The_One, квадратът на твоя управител Меркурий с Юпитер е разходящ, така че не го взимаш под внимание, когато разглеждаш бъдещи събития. Той може да говори за някакви минало събитие (може би свързано с въпроса) - напр. конфликт с конкуренцията или партньорите, с които работиш (ако разглуждаме Юпитер като управител на 7-мия дом) или болезнено приключване на нещо (Юпитер като У4). Меркурий няма квадратура със Сатурн в рамките на знаците, в които двете планети се намират в момента. Квадратурата е била в предходния знак (Козирог), т.е. отново не я взимаш под внимание. По време на движението си във Водолей Меркурий ще завърши тригон със Сатурн. Така имаме благоприятен аспект между управителите на 6-тия (Сатурн) и 10-тия ти дом (Меркурий), което за мен е една положителна предпоставка.
Както Moonlady отбеляза, управителят ти е изгорен от Слънцето и до напускането на знака това положение няма да се промени съществено. Изгарянето обикновено отслабва засегнатата планета, възпрепятства свободното й действие. Може би положителното е, че във Водолей Меркурий е екзалтиран, докато Слънцето е в падение, така че се надявам да не гори толкова силно. Слънцето е управител на 12-тия ти дом в картата - бих предположила, че зад гърба ти може за стават неща, за които не си добре информирана (това са само мои тълкувания).
Луната - управител на въпроса (а също и твой втори управител) е екзалтирана по знак - добре за кверента. Обаче й предстои квадратура със Слънцето, което в хорарите се счита за неблагоприятен аспект. Но след тази квадратура има хармонични аспекти - секстил с Венера и тригон с Марс. С Марс на АС се пази от прибързани действия. Присъствието на Парс Фортуна в 10-ти дом също е добра предпоставка.
За да обобщя. Струва ми се, че в момента климатът не е особено добър откъм повишаване (Луната идва от квадрат с твоя управител), но има възможност да се подобри. Мисля, че ще получиш повишение, но няма да мине без трудности по пътя ти към него. Успех!