въпрос на елементарно възпитание е да кажеш .
Няма ли да ми видиш хорара?
Или сега ще ми държиш лекция за моя избор как да постъпя?
Мога ли да ти задам личен въпрос?
В "Човешки ресурси" ли работиш? :blink:
Сериозните работодатели ги преценявам бързо. Ако питаш как, не се чувствам длъжна да отговарям.
Каквито са работодателите, такива са и кандидатстващите, т.е. търсенето определя предлагането.
не, не работя в човешки ресурси :blink:
Сериозните работодатели ги преценявам бързо. Ако питаш как, не се чувствам длъжна да отговарям.
-
не, не питам :blink: в случая това няма значение.
имам силно развито чувство за справедливост т.е. обичам да мерим нещата с един и същ аршин. защото съответния работодател може също да не те е харесал как звучиш по телефона, и за него важат лошите метереологични условия и пр. причини, които би могла да изброиш. но той е станал и отишъл в офиса да те чака, теб, и други такива. и най-малкото, което човек може да направи в случая е да се обади и да каже, че няма да се яви на интервюто, да не говорим пък за изключване на телефона. ами представи си обратното - ако ти го беше харесала по телефона, а той теб не. ти си правиш труда да се облечеш и да отидеш въпреки лошите метереологични условия, а той не е там ? сметнал е, че не си заслужаваш..как би се почувствала ? непрекъснато чета във форума за коректност и уважение. ами то трябва да е ВЗАИМНО. в случая едно телефонно обаждане не струва нищо, освен уважение към човека, поканил те интервю.
Или сега ще ми държиш лекция за моя избор как да постъпя?
:blink: отдавна не чета лекции на когото и да било. изразявам мнение. :blink:
Разбира се, че имаш абсолютното право да избираш работодателя си, дали ще работиш или ще си стоиш вкъщи и изобщо...живота си е твой. Ще го живееш, както ти харесва. :blink: