Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 315045 Прегледи
Re:Хорарни въпроси за работа
« Отговор #140 -: Февруари 18, 2011, 02:11:25 am »
Това го написах вчера в темата за транзитите:

На моя приятелка пълнолунието е по оста 6-12 и май ще я уволняват  :'( :'( :'(

Предисторията, която включва хорар:

Приятелката ми се обажда и ми казва "Така и така, май ще ме освобождават. Ще ме махат ли или ще ме оставят?" Викам - трябва да заложим на един въпрос. Тя - "добре, ще ме оставят ли?".

Гледам хорара и викам - както и да попиташ отговора е все "не". Но много странно, защото У1ви е в 6ти - един вид ти си на работа. Как така хем си на работа, хем не си там - не знам.

И й викам - я си вземи болничен. След месец-два я камилата, я камиларя. Тя - аз съм суеверна, че може да се разболея, а и това не е коректно.

Какво се случва днес. Говорим си преди малко - "Удари ме в очите. Подута съм. Взех си болничен 1 месец и после ще го продължа".  :o 

Ето го хорара. Гледайте. ако искате тълкувайте. Странно ми се изпълниха нещата. Съжалявам, че не хвърлих таро, за да да видя какво ще покаже.

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #141 -: Февруари 18, 2011, 02:18:03 am »
Мег, споделям мнението на Марая, че ще запазиш работата си, защото ти (Меркурий) и работата ти (Нептун) сте в един знак, в апликиращ съвпад. Съвсем малко преди Меркурий да съвпадне с Нептун, той ще се срещне с Марс (твой У8). Оттук се вижда, че може да има някакви изменения (8-ми дом е домът на личните трансформации). Този дом е също така е и финансов дом, но касае финансите на партньорите (7-ми дом). Последният аспект на Луната е положителен - секстил с твоя диспозитор и управител на 5-тия ти дом Уран. Този аспект дава възможност за заздравяване на позициите ти. Още повече, че твоят управител и управителят на 10-тия ти дом (кариерното израстване) е един и същ. На Меркурий му предстои тригон със Сатурн - това може да се тълкува като още едно потвърждение на стабилизирането ти на работното място. Мисля, че харесваш работата си (Нептун е в 5-тия ти дом) и ще продължаваш да си я харесваш. Успех!

« Отговор #142 -: Февруари 18, 2011, 02:22:04 am »
Ще отида ли на друга работа? /в друга фирма - това е важно условие за мен!/

Ай, ай, ай. Питаш това болднатото, пък като почнеш да навървяш после агенцията, посредника, клиента, едната, и другата и т.н. Направо ми овърза невронните връзки на моряшки възли. :umnik:.

Благодаря, Дияна! :88:

Ще отида ли на друга работа?

Имаш големи шансове и като нищо да стане. ........ Предстоят много бури на работното място, свързани са с реални промени.

Благодаря, Кали. Наистина е много буреносно. Но не пряко за мен. На мен просто ми е писнало вече  :'(

:wub: :wub: :wub:

« Отговор #143 -: Февруари 18, 2011, 02:37:30 am »
Аурора, и аз залагам на отговора ДА по хорара ти за работата заради апликиращия тригон на Луна с Марс (гледам я по Плацидиус както си я постнала). Луната има доста предстоящи хармонични аспекти. Отбелязвам и тригона с твоя У10 Нептун - ще имаш шанс за кариерно израстване. Колкото до агенцията по подбор на кадри - ако приемаш Сатурн за неин управител, имаш тригон и с тях. Успех!!! :wub:

« Отговор #144 -: Февруари 18, 2011, 03:35:05 am »
Мерси, МИрабела. Интересен е хорара с този ключов ретро Сатурн  :mellow:

« Отговор #145 -: Февруари 18, 2011, 04:17:14 am »
Цитат
Мег, споделям мнението на Марая, че ще запазиш работата си, защото ти (Меркурий) и работата ти (Нептун) сте в един знак, в апликиращ съвпад. Съвсем малко преди Меркурий да съвпадне с Нептун, той ще се срещне с Марс (твой У8). Оттук се вижда, че може да има някакви изменения (8-ми дом е домът на личните трансформации). Този дом е също така е и финансов дом, но касае финансите на партньорите (7-ми дом). Последният аспект на Луната е положителен - секстил с твоя диспозитор и управител на 5-тия ти дом Уран. Този аспект дава възможност за заздравяване на позициите ти. Още повече, че твоят управител и управителят на 10-тия ти дом (кариерното израстване) е един и същ. На Меркурий му предстои тригон със Сатурн - това може да се тълкува като още едно потвърждение на стабилизирането ти на работното място. Мисля, че харесваш работата си (Нептун е в 5-тия ти дом) и ще продължаваш да си я харесваш. Успех!   
Благодаря ти Мирабела,добре че сте вие,та в трудни моменти човек намира сили да оцелее и продължи да се бори.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #146 -: Февруари 18, 2011, 04:23:50 am »
Цитат
Благодаря ти Мирабела,добре че сте вие,та в трудни моменти човек намира сили да оцелее и продължи да се бори.

Горе главата!!! ;D Ако 15 дни от месеца са тъжни , другите 15 са светли....
Всичко ще бъде наред! ВЯРВАЙ! ВЯРАТА НИКОЙ  И НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА ТИ ОТНЕМЕ- ТЯ Е СЪСТОЯНИЕ НА ДУХА!

http://www.youtube.com/watch?v=h0jf9jc_tGg&feature=related

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #147 -: Февруари 18, 2011, 05:12:51 am »
БЛАГОДАРНОСТИ....

*

Марая

• 28287
« Отговор #148 -: Февруари 18, 2011, 04:04:54 pm »
Лъже ли ме П , че партньора му го е изхвърлил от офиса?
09:57
Б-С

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #149 -: Февруари 18, 2011, 05:02:06 pm »
Хайде сега Вие на мен да ми врачувате нещо!

Ще започна ли по съвместителство работата, за която ми споменаха?
Работата е в същата институция, на мястото на колежка, която излезе в майчинство.
Качвам карта построена по Кох. За тези, които не са свикнали да работят със Зет, на върха на куспидата има по-малка и по-голяма цифра. Голямата цифра показва номера на дома, а малката цифра - градусът от знака, в който попада куспидата.

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
« Отговор #150 -: Февруари 18, 2011, 05:05:38 pm »
Май НЕ.(Квадратура м/у Сатурн и Венера)

п.п.Картата не е ли нерадикална заради Луна?

*

Stella

• 7765
« Отговор #151 -: Февруари 18, 2011, 05:34:06 pm »
Май НЕ.(Квадратура м/у Сатурн и Венера)

п.п.Картата не е ли нерадикална заради Луна?

Така е, луна без курс показва оставане на същото място.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

missKapriz

« Отговор #152 -: Февруари 19, 2011, 02:39:45 am »
Стела,имам 2 въпроса
1.Опозицията на светилата разходяща или сходяща е/не се виждат минутите/
2.Работата на по-висок пост ли е от сегашния ти и дали ще изпълняваш и двете длъжности едновременно-не знам какво е "по съвместителство"

*

Stella

• 7765
« Отговор #153 -: Февруари 19, 2011, 02:59:15 am »
Стела,имам 2 въпроса
2.Работата на по-висок пост ли е от сегашния ти и дали ще изпълняваш и двете длъжности едновременно-не знам какво е "по съвместителство"

В 10,10 ч. сутринта опозицията между светилата е била "сходяща" на 0,21 минути. Днес разБрах, че има разлика между съвместителство и заместване. Съвместителство може да има само при незаета длъжност, за не повече от 6 месеца, докато се намери човек. Оставаш си на своята работа, но вършиш и част от другата дейност срещу допълнително заплащане.

В горния случай разбрах, че ставало дума за "заместване", при което пак оставам на своята длъжност, но замествам колежката, докато отсъства, вършейки и нейната работа срещу допълнително заплащане.

Знес ме осведомиха, че няма да стане, защото докторката на която са предложили 1/2 от бройката по заместване искаше аз да взема другата 1/2 и щеше да го предлага на ръководството, понеже има малки деца и ще и се налага да отсъства. Но разбрахме, че вече са предложили на друга колежка, на която и предстои пенсия, тъкмо докато майката се върне от майчинство.

Както и да е...аз пуснах съвсем спонтанно хорара и се видя, че луната без курс показва оставане на същото място.

*

missKapriz

« Отговор #154 -: Февруари 19, 2011, 03:07:27 am »
След като опозицията на светилата е сходяща,защо луната да е без курс?

*

Stella

• 7765
« Отговор #155 -: Февруари 19, 2011, 03:58:23 am »
След като опозицията на светилата е сходяща,защо луната да е без курс?

Верно! Ма това са няколко минутки и вероятно точно толкова набързо научих отговора на въпроса. Почти светкавично.

« Отговор #156 -: Февруари 19, 2011, 04:04:19 am »
Стела,имам 2 въпроса

Аз точно за второто щях да попитам (ако имаше смисъл все още). Защото ако е оставане на същата длъжност плюс друга работа, втората дейност би трябвало да се гледа по 11-ти дом. Венера и У11 Уран ще направят секстил. Ако е преминаване на по-висока длъжност, т.е. 10-ти дом, имаме НЕ, поради предстоящата квадратура на Венера със Сатурн. Но явно в този случай опозицията на Луната със Слънцето е изиграла ролята си на негативен аспект. Съжалявам. :(

« Отговор #157 -: Февруари 19, 2011, 04:08:28 am »
Марая, Луната е направила опозиция с неговия У6 Марс - възможно е да е имало някакъв конфликт на работното му място. Венера (неговият партньор) се отдръпва от него (Плутон). Последният аспект на Луната е бил опозиция с Нептун. По класиката негативен аспект = негативен отговор, т.е. не би трябвало да те е излъгал. Ако научиш истината, сподели. :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #158 -: Февруари 19, 2011, 04:13:32 am »
Марая, Луната е направила опозиция с неговия У6 Марс - възможно е да е имало някакъв конфликт на работното му място. Венера (неговият партньор) се отдръпва от него (Плутон). Последният аспект на Луната е бил опозиция с Нептун. По класиката негативен аспект = негативен отговор, т.е. не би трябвало да те е излъгал. Ако научиш истината, сподели. :wub:

Излъга ме.... :angry: :angry: , но го хванах...И добре , че на време се осъзнах.... :rolleyes: :wub:
Мерси Мирабела.... :wub:

« Отговор #159 -: Февруари 19, 2011, 04:14:19 am »
Извинявай много! Тоя Нептун... :( Взимам си поука. Негативен аспект = негативно развитие за питащия. Благодаря ти за откровеността! :wub:
« Последна редакция: Февруари 19, 2011, 04:19:36 am от Mirabella »