Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 316504 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #580 -: Януари 12, 2012, 03:56:39 pm »
А скоро да си отхвърлила работа или да се получила отказ ?

Във връзка с въпроса ти задавам контра въпрос (пак хорарен).  :blink:

Ще ме извикат ли на интервю от фирмата, в която кандидатствах преди празниците (в средата на декември)?

Работата е "координатор проекти" и предполагам, че освен с обслужване на клиенти има и някакъв творчески елемент, може да е свързано с актуализация на информацията в сайта, не знам.

Много се надявах да ми се обадят, отговарям на всички посочени изисквания, но със закъснение попаднах на тяхната обява, така че може автоматично да са отхвърлили сивито ми.

Прилагам хорарната карта на въпроса, струва ми се обнадеждаваща (или така ми се иска).  :rolleyes:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #581 -: Януари 12, 2012, 04:30:09 pm »
Мерси за упражнението. Луната има сходящ аспект с Меркурий естествен сигнификатор на подобен въпрос, а и управлява трети дом. От тази гледна точка би трябвало да ти се обадят. Нещата са в ръцете на подалите обявата - ти се съуправляваш от Меркурий и обаждането също. Меркурий се намира в знака на екзалтация на шефа, а на Луната й допада Меркурий (харесва ти работата и ожидаш с нетърпение развитие по въпроса  :P), а на Луната й предстои съвпад с Марс (градусът на МЦ е начален и предполагам ще има развитие), който пък от своя страна е в знака на екзалтация на Меркурий. Би трябвало да проявят интерес.  :blink:
« Последна редакция: Януари 12, 2012, 04:38:15 pm от Asol »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #582 -: Януари 12, 2012, 04:41:13 pm »
Дано е така, както казваш.  :rolleyes:
Хорарът и на мен ми се струва обещаващ, но мина почти месец след кандидатстването и засега няма обаждане от тях.
А и точно преди и след празниците е мисия невъзможна да се намери работа (ако не търсиш какво да е), обикновено по това време на годината трудовият пазар е в най-стагнирало положение.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #583 -: Януари 12, 2012, 04:43:15 pm »
А помниш ли деня и часа на кандидатстване по обявата ?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #584 -: Януари 12, 2012, 04:49:08 pm »
А помниш ли деня и часа на кандидатстване по обявата ?

Пазя всичко в sent items в пощата.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #585 -: Януари 12, 2012, 04:59:31 pm »
Между другото, когато кандидатствах, срокът вече беше изтекъл, може би затова съм представена от заточен Меркурий. Попадам на тази обява съвсем случайно на 16 декември, а срокът за подаване на документи, посочен в нея, беше до 15ти. Въпреки това реших да пробвам и си изпратих сивито, а и отговарям на профила, който търсят за тази длъжност.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #586 -: Януари 12, 2012, 05:31:39 pm »
Да ти кажа честно не ми го говори тази карта и конкретната дата. В смисъл подкрепящо. Обаче от предварителна перспектива, може би. Отбелязвам факта, че лунното затъмнение предхождащо кандидатстването ти за тази обява е аспектирало управителят на десетия ти дом.

« Отговор #587 -: Януари 12, 2012, 06:57:43 pm »
Eaglet, много ти благодаря за изчерпателната обратна връзка и извинявай. Пак оплесках нещата.

Лили, по втория ти хорар напълно споделям мнението на Асол. Хорарът казва едно голямо ДА (Луна в сходящ съвпад с У10, сходящ тригон между светилата). Дано стане! Пу-пу (да не урочасаме).

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #588 -: Януари 13, 2012, 12:03:06 am »
Mirabella, нищо не си оплескала, често те чета и се радвам, че намираш време и търпение за питащите във форума  :umnik: :58: Така или иначе очаквам да ме повикат от друго място, а и разчитам на транзитиращия Юпитер през 8-ия ми дом и съвпада му с Венера там. Този Юпитер, въпреки че си мисля, че при мен не е добре поставен, ще се окаже, че си ми дава - т.е. очертава се да харча заплатата на мъжа си и мисля мнооого да харча  ;D
The only distance is that which we create!

*

Diyana

• 2705
« Отговор #589 -: Януари 13, 2012, 09:13:45 am »
И аз да питам пак.  :-[

Ще намеря ли работа до лятото (в близките няколко месеца)?

Не става въпрос за допълнителна работа, а за основна (преводачеството да отиде на втори план).

Нещата са много нестабилни. Всички сигнификатори са в начаални или крайни градуси и е трудно да се отсъди. все пак до месец предстои важна промяна в обстоятелствата и тогава може да питаш пак.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Diyana

• 2705
« Отговор #590 -: Януари 13, 2012, 09:19:19 am »
И, ако ти се появи предложение дотогава е добре да не прибързваш. Нещата с този работодател ще са пред драстична промяна в твой ущърб. А и ти самата ще си сменуш приоритетите.
« Последна редакция: Януари 13, 2012, 09:24:12 am от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
« Отговор #591 -: Януари 13, 2012, 10:26:28 am »
Благодаря, Диди.  :blink:
Но при тези обстоятелства нямам голям избор. Във Варна по принцип нещата с работодателите не са добре, така че нямам особени очаквания. Трябва да имаш невероятен късмет, ако успееш да намериш нещо свястно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #592 -: Януари 13, 2012, 06:07:31 pm »
Изчакайте с новите начинания, защото Марса става рертограден
и ще е ретро до средата на месец Април.
За всички, които мислят да започват нещо ново - НАПРОЛЕТ !  ;)
Естествени минерали и амулети

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #593 -: Януари 13, 2012, 06:38:12 pm »

До ретроградието му има цели 10 дни, а и за договори нали Меркурий следяхме ...

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #594 -: Януари 13, 2012, 06:56:58 pm »

До ретроградието му има цели 10 дни, а и за договори нали Меркурий следяхме ...

Да, за договори Меркурий е важен, но като нови начинания ( каквото е нова работа )
Марс също се гледа, дали не е ретрограден, а също и фазата на Луната,
за тези 10 дни Луната е намаляваща и отива към Новолуние,
т.е. ще трябва да завършим започанатите неща, след Новолунието Марса става ретро,
периода е двойно подчертан - неподходящ за нови начинания

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #595 -: Януари 14, 2012, 10:32:51 am »
Марс е ретрограден от 24 януари до 14 април.
Меркурий - от 12 март до 4 април.
Сатурн - от 7 февруари до 27 юни.
Може би просто трябва да се гледа кои области ще бъдат засегнати в натала и там да бъдем по-внимателни  :blink: Много съм недоволна вътрешно, защото всяко непредприемане на действие заради ретроградността на някоя планета до 27 юни ми звучи като Аленините кармични забрани за брак  :-[

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #596 -: Януари 14, 2012, 11:49:48 am »
Може би просто трябва да се гледа кои области ще бъдат засегнати в натала и там да бъдем по-внимателни  :blink: Много съм недоволна вътрешно, защото всяко непредприемане на действие заради ретроградността на някоя планета до 27 юни ми звучи като Аленините кармични забрани за брак  :-[

Поста ми не засяга лично някого, просто това е моя констатация, нищо не пречи да опиташ,
каквото си решила, дано не съм права  :mellow:
( и няма нищо общо с кармичните забрани на Алена       :rolf: )

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #597 -: Януари 14, 2012, 11:55:23 am »

Поста ми не засяга лично някого, просто това е моя констатация, нищо не пречи да опиташ,
каквото си решила, дано не съм права  :mellow:
( и няма нищо общо с кармичните забрани на Алена       :rolf: )

Нямам наблюдения от практиката, но сега вече ще следя какво ще се случи  :blink: 

*

Stella

• 7765
« Отговор #598 -: Януари 15, 2012, 09:21:58 am »

Аз не бих обобщавала чак така. Марс може изобщо да няма връзка с въпроса, т.е. работата да не е марсов тип.
Или може да не управлява изобщо домове, свързани с работата в наталната карта.
Ако не са налице горните обстоятелства, аз не бих чакала.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #599 -: Януари 15, 2012, 09:24:50 am »

Аз регистрирах фондацията в съда съвсем успешно при ретрограден Юпитер. При това подписахме учредителния акт точно при изгряващ Стрелец, следователно Юпитер управлява асцендента. Не сме имали забавяне. Година след това, обаче трябваше да направим изменение на учредителния акт, защото така решихме. Но тези неща се случват постоянно и за това време вече имахме реализирани 3 проекта.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥