В момента си се оставила изцяло да зависиш от плановете на приятелката ти - твоят управител Марс е в знака на Венера (приятелката). Но Марс там е заточен, т.е. поради зависимостта си от нея позициите ти не са добри. В нейния дом намираме ретрограден и екзалтиран Сатурн. Възможно е тя самата да има спънки пред себе си относно започването на работата. Сатурн много добре описва казаното от теб - че ти я изчакваш, а тя се бави и не си напълно сигурна в нея. Забелязала съм, че наред с местоположението на Луната и това на Сатурн често показва къде са най-големите ни безпокойства, онова, което ни мъчи най-много, същината на проблема понякога.
Управителят на 1-ви и 6-ти дом е един и същ. Освен това Меркурий (У10) има апликиращ съвпад с Марс (У1). Това са положителните знаци за започване на работа. След това Марс (ти) и Венера (приятелката) също ще имат съвпад. В крайна сметка плановете ви могат да съвпаднат и да започнете заедно работа (Марс и Венера управляват и 6-тите ви домове). Но в момента Луната е без курс, като изключим квинкокса със Слънцето в 7-ми дом, т.е. в момента нищо не се случва. Квинкоксът свързва 2-рия и 7-мия ти дом, но не се счита за положителен аспект. Възможно е да получиш някакви пари от вън, но те за не са ти достатъчно, или оферта за чужбина (Луната е У9, Слънце е интерсептиран У9), която да не ти допадне, или да нямаш възможност да се възползваш от нея. Ти спомена за такава. Повечето астролози не разглеждат квинкокса в хорарите, така че можеш да забравиш за това последното.
Както и да е. Луната е без курс и поради това е (твърде) възможно работата да не стане до 1 месец, както питаш ти. Луната скоро сменя знака. Обстоятелствата относно въпроса ти могат да се променят. В Козирог Луната е в заточение, но знак на екзалтация на Марс. Може да не си толкова ентусиазирата относно въпроса както си сега. Но пък ще тригонира твоя управител, давайки ти по този начин възможност да започнеш работа.
Мисля, че ще започнеш работа, но ме съмнява, че ще е до 1 месец. Дано греша за месеца! Успех!!! :wub: