Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 316164 Прегледи
*

Mims

• **
  • 772
Re:Хорарни въпроси за работа
« Отговор #260 -: Май 28, 2011, 03:25:42 am »
http://prikachi.com/images.php?images/351/3391351U.gif

:-[ :-[ :-[Оле,съжалявам,че съм ви накарала да гадаете..
Въпроса го зададох вчера,веднага след като разбрах информацията.. :-[Но нямах възможност да се добера до компютъра..
И Луната май е без курс,което не е добре..
Каквото стане,поне се радвам ,че една овча кратуна се сети,че на това време по-добро от държавната работа няма и реши да зареже хамалогиите и да си ползва дипломата по предназначение.

« Отговор #261 -: Май 28, 2011, 03:33:38 am »
Напротив, Мимс, аз се извинявам, че гадаех без позволение, така да се каже. Значи Луната е в Риби, аз щото я подкарах в Овен, предполагайки, че въпросът е зададен днес. Сори за което. Луната е бед курс, дам. Вчера разглеждахме подобен въпрос за работа при Луна без курс, но там Луната и управителят на човека, който търси работата, бяха във взаимна рецепция по екзалтация. Значи пак да разчитаме на Слънцето и предстоящият му тригон със Сатурн за бъдещо развитие. Луната идва от секстил с неговия управител. Ако има вече някаква уговорка, това е добре. Но ако тепърва ще търси... Засега не виждам развитие. Но казват, че ретрограден Сатурн на АС унищожава въпроса, т.е. по класиката картата може да се счете за нерадикална. Ако искаш, питай пак.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #262 -: Май 28, 2011, 03:54:44 am »
Мимс, по тази карта отговорът ми се струва по-скоро негативен. Струва ми се, че конкурсът се прави за вече избран кандидат.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #263 -: Май 28, 2011, 06:51:59 pm »
Мисля , че не...,че няма да започнеш много скоро.... :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #264 -: Май 28, 2011, 06:57:24 pm »
Люли, хорарът не е много обнадеждаващ, но има една сламка- предстоящият съвпад на Луна с Юпитер и секстилът с Нептун и двете У7.
Възможно ли е да подхванеш нещов съдружие с някого или работа по аналогиите на 7 дом?

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #265 -: Май 29, 2011, 02:02:39 am »
Мимс, по тази карта отговорът ми се струва по-скоро негативен. Струва ми се, че конкурсът се прави за вече избран кандидат.
Благодаря ви още веднъж! :wub:
За нагласеността на конкурса съм почти сигурна,става въпрос за примамливо местенце в НАП.Кандидатите са доволно много също.
Сетих се,че един бивш е експерт там,барабар с жена му..Ща ,не ща,ще ги притесня.. ;D ;D
"С нахалство към прогреса",поне да знам ,че сме направили каквото е било възможно ..

*

Diyana

• 2705
« Отговор #266 -: Май 29, 2011, 06:46:20 am »
Меркурий вече е подминал съвпада с Венера. Според мен няма да стане преди да смени знака си, но е близо до куспидата. Основното според мен е, да търси работата, която точно покрива нейните способности и подготовка. Въпрос на по-добра самооценка. В момента се ориентира по престижа на работодателя и по това колко е платена позицията. Трябва да търси нещо, което да й позволи да блесне, дори да не е в именита компания.

*

Stella

• 7765
« Отговор #267 -: Май 29, 2011, 06:52:17 am »
Меркурий вече е подминал съвпада с Венера.

Да, бе! Ех, че хубаво щеше да бъде! Лягам си вече, че взех да недовиждам,... ама пусто любопитство.

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Eris

• *
  • 92
« Отговор #268 -: Май 29, 2011, 02:03:12 pm »
Момичета, имам много голям проблем в работата в момента. Шефката ни е ужасна.Въпросът ми е : Ще се реши ли благоприятно за мен проблемът в работата?София 29.05.2011 07,58.Не мога да кача карта.Ако някой има време,моля да помогне.

*

Stella

• 7765
« Отговор #269 -: Май 29, 2011, 03:28:53 pm »
Момичета, имам много голям проблем в работата в момента. Шефката ни е ужасна.Въпросът ми е : Ще се реши ли благоприятно за мен проблемът в работата?София 29.05.2011 07,58.Не мога да кача карта.Ако някой има време,моля да помогне.

Да, последният аспект на Луната е съвпад с Юпитер.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Diyana

• 2705
« Отговор #270 -: Май 29, 2011, 03:31:47 pm »
Какво разбираш под благоприятно разрешение? Уволнение на шефката?

*

Eris

• *
  • 92
« Отговор #271 -: Май 29, 2011, 04:59:37 pm »
Не разбира се.Тя е човек,който се държи с подчинените си като с крепостни селяни.И понеже утре ми предстои много неприятен разговор,много се притеснявам как ще протече.Благодаря за отговора!

« Отговор #272 -: Май 29, 2011, 05:21:40 pm »
Заради попадането в последния градус на Скорпион разгледах картата и по двете системи. По кОх у6ти е Юпитер. ТИ- Луната го апликираш в съвпад - да, ще се разрешат в твоя полза. По Пласидус управител е Марс, но все пак залагам на Юпитера  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #273 -: Май 29, 2011, 05:24:08 pm »
Заповядайте картата по въпроса на Ерис. И за мен отговорът е ДА.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #274 -: Май 29, 2011, 05:49:34 pm »
Мисля, че ще се намеси по-голям началник, който ще "отсъди" в твоя полза, Ирис. След това Луната си влиза в знака на екзалтация. Не се самозабравяй от победата си, чувството за превъзходство може да е измамно.

*

Eris

• *
  • 92
« Отговор #275 -: Май 29, 2011, 09:38:05 pm »
Благодаря Ви , момичета!

*

Diyana

• 2705
« Отговор #276 -: Май 30, 2011, 02:40:29 am »
Да, Лули, извинявам се, че говоря в трето лице, отвръщах на предходния пост на Стела.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #277 -: Май 30, 2011, 02:45:27 am »
Ерис, после да се върнеш тук и да кажеш какво е станало. Обратната връзка е много важна. ;) :blink:

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #278 -: Май 30, 2011, 07:28:36 pm »
привет... пак

от вчера ми бръмнала една бубичка в главата - дебелата глава.....
след дълга почивка, се налага да се върна малко в публичното пространство и да наблегна повечко на кариерата си. Оказва се, че имам избор на къде да поема - различни поне според мен сфери до към август съм си дала време хубавичко да си помисля за възможности, перспективи - реалности.., защото не смятам, че ще мога да развивам две неща едновременно.
та от вчера ми хрумна една нестандартна опция за реализация - нещо трето ( :thinking: вярно, че е свързано с журналистиката, но вокална - това е супер ново като опция за мен... ) Все още обмислям как точно да стане (имам нужните хора към които да се обърна), но мисля как да поднеса идеята + оформените практично-финансови проекти, но без тя да ми бъде открадната.. ох пак се отнесох

та въпроса ми:
Дали ще мога да реализирам "вокалния" (за радио) проект?

върпосът ми е зададен на 30.05.2011г. 9:55 София

« Отговор #279 -: Май 30, 2011, 08:03:29 pm »
Може би,защото самия проект е само още идея, затова няма връзка между теб и У11ти Венера. Луната апликира Венерата в съвпад и бих казала да това, което си замислила не е лишено от смисъл. Ти апликираш в тригон към управителя на 8ми дом - заплащането, но то може да те изненада. Сатурн е ретрограден. Разглеждам 11ти като самия проект, а не като постоянна работа. :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.