Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 315883 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:Хорарни въпроси за работа
« Отговор #200 -: Март 10, 2011, 09:45:20 pm »
Изпратих го. Благодаря ви за отговорите и подкрепата. :blink:

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #201 -: Март 16, 2011, 05:07:23 pm »
Дами, привет!
Пускам един хорар за работа, който иска да се включи. Въпроса е зададен от мен и се касае за мен: Ще се уредя ли на работата, която искам? :rolleyes:

« Отговор #202 -: Март 17, 2011, 02:19:47 am »
Мисля, че отговорът е ДА. Ти (Меркурий) си с разходящ съвпад с Юпитер (работата или интервюиращия). Работата би трябвало да е станала вече, или аспекът маркира, че си се явила на интервю. Луната има апликиращи тригони с теб и с Юпитер. Позицията й в 3-ти дом може да подсказва, че скоро ще получиш новини по въпроса.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #203 -: Март 17, 2011, 04:01:00 am »
Мирабела, благодаря много и ....от твоята уста, в божиите уши! Дано да стане, ще черпяяяяяяя, Благодаря отново!!! :88:

« Отговор #204 -: Март 21, 2011, 07:32:36 pm »
Привет! Бих искал и аз да попитам "Ще си намеря ли скоро подходяща работа?".

I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

Uran

• 6041
« Отговор #205 -: Март 21, 2011, 07:56:34 pm »
Не. :(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #206 -: Март 21, 2011, 07:58:59 pm »
Наскоро не си ли получавал някакво предложение?
Гледам, че Луната е направила тригон с Венера в 7 дом преди да зададеш въпроса...
Но в тази карта Луната е много близо до ИЦ, по-скоро би предполагала приключване на някакъв ангажимент.
В момента не работиш, нали, не търсиш друга (по-добра) работа, а основна?
Възможно е обаче да не стане тогава, когато ти разчиташ да стане, т.е. да не е съвсем според очакванията ти. Управителят на 6 дом е ретрограден, а Луната е без курс, ако гледаме септенера... Дори ако отчетем транссатурновите, тригонът с Нептун може да е някаква "сламка", но не ми се струва достатъчно обнадеждаващ предвид липсата на яснота и сигурност, с която се свързва тази планета. Но ако работата има творчески характер или се захванеш с някакъв проект (свободна професия), може да проработи този тригон. Успех!  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #207 -: Март 21, 2011, 08:15:41 pm »
На много места опитвам, но нищо сериозно не излиза. В момента не работя, а на интервютата за работа ме отпращат с класическото "Ще Ви се обадим".
 Май трябваше да задам въпроса си като "Ще си намеря ли изобщо работа скоро". И в двата случая обаче отговора ще е един и същ.
« Последна редакция: Март 21, 2011, 08:22:47 pm от Tornquist »

*

Stella

• 7765
« Отговор #208 -: Март 21, 2011, 08:47:33 pm »
Привет! Бих искал и аз да попитам "Ще си намеря ли скоро подходяща работа?".

Ти си в изгодна позиция - Слънцето е добре поставено-силно е в екзалтация в Овен. Имаш много големи щансове за работа с партньор -изненадващи шансове, които трябва бързо да се използват - Слънце в точен съвпад с Уран, който управлява 7-ми дом. Обаче ти не искаш подчинена работа или да работиш за някой друг - Слънцето е в сходяща опозиция със Сатурн. Затова - отговорът ми е не. Няма да стане да започнеш работа, в която просто да си изкарваш прехраната или да упражняваш някакъв рутинен труд. Ти искаш нещо повече, но е рано. Шансът за пратньорство, който ти се дава сега, трябва да се развие, понеже и Уран и Слънце в началните градуси на знака - в критични градуси. Идеята е съвсем нова и прясна...Не те зная какво кроиш, но нещата може коренно да се изменят - Слънцето (т.е. "Ти") е в съвпад с Уран. Този месец не е подходящ. Според мен, имай търпение до юни месец, когато Сатурн ще стане директен. 
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #209 -: Март 21, 2011, 09:07:20 pm »
Този юни го накачулих с много надежди вече - за личен план, за професионален... Имам чувството, че с толкова много розови надежди за тоя месец, много яко ще ме заболи от едно разочарование (или две в случая). Чувствам се обречен...

*

Uran

• 6041
« Отговор #210 -: Март 21, 2011, 09:12:08 pm »
Торн, нямахте ли в радикса си благотворни планетки в 7 дом?
Помислете над това, което Стела Ви е препоръчала макар да сте млад и неопитен. :blink:
« Последна редакция: Март 21, 2011, 09:57:02 pm от Uran »

« Отговор #211 -: Март 21, 2011, 09:34:16 pm »
Помислете над това, което Стела Ви е препоръчала, макар да сте млад и неопитен. :blink:

Меркурий, Юпитер + СЛВ. Иначе за препоръките - аз донякъде вече съм започнал да се възползвам от тях - зет ми (който е овен), ме занимава с някои неща, които ми носят по някоя пара, но самата сфера на работа е много несигурна и клиенти се появяват от време на време и дохода освен, че е малък, е и несигурен. Затова и не го възприемам като основна работа, а като нещо "помежду другото".

*

Stella

• 7765
« Отговор #212 -: Март 21, 2011, 11:12:42 pm »
Този юни го накачулих с много надежди вече - за личен план, за професионален... Имам чувството, че с толкова много розови надежди за тоя месец, много яко ще ме заболи от едно разочарование (или две в случая). Чувствам се обречен...

Чакай сега. Хич не го натоварвай юни месец с толковна много надежди. Идеята ми беше - след юни. Пък кога точно ще стане- един Господ знае, тогава се отварят пътищата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

tadj-all

« Отговор #213 -: Март 21, 2011, 11:22:13 pm »
Помислете над това, което Стела Ви е препоръчала, макар да сте млад и неопитен. :blink:

Меркурий, Юпитер + СЛВ. Иначе за препоръките - аз донякъде вече съм започнал да се възползвам от тях - зет ми (който е овен), ме занимава с някои неща, които ми носят по някоя пара, но самата сфера на работа е много несигурна и клиенти се появяват от време на време и дохода освен, че е малък, е и несигурен. Затова и не го възприемам като основна работа, а като нещо "помежду другото".

Какво да ти кажа, приятел.

Поправил си се с въпроса, дали ще си намериш подходяща работа с това, дали въобще ще намериш работа, което е добре - има реализъм.

Преди време, че и до скоро и на моменти и до сега ми беше втръснало всеки 2-ри да ми задава въпрос за бебета, а в момента всеки 1-ви въпрос е за работа. Което ме радва, че хората са почнали да гледат по-трезво на нещата и че бебе лесно се прави, но работа трудно се намира.
Кофтито е, че тази новоизникнала тенденция вече показва една много загниваща ситуация.

С познатствата, които имам в различни отрасли, донякъде и на по-високи нива мога да ти кажа, че очаквам да стане още по-зле и няма да се учудя юни ли, юли ли, август ли - нещата да се оакат съвсем и да имаш и разочарованията, които предположи, затуй те съветвам леко песимистично по известния лаф "надежда всяка тука оставете" и прави, каквото има да се прави.

Гледам, че си писал, че си в Русе/Ларнака. Бях в Лимасол преди кризата и покрай информацията, която ми снасят някои хора почнах да се замислям, дали да не се върна пак там. Имаш ли някакво инфо какво е положението при тях?
Не, че останах с добро впечатление, колко прекрасни платци са кипърците, но на фона на това, което ни очаква - чуждото зло, ще е по-малко.

« Отговор #214 -: Март 22, 2011, 03:34:47 am »

Поправил си се с въпроса, дали ще си намериш подходяща работа с това, дали въобще ще намериш работа, което е добре - има реализъм.

Преди време, че и до скоро и на моменти и до сега ми беше втръснало всеки 2-ри да ми задава въпрос за бебета, а в момента всеки 1-ви въпрос е за работа. Което ме радва, че хората са почнали да гледат по-трезво на нещата и че бебе лесно се прави, но работа трудно се намира.
Кофтито е, че тази новоизникнала тенденция вече показва една много загниваща ситуация.

С познатствата, които имам в различни отрасли, донякъде и на по-високи нива мога да ти кажа, че очаквам да стане още по-зле и няма да се учудя юни ли, юли ли, август ли - нещата да се оакат съвсем и да имаш и разочарованията, които предположи, затуй те съветвам леко песимистично по известния лаф "надежда всяка тука оставете" и прави, каквото има да се прави.

Гледам, че си писал, че си в Русе/Ларнака. Бях в Лимасол преди кризата и покрай информацията, която ми снасят някои хора почнах да се замислям, дали да не се върна пак там. Имаш ли някакво инфо какво е положението при тях?
Не, че останах с добро впечатление, колко прекрасни платци са кипърците, но на фона на това, което ни очаква - чуждото зло, ще е по-малко.

Аз в момента съм в Кипър и мога да ти кажа, че кризата тука малко е позакъсняла и едва сега ги удря. Преди да се изместя окончателно тук, съм идвал 3 - 4 пъти и всеки път си намирах работа почти от раз. Сега все едно си търся работа в България. За заплащането мога да кажа, че до сега като съм работил, по-коректни работодатели от кипърците не съм имал.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #215 -: Март 22, 2011, 04:42:39 am »

Аз в момента съм в Кипър и мога да ти кажа, че кризата тука малко е позакъсняла и едва сега ги удря. Преди да се изместя окончателно тук, съм идвал 3 - 4 пъти и всеки път си намирах работа почти от раз. Сега все едно си търся работа в България. За заплащането мога да кажа, че до сега като съм работил, по-коректни работодатели от кипърците не съм имал.

Пиши ми на лични...МОГА ДА ПОМОГНА! ;D :wub:
« Последна редакция: Март 22, 2011, 07:19:48 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #216 -: Април 06, 2011, 09:18:24 pm »
Лули,има ли вече някаква уговорка между вас?

*

missKapriz

« Отговор #217 -: Април 06, 2011, 10:02:29 pm »
мисля,че да

« Отговор #218 -: Април 19, 2011, 07:58:18 pm »
Привет :blink: Имам проблем с "малката "ми шефка....и въпрос :lol:- настройва ли Катя колежките ми против мен?
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=ntefileZOgTIX-u1293001575&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=2&mth=gw&sday=19&smon=4&syr=2011&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Stella

• 7765
« Отговор #219 -: Април 19, 2011, 08:31:26 pm »
Привет :blink: Имам проблем с "малката "ми шефка....и въпрос :lol:- настройва ли Катя колежките ми против мен?
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=ntefileZOgTIX-u1293001575&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=2&mth=gw&sday=19&smon=4&syr=2011&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

не, няма връзка.