Добре, че още не ме държат с договорни задължения, във всеки един момент мога да напусна, просто ще трябва да прежаля изработените пари евентуално. Но въпросът не е в парите, а принципен. Въпрос на чест, така да се каже. А и днес им дадох да разберат, че няма да им позволя до ми играят хоро на главата, само защото са ме взели на работа. Шефът и дясната му ръка (интригантът) ме гледаха, сякаш съм луда, вкарах ги в оркестъра с прямотата си. Утре с тях двамата ми предстои целодневно пътуване извън града (ще превеждам на сделка), тъй че ще има още време да се опознаем (преди да съм напуснала

) и да ме вземат на подбив, а аз съответно да не си оставя магарето в калта.
Квадратът на тр. Уран към нат. Луна вече работи, мама му стара, всеки ден изненади...

Неаспектираните планети като "ни лук ял, ни лук мирисал" ли се тълкуват в хорарната астрология ? rolleyes На Луната са й разходящи и напрегнати аспектите с работата. Да не си го направила вече ?
Не съм напуснала, но вече ми мина първоначалният гняв. Не очаквах да се държат по този начин, но ето че вече ги видях и в друга светлина. Истината рано или късно излиза наяве, кой ли не го е разбрал все още? :blink: