Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 315678 Прегледи
Re:Хорарни въпроси за работа
« Отговор #220 -: Април 19, 2011, 08:37:56 pm »
благодаря !  :wub: /усещах нещо щото и се настройвам още по.зле към нея, а тя си е леко скрипя  :P.../ ;D
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #221 -: Април 19, 2011, 08:38:03 pm »
може ли някой вещ да се включи и да ми помогне.....може ли да погледнете хорара  :-[
въпроса ми е
Дошло ли е времето да напусна тази работа?
Луната май е без курс .... :-\

*

Diyana

• 2705
« Отговор #222 -: Април 19, 2011, 08:48:48 pm »

Не, не е, предстои й тригон с Венера.
Ти обаче си в последни градуси, а в момента си склонна да преувеличаваш възможностите и способностите си. Настоящата ти работа ти се е струвала "върха на сладоледа" и наистина има потенциал, но в момента там има някакви временни затруднения и обстоятелствата те гонят от нея. Струва ми се, че засега ще поостанеш още малко. Като да си твърдо решена, ама утре ще ти е минало вече. :blink:
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #223 -: Април 19, 2011, 09:07:02 pm »
Не, не е, предстои й тригон с Венера.
Ти обаче си в последни градуси, а в момента си склонна да преувеличаваш възможностите и способностите си. Настоящата ти работа ти се е струвала "върха на сладоледа" и наистина има потенциал, но в момента там има някакви временни затруднения и обстоятелствата те гонят от нея. Струва ми се, че засега ще поостанеш още малко. Като да си твърдо решена, ама утре ще ти е минало вече. :blink:

мерси Diyana,
по принцип изчаквам да мине ретро фазата на Меркурий и да видя какво ще мисля тогава и дали ще се променят обстоятелствата...като цяло наистина съм решила, че ще поостана още малко, но от доста време чакам да ми мине утре.....за съжаление не минава....
:58:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #224 -: Април 19, 2011, 09:07:18 pm »
Абе май не сега, но се надушва. Инак към този миг си склонна повече да отвоюваш свободата си, защото е станало трудно търпимо, но сменяш знак и определено ще промениш и нагласата си - с по-практична, поне за известен период. Работата ти изглежда надеждна и сигурна, но прекалено много те ангажира и ограничава (както всяка в общи линии, де) и ти се чувстваш притисната от обстоятелствата, не можеш дъх да поемеш. При всички случаи въпроса е назрял, но може би с известно отлагане във времето ще се реши и ще е за добро за теб.

И понеже съм под същия напор, ще си позволя един съвет. Направи така - вземи нещата в свои ръце, направи ги да дойде удачния момент, какъвто и да е повода да се освободиш, за да не го предизвикат отвън обстоятелствата като те притиснат тежките транзити. Тогава може чистката да е просто по-болезнена, не че, нещо.    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Stella

• 7765
« Отговор #225 -: Април 19, 2011, 09:46:36 pm »
може ли някой вещ да се включи и да ми помогне.....може ли да погледнете хорара  :-[
въпроса ми е

Луната не е без кур*, но не напускай преди да си си намерила нова, понеже последният и аспект е с Венера в 8-ми дом, който е 2-ри от 6-ти, демек символизира новата работа. Обаче Венера управлява Сатурн - У6-ти е тя е без курс....Слънцето (У1) и то неаспектирано, в последните градуси на знака - няма връзка нито със старата, нито с новата работа...ще трябва да почакаш или новата работа да те намери или ти да се постараеш малко повече в търсенето, щот` си личи, че старата ти е омръзнала вече.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

sunrain

• 6710
« Отговор #226 -: Април 19, 2011, 10:17:26 pm »
Веселин, ами не съм много склонна да натискам везните в една посока, за да е твое решението, но мисля, че може и да ти се наложи, сякаш нямаш голям избор, на мен така ми изглеждат нещата. Но по-добре засега обмисляй вариантите, за да може, когато тръгне директен Меркурий, вече да ти се поизчисти визията занапред. Не прибързвай. Остави емоциите на заден план и трезво прецени нещата. 

*

sunrain

• 6710
« Отговор #227 -: Април 19, 2011, 10:23:57 pm »
Ами на 23-ти април принципно тръгва, ще се усеща до 11 май.
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,1917.msg212192.html#msg212192

Успех ти желая и да се възстановиш!
Явно Овенското струпване на планети на доста хора ще донесе промяна в личната изява
и в делово отношение, че нали и Сатурн се е закачил към тях.    
« Последна редакция: Април 21, 2011, 09:22:08 pm от sunrain »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #228 -: Април 19, 2011, 10:40:11 pm »
и че трябвало да се науча да търпя болка
 :angry:

Разбирам те. То хубаво да търпиш, но пак е до един момент,
премисли нещата само на своя глава, доколкото ти е възможно, и късмета да е с теб.     

*

Stella

• 7765
« Отговор #229 -: Май 12, 2011, 05:43:24 pm »
ще мога ли да получа високо признание за творбите, които ще произведа, включително - овационен и финансов план?

На каратко - имам ли качествата за предлаганата нова кариера, би ли била тя успешна за мен, положеният от мен труд интересен/ от полза за другите, и ще мога ли да се храня от него?

Мога да вметна, че работата е творческа - Меркуриева, по 3ти/10ти домове... Поне така ми се струва... Писане.

Отговорът е "да". Сегашната кариера не те удовлетворява - Марс е в заточение. Втората кариера се управлява от Луна (2-ри от 10-ти дом). Луната няма някакви особени достойнства, нито есенциални, нито аксидентални, но управлява едновременно и питащата, поради което аз смятам, че работата не само ще стане, но и ти е по сърце. Луната прави сходящ тригон със Слънце - У2, който показва, че ще има финансова полза за теб.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #230 -: Май 13, 2011, 02:21:11 am »
Стела го е написала толкова добре. Нямам какво да добавя освен успех, Прия! :wub:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #231 -: Май 13, 2011, 03:30:59 am »
Прия, диспозитора на Луната (във вториии ;)) де се е пръкнал гордо там отгоре, заобграден от щастливи казват планети, че може ли ние да се съмняваме в това Меркуриево добро дело. Е поне е гарантирано, че няма да ти е лесно. ;D Ама по мед и масло да ти е, щом рапортуваш положително и питаш на точния им троен съвпад-11 май, надявам се ще постигнеш, каквото желаеш и ще бъдеш удовлетворена. Поне на теб да ти потръгне по Юпитер, а щом има и социална насоченост, значи още нещо, заради което да не се съмняваме в резултата. Струва ми се даже шансовете по-напред ще ти се разгърнат като визия първо, после като доказателство в материята. Дано, успех!   

*

Stella

• 7765
« Отговор #232 -: Май 13, 2011, 03:41:45 am »
Благодаря ти, Стелла! :wub:

Жалко, че друг не е могъл да се включи...
Ще видим, всичко е доста объркано, и доста дългосрочно... Във всеки случай - и при най-добро развитие на евентуално поет такъв курс - плодове ще се берат след много време... А междувременно ще се налага да бутам и вече поетите под мишници дини... :lol:

Ех, колко лесно беше, докато още бях на 16...

То се видя и на картата. Слънце У2 е в 10-тия ти дом - сегашната кариера. Постепенно ще станат нещата...трябва да прелееш плавно от едното към другото, надграждайки постепенно...Има още хляб в сегашната ти карера, макар да не си удовлетворена.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #233 -: Май 13, 2011, 04:22:50 am »

На каратко - имам ли качествата за предлаганата нова кариера, би ли била тя успешна за мен, положеният от мен труд интересен/ от полза за другите, и ще мога ли да се храня от него?[/i]

Качествата и квалификацията ти дори надхвърлят изискванията за бъдещата кариера. Виждаш работата като творческа и интелектуална, но не дооценяваш факта, че тя ще изисква от теб още и агресия, налагане, хъс и борбеност, на което трудно кандисваш. Само с Венерата няма да я свършиш, ще трябва да поотпуснеш и Марса ;). Иначе - да, ще бъде успешна, да, най-вероятно ще носи прилични постъпления, макар и по-скромни от очакванията, но и ще изисква да влагаш обратно в нея по-голямата част от печалбата. Ще си съвсем ОК, в заключение. Успех!
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #234 -: Май 20, 2011, 02:20:30 am »
Не разбирам от хорари  :-[

Въпросът ми е:

Ще започна ли работа до един месец?

В момента имам две малко хипотетични предложения и едно сигурно, въпреки че и на сигурното не мога напълно да разчитам. Изчаквам една приятелка да тръгна с нея, но нямам време да я чакам, и нещо не съм сигурна в офертата й, въпреки че ми се ще, ако тръгвам някъде да имам близък човек до себе си. Напоследък плановете ми се развалят и не смея много, много да планувам. Насочила съм се към черноморието, имам оферта и за южна Кореа, но хич нямам желание за там.
Надявам се на положителен отговор :) И ако могат да се кажат някакви подробности, горе долу да се ориентирам на къде да хващам и какво да правя  :confuse3:
 :wub:
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #235 -: Май 20, 2011, 02:41:29 am »
В момента си се оставила изцяло да зависиш от плановете на приятелката ти - твоят управител Марс е в знака на Венера (приятелката). Но Марс там е заточен, т.е. поради зависимостта си от нея позициите ти не са добри. В нейния дом намираме ретрограден и екзалтиран Сатурн. Възможно е тя самата да има спънки пред себе си относно започването на работата. Сатурн много добре описва казаното от теб - че ти я изчакваш, а тя се бави и не си напълно сигурна в нея. Забелязала съм, че наред с местоположението на Луната и това на Сатурн често показва къде са най-големите ни безпокойства, онова, което ни мъчи най-много, същината на проблема понякога.

Управителят на 1-ви и 6-ти дом е един и същ. Освен това Меркурий (У10) има апликиращ съвпад с Марс (У1). Това са положителните знаци за започване на работа. След това Марс (ти) и Венера (приятелката) също ще имат съвпад. В крайна сметка плановете ви могат да съвпаднат и да започнете заедно работа (Марс и Венера управляват и 6-тите ви домове). Но в момента Луната е без курс, като изключим квинкокса със Слънцето в 7-ми дом, т.е. в момента нищо не се случва. Квинкоксът свързва 2-рия и 7-мия ти дом, но не се счита за положителен аспект. Възможно е да получиш някакви пари от вън, но те за не са ти достатъчно, или оферта за чужбина (Луната е У9, Слънце е интерсептиран У9), която да не ти допадне, или да нямаш възможност да се възползваш от нея. Ти спомена за такава. Повечето астролози не разглеждат квинкокса в хорарите, така че можеш да забравиш за това последното.

Както и да е. Луната е без курс и поради това е (твърде) възможно работата да не стане до 1 месец, както питаш ти. Луната скоро сменя знака. Обстоятелствата относно въпроса ти могат да се променят. В Козирог Луната е в заточение, но знак на екзалтация на Марс. Може да не си толкова ентусиазирата относно въпроса както си сега. Но пък ще тригонира твоя управител, давайки ти по този начин възможност да започнеш работа.

Мисля, че ще започнеш работа, но ме съмнява, че ще е до 1 месец. Дано греша за месеца! Успех!!! :wub:
« Последна редакция: Май 20, 2011, 03:07:04 am от Mirabella »

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #236 -: Май 20, 2011, 02:55:21 am »
Благодаря ти много, Мирабелла!  :wub: :wub: :wub:

Доста подробно си разсъждавала  :58:

В неделя ще се видя с въпросната госпожица и ще обсъдя плана за действие  ;D И ще видя до какво заключение ще стигнем, може да се появи нов въпрос или ситуация и пак ще пусна карта.
Благодаря ти за отделеното време!
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Stella

• 7765
« Отговор #237 -: Май 20, 2011, 03:08:02 am »
Не разбирам от хорари  :-[

Въпросът ми е:

Ще започна ли работа до един месец?

В момента имам две малко хипотетични предложения и едно сигурно, въпреки че и на сигурното не мога напълно да разчитам. Изчаквам една приятелка да тръгна с нея, но нямам време да я чакам, и нещо не съм сигурна в офертата й, въпреки че ми се ще, ако тръгвам някъде да имам близък човек до себе си. Напоследък плановете ми се развалят и не смея много, много да планувам. Насочила съм се към черноморието, имам оферта и за южна Кореа, но хич нямам желание за там.
Надявам се на положителен отговор :) И ако могат да се кажат някакви подробности, горе долу да се ориентирам на къде да хващам и какво да правя  :confuse3:
 :wub:

Луната е без курс (ако не броим кунсконсът със Слънцето), обаче последният и аспект е бил тригон с Юритер на К6, така че ще разтълкувам картата. Ти се управляваш от Марс, който е недобре поставен, обаче Марс управлява също така и работата, което е в твоя полза. Предстои съвпад с Меркурий - У10 и с венера - У7, която е на трон. Ще ти помогне непознат или приятел (венера е У11), работата съвсем скоро сама "ще те намери". Няма да сбъркаш, ако се довериш на приятелката си.

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #238 -: Май 20, 2011, 03:13:34 am »
Юпиииии, а дано!  :yahoo:

Благодаря много, Стела!!!  :wub:

*

luna

• *
  • 106
« Отговор #239 -: Май 21, 2011, 12:13:26 am »
Получих заявка за съвместен бизнес. Но понеже хорарите са слабата ми страна, ще ви помоля за малко помощ. Става въпрос за интернет бизнес, сайт за жени.
Въпросът ми е дали има шанс да се получи нещо. И къде може да има подводни камъни. Човекът не ми е особено близък и не знам доколко мога да разчитам на него. Но идеята ми харесва.
Благодаря предварително  :blink: