Торн, нямахте ли в радикса си благотворни планетки в 7 дом?
Помислете над това, което Стела Ви е препоръчала, макар да сте млад и неопитен. :blink:
Меркурий, Юпитер + СЛВ. Иначе за препоръките - аз донякъде вече съм започнал да се възползвам от тях - зет ми (който е овен), ме занимава с някои неща, които ми носят по някоя пара, но самата сфера на работа е много несигурна и клиенти се появяват от време на време и дохода освен, че е малък, е и несигурен. Затова и не го възприемам като основна работа, а като нещо "помежду другото".
Какво да ти кажа, приятел.
Поправил си се с въпроса, дали ще си намериш
подходяща работа с това, дали
въобще ще намериш работа, което е добре - има реализъм.
Преди време, че и до скоро и на моменти и до сега ми беше втръснало всеки 2-ри да ми задава въпрос за бебета, а в момента всеки 1-ви въпрос е за работа. Което ме радва, че хората са почнали да гледат по-трезво на нещата и че бебе лесно се прави, но работа трудно се намира.
Кофтито е, че тази новоизникнала тенденция вече показва една много загниваща ситуация.
С познатствата, които имам в различни отрасли, донякъде и на по-високи нива мога да ти кажа, че очаквам да стане още по-зле и няма да се учудя юни ли, юли ли, август ли - нещата да се оакат съвсем и да имаш и разочарованията, които предположи, затуй те съветвам леко песимистично по известния лаф "надежда всяка тука оставете" и прави, каквото има да се прави.
Гледам, че си писал, че си в Русе/Ларнака. Бях в Лимасол преди кризата и покрай информацията, която ми снасят някои хора почнах да се замислям, дали да не се върна пак там. Имаш ли някакво инфо какво е положението при тях?
Не, че останах с добро впечатление, колко прекрасни платци са кипърците, но на фона на това, което ни очаква - чуждото зло, ще е по-малко.