ти - следващата работа е в телец. Венера няма връзка с У1ви Луната и косигнификатор на въпроса.

Посредника - агенцията за подбор е ретро Сатурн - може да не съм им първият избор. :angry:

Луната, У1ви и косигнификатор на въпроса, ще направи тригони към У11ти Марс следващата работа и Слънцето У3ти - кандидатурата. Също ще направи тригон и с ретро Сатурна У7ми. По Пласидус отгово Да.

Интересно ми е как да разгледаме клиента на агенцията - тези които търсят конкретния служител. Бих търсила производен 6ти от 7ми - те им създават работа - Меркурий, а Луната ми е в техния дом. Може агенцията да не ме одобри, но пък клиента им да ме одобри. Хм, странно.

ЛФ е в 5ти - можеда извадя някакъв късмет пък. :-[

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #104 -: Февруари 12, 2011, 09:35:02 pm »
Аурора , май отговора е ДА! :wub: :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #105 -: Февруари 12, 2011, 10:15:59 pm »
Е и на мене така ми прилича, но ми се струва прекалено хубаво да стане така лесно и бързо  :-[

Може и последното новолуние, което беше в натален 6ти да помогне  :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #106 -: Февруари 12, 2011, 10:27:29 pm »
Мисля , че имаш предпоставки и в солара за това....
Дано стане както ти го искаш.... :wub: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #107 -: Февруари 13, 2011, 12:07:42 am »
Имам и аз въпрос за работата. Ако се върна на старото место където работех през 2009 година дали имам шансове за постоянен договор и растеж? Проблема поради който смених тази работа беше голямата отдалеченост- пътувах по 100 км на ден. А иначе местото, работата и колегите ми бяха чудесни.

*

missKapriz

« Отговор #108 -: Февруари 13, 2011, 12:27:00 am »
Въпроса трябва да е придружен с дата,час и място на задаването му,а още по-добре и с карта

« Отговор #109 -: Февруари 13, 2011, 12:40:45 am »
часът е изписан на публикацията, местото е Сиена- Италия, а за карта не знам каква е нужна, родена съм на 21. 10. 1963
 17. 07 mestno vreme
Дали тази карта е добра?
« Последна редакция: Февруари 13, 2011, 12:48:05 am от danni_it »

« Отговор #110 -: Февруари 13, 2011, 12:51:51 am »
Виждам голям въздушен тригон между луна, сатyрн и мерк...Дали ще е на добре?

*

missKapriz

« Отговор #111 -: Февруари 13, 2011, 12:52:39 am »
17,07 е часа на раждането ти или на въпроса?
Имаш ли работа в момента?
Ако решиш да се върнеш на старата си работа сигурно ли е,че ще те вземат?

« Отговор #112 -: Февруари 13, 2011, 01:06:12 am »
17.07 е часът на задаване на въпроса, часът ми на раждане е 2 през нощта. Аз работя в туризма и през зимата 2 месеца съм в нещо като отпуск- kаса интеграционе се казва, стоя в къщи, плащат ми 80% от заплатата и съм
 на разположение евентуално ако има някакъв конгрес да ме извикат. В момента работата ми е наблизо- на 7 км, но условията и организацията не ми харесват.

*

missKapriz

« Отговор #113 -: Февруари 13, 2011, 01:13:29 am »
Значи в момента си назначена на 2 работни места,така ли?
Извинявай,но не мога да разбера точно,а има голямо значение?
Ако ти плащат 80 % от работата,значи все пак си назначена там/тази на 100 км/.А имаш и друга-от която си неудовлетворена?!

*

Uran

• 6041
« Отговор #114 -: Февруари 13, 2011, 03:54:35 am »
И за мен хорарът е доста объркващ относно определянето на дома и сигнификатора му.
Ако гледаме 6 дом и Сатурн-ретро в тригон с Луна и Меркурий в 6 дом, е ли е това положителен знак относно бившата работа или такъв по отношения на настоящата? :-\

« Отговор #115 -: Февруари 13, 2011, 07:32:42 am »
В момента където имам договор съм на 80% заплата поради зимен сезон. И не съм доволна като цяло от организацията и колектива. Въпросът ми беше за старо место където работех през 2009 и миналата година на няколко пъти ме викаха да се върна, но разстоянието/100 км на ден/ беше причина да започна тук където съм в момента. 

« Отговор #116 -: Февруари 14, 2011, 02:49:36 am »
Много ми се искаше да видя някакъв отговор по въпроса ми за работата, защото се чувствам страшно раздвоена...

*

missKapriz

« Отговор #117 -: Февруари 14, 2011, 03:00:36 am »
Дани,за мен отг е ДА,ще си доволна,ще растеш в бизнеса.
Ти питаше и за договор май-мисля обаче,че с договора нещата не са толкова ясни и ще закъснее.По-скоро ще имаш устни уговорки или временно назначение за начало

« Отговор #118 -: Февруари 14, 2011, 03:55:48 am »
Благодаря за отговора, Солар! В четвъртък отивам на старото место да проверя как стоят нещата и ако всичко е така както го оставих мисля да се" хвърлям надолу с главата". Майната му на 100 км, ще ги пътувам отново

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #119 -: Февруари 14, 2011, 03:46:35 pm »
Ще отида ли на друга работа?

Имаш големи шансове и като нищо да стане. Луната, която е и У1 е в сходящ тригон с У11 (Марс), новата работа. Марс е в 9-ти дом в хорара. Мястото свързано ли е с интензивни контакти с чужденци или пътуване в чужбина?
Секстилът с У6 (Юпитер-настояща работа) е сепариращ. Самият Юпитер е в 10-ти дом. Смяташ ли, че настоящата ти работа е по-престижна от тази, за която кандидатстваш. Луната има куинкокс с Плутон, който намираме в края на 6-ти дом, почти на к7. Предстоят много бури на работното място, свързани са с реални промени.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.