Видях една обява, която няма нищо общо с моята дейност

, защото е в коренно различен бранш, но пък има общо с образованието ми. Реших да се пробвам по нея. :rolleyes:
Този хорар е хем хорар, хем елекция, защото веднага след като го изпратих попитах:
Ще отида ли на друга работа? /в друга фирма - това е важно условие за мен!/ В момента си имам работа.
Сутринта разглеждах какъв е подходящия елективен момент и реших да е днес около 13,45, но не успях да го изпратя тогава - Сатурн не беше ъглов. Изпратих го в 14,04. Последния аспект на Луната е квадрат с Уран, ъглов, но пък той няма отношение към естеството на въпроса. За елекцията знам, че е важно Луната преди да излезе от знака да не прави квадрати, но пък щях да изпусна всичките тригони и кардиналния АС за бързото разрешаване на въпроса ми. :rolleyes: Толкова за елекцията.
Сега по хорара.
Той е по Пласидус.
Ако е по Кох У11ти - следващата работа е в телец. Венера няма връзка с У1ви Луната и косигнификатор на въпроса.
Посредника - агенцията за подбор е ретро Сатурн - може да не съм им първият избор. :angry:
Луната, У1ви и косигнификатор на въпроса, ще направи тригони към У11ти Марс следващата работа и Слънцето У3ти - кандидатурата. Също ще направи тригон и с ретро Сатурна У7ми. По Пласидус отгово Да.
Интересно ми е как да разгледаме клиента на агенцията - тези които търсят конкретния служител. Бих търсила производен 6ти от 7ми - те им създават работа - Меркурий, а Луната ми е в техния дом. Може агенцията да не ме одобри, но пък клиента им да ме одобри. Хм, странно.
ЛФ е в 5ти - можеда извадя някакъв късмет пък.