Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 316142 Прегледи
Re:Хорарни въпроси за работа
« Отговор #300 -: Юни 08, 2011, 05:42:59 am »
Анги, ти наистина си в чуденка - управител ретро Сатурн. Като, че ли идеята е в начална фаза - Луна в 1ви градус. :rolleyes: Следващата работа е по Слънце. Луната в перспектива ще направи квадрат със Слънцето, което е отговор Не. Също така между тебе и следващата ти работа няма връзка - аспекта е разходящ.

ПП

Ретро Сатурна също е показател за това, че може да си промениш мнението или позицията по въпроса.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #301 -: Юни 08, 2011, 06:07:34 am »
Анги, ти наистина си в чуденка - управител ретро Сатурн. Като, че ли идеята е в начална фаза - Луна в 1ви градус. :rolleyes: Следващата работа е по Слънце. Луната в перспектива ще направи квадрат със Слънцето, което е отговор Не. Също така между тебе и следващата ти работа няма връзка - аспекта е разходящ.

ПП

Ретро Сатурна също е показател за това, че може да си промениш мнението или позицията по въпроса.
Много благодаря. Само да поясня, че аз вече от три месеца имам връзка с въпросната нова месторабота, изпълнихме една задача заедно и сега предложението е да ида там да работя. Може ли в тази връзка да се тълкува разходящия тригон между Сатурн и Слънцето.

« Отговор #302 -: Юни 08, 2011, 06:15:16 am »
Да, вероятно и така може да се разтълкува разходящия тригон - вече сте имали отношения, но ти питаш дали ще е успешна....а Луната прави апликиращ квадрат към нея - Слънцето. Не ми изглежда като "да". Има още една сламка - ако тълкуваме следващата работа като 6ти от 6ти - така прави апликиращ тригон към Юпитер...тя в първи градус и той в първи. Но дори и да се преместиш все пак трябва да мине време, за да се разбере дали преместването е удачно.

*

Stella

• 7765
« Отговор #303 -: Юни 08, 2011, 02:32:43 pm »
Много ми е важно и моля за помощ. Обмислям промяна в работата си, по-точно мисля да сменя мястото на работа и начина, иначе естеството остава същото. Въпросът ми е ще бъде ли успешна промяната. http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img545/7585/astro2gw01a70724119491.jpg&via=mupload&newlp=1

Ще стане! Когато Сатурн тръгне директно ще ти се отворят пътищата и възможностите, но ще срещнеш съпротива от партньор или контрагент.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Diyana

• 2705
« Отговор #304 -: Юни 08, 2011, 03:04:38 pm »
Много благодаря. Само да поясня, че аз вече от три месеца имам връзка с въпросната нова месторабота, изпълнихме една задача заедно и сега предложението е да ида там да работя. Може ли в тази връзка да се тълкува разходящия тригон между Сатурн и Слънцето.

Изглежда и в настоящата и в желаната компания всъщност работите за един и същи клиент/работодател. Клиентът ви обаче скоро сменя знака. Предстои промяна при него - в собствеността или ръковоството му, при която не е сигурно дали ще останете изпълнители. Съветът ми е да не избързваш, много е рано за вземане на решения.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

elfidka

• 3129
« Отговор #305 -: Юни 08, 2011, 03:08:17 pm »
Ох, с тая работа, сега ще задам един хорарен въпрос за това, че миналия път беше АЦто много ранен градус.... Ще започна ли скоро работа ?

ха сега пък с краен градус  :rolleyes:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #306 -: Юни 08, 2011, 04:19:41 pm »
Ох, с тая работа, сега ще задам един хорарен въпрос за това, че миналия път беше АЦто много ранен градус.... Ще започна ли скоро работа ?

Явно за сега нещата ще останат така, както са. Луната прави разходящ тригон към Юпитер.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #307 -: Юни 08, 2011, 04:30:33 pm »

Явно за сега нещата ще останат така, както са. Луната прави разходящ тригон към Юпитер.

А бе баш сега ли намериха да се застояват нещата ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #308 -: Юни 08, 2011, 08:02:55 pm »
Въпросът ми е индиректен относно работа, понеже си мисля, че ако съм в чужбина нещата ще стоят по доста по-различен начин. От вчера съм тъжна, обидена, наранена - преведох за чуждестранна агенция на минимална българска цена 50 стр за 3 дни, а те се държаха цинично... Да приемем, че сама съм си виновна, че съм се поставила в тази ситуация, че няма да позволя да се повтори... Но, това над което мисля и искам да попитам е: Ще емигрирам ли с цялото си семейство в чужбина - имам две деца и мъж:) Зададох въпроса на 8.06.2011 в 13,26, София. Прикачвам и картата. Много ми е наранено откъм професионализъм и заплащане... вече втори ден...

Добавям само, че асцендентът на този хорар повтаря личния ми асцендент с 1 градус разлика....

« Отговор #309 -: Юни 08, 2011, 09:02:27 pm »
Андрея, важно е за този хорар, че не разглеждаме конкретно предложение за работа в чужбина.

Твоя сигнификатор е в 9ти, но Луната го апликира в квадрат. Децата ти ретро Сатурн - малки ли са? Може би все още са зависими от теб? В твоя първи дом са. Юпитер - съпругът ти /дори  и да не сте официално женени/ е в твоя 8ми и е в ранен градус. МОже да не те последва веднага при такова развитие. Няма връзка с тебе в този хорар. И преди всичко 9ти дом упавляван от Венера - Луната няма да направи тригона с нея така, че за сега мисля, че тази идея ще си остане на това ниво.  :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #310 -: Юни 08, 2011, 09:31:45 pm »
момичета важно е много ще съм благодарна ако погледнете картата..
обадиха ми се интервю за работа за утре....предполагам, че ще е на английски....и съм притеснена (ще полудея  :41:).... :lol: като цяло как ще мине цялата работа.....
ето я картата.....
Луната e в разходящ квадрат към Слънцето и разходящ тригон към Марс...евентуално последния аспект е тригон с Венера, но Венера все пак ще сменя знак.....
 :lol: :lol: :lol: :lol: :rakeattack: :rakeattack: :rakeattack: :rakeattack:
« Последна редакция: Юни 08, 2011, 10:42:20 pm от vanilla »

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #311 -: Юни 08, 2011, 09:33:17 pm »
Андрея, важно е за този хорар, че не разглеждаме конкретно предложение за работа в чужбина.

Твоя сигнификатор е в 9ти, но Луната го апликира в квадрат. Децата ти ретро Сатурн - малки ли са? Може би все още са зависими от теб? В твоя първи дом са. Юпитер - съпругът ти /дори  и да не сте официално женени/ е в твоя 8ми и е в ранен градус. МОже да не те последва веднага при такова развитие. Няма връзка с тебе в този хорар. И преди всичко 9ти дом упавляван от Венера - Луната няма да направи тригона с нея така, че за сега мисля, че тази идея ще си остане на това ниво.  :blink:

Малката е на 7 месеца, а мъжът ми си има наследства, които да обгрижва тук, така че знам ли, може като ми казва, че е съгласен след 3-4 години, докато порасне бебето, да заминем за държава, в която съм живяла и знам как е, вътрешно той да се колебае... Самата аз поставих тези 3-4 години, защото детските градини там са непосилни...

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #312 -: Юни 08, 2011, 09:36:22 pm »
дали ще е жена интервюиращата...? :-\ :-\ :lol: :lol: :lol:
Луната без курс ли е? :unsure: :unsure:
« Последна редакция: Юни 08, 2011, 10:42:39 pm от vanilla »

« Отговор #313 -: Юни 08, 2011, 11:48:37 pm »
Не е без курс.

ЛФ е в трети...до тук добре. Но не виждам връзка между тебе и интервюто и евентуално работата. Луната излиза от тригона на Юпитер, но няма да апликира Венера. Въпреки това интервюиращият /Марс/ може и да те хареса - ти все пак питаш дали ще мине добре..

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #314 -: Юни 09, 2011, 12:06:19 am »
Не е без курс.

ЛФ е в трети...до тук добре. Но не виждам връзка между тебе и интервюто и евентуално работата. Луната излиза от тригона на Юпитер, но няма да апликира Венера. Въпреки това интервюиращият /Марс/ може и да те хареса - ти все пак питаш дали ще мине добре..
Благодаря ти Aurora за пореден път  :88: :58:.....направих си карта за часа на интервюто ами тя почти същата...в смисъл АЦ и МЦ на двете карти са в едни и същи знаци .....Сатурн минава в 1-ви дом.....
ще видим....няма да се настройвам никак...без очаквания....

« Отговор #315 -: Юни 13, 2011, 08:55:25 pm »
Момичета,много ви моля,дали ще си намеря скоро, подходяща работа/вече поне има кой,да ми помага за сина ми/и сериозна връзка  :-[.Благодаря ви ;D

*

honi

• *
  • 96
« Отговор #316 -: Юни 13, 2011, 10:15:47 pm »
Така, не ти препоръчвам да ми вярваш, защото това е първият хорар, с който се опитвам, а съм много начинаеща, но според мен отговорът е да (за работата). Другите да кажат дали е така.
Отрежеш ли крилете на жената, тя ще полети на метла!

« Отговор #317 -: Юни 13, 2011, 11:03:50 pm »
Лули, тъй като градусът на АС е твърде ранен, е рано да се каже как ще се чувстваш на новото работно място, или пък какво могат да ти донесат новите предложения. Ранният градус може да е насока, че трябва да проучиш добре нещата, че опциите ти все още са отворени и да не избързваш с крайното си решение. Луната (в падение) в 3-тия ти дом (домът на намеренията ти) отива към опозиция с Марс на МС - изглежда, че в момента нямаш намерение да се задържиш там за дълго. Управителят ти е на трон, което е силна позиция, но е изгорен от Слънцето. Тъй като аспектът със Слънцето е вече разходящ, нещата би трябвало да тръгнат на добре при теб, лошото трябва да е зад гърба ти вече. Виждам, че заплащането те тревожи (както пишеш ти самата във въпроса) - парите, получавани от работата (2-ри от 10-ти, т.е. 11-ти дом) се управляват от Луна в падение в Скорпион, т.е. хорарът действително потвърждава, че са малко. Но ти пък си в знак, където Луната няма есенциални достойнства - сякаш можеш да преглътнеш този проблем засега.

Ти питаш как би се чувствала на работата. Работата се управлява от Венера в Близнаци, т.е. в знака на твоя управител - работата би трябвало да ти върви отръки, както се казва, да се справяш без особени затруднения с нея. В нета прочетох за една техника за определяне как ще се чувства даден човек в потенциален нов дом. Ще опитам тази техника за работното ти място. МС-то се управлява от Венера, а точният му градус попада в терма и фас на Сатурн (справка). Твоят управител Меркурий няма специално отношение към Венера и Сатурн, т.е. работа като работа - не би трябвало да се чувстваш изключително добре, нито пък изключително зле.Това се отнася най-вече до възможностите за кариерно развитие. Другият дом, който бих погледнала, е 6-ти, тъй като по него са условията на труд. Върхът на 6-тия дом попада във Водолей, в терма на Сатурн и фас на Венера. Меркурий екзалтира във Водолей, така че условията на труд би трябвало да ти харесат. Сатурн е екзалтиран в знак на Венера, а пък Венера е диспозирана от твоя управител, така че в крайна сметка всичко е в твои ръце (доколко ще ти е приятно там или не). Ти си на трон - преценявай всички факти внимателно, без да оставяш да бъдеш заслепена (Меркурий е изгорен от управителя на 12-ти дом - неизвестното). Успех!!! :wub:

« Отговор #318 -: Юни 15, 2011, 08:19:43 pm »
Исках да кажа, че тъй като господарят на 6-ти дом Сатурн (условията на работното място) е диспозиран от Венера, която пък е управител на 10-ти дом (кариерата) и е под управлението на Меркурий (У1), изглежда, че възможностите за развитие и доколко ще ти бъде приятно на новото работно място са в твои ръце.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #319 -: Юни 15, 2011, 09:16:02 pm »
много благодаря  :blink: