Ти си представена от Юпитер в 5-ти дом. За нещо, свързано с хоби ли става дума? Както ти написа "любителски"? Луната си е в 10-ти, както ти отбелязваш, може би това има връзка с желанието това предложение да ти помогне в кариерното развитие (или просто отговаря не естеството на въпроса). Управителят на 10-тия ти дом е изгорен от Слънцето, но постепенно излиза от това положение, най-лошото е вече зад гърба му. Ако нещата, свързани с кариерата ти са били в застой или по-скоро в неблагоприятно положение, мисля, че това ще се пооправи. Обаче липсва връзка между Юпитер и Меркурий, т.е. силен аргумен, че ще приемеш (хармоничен аспект) или отхврърлиш (дисхармоничен аспект) предложението. Тригонът между Луна и Меркурий може да компенсира този факт, но Луната е още "млада" в знака, аспектът е все още далечен. Така че като трамплин към кариерното ти развитие не знам дали би свършило работа точно сега. Ако имаш полза от него, ще бъде в по-далечен план.
Не виждам някакви специални индикации за допадане или недопадане на работата. Проверих, че Меркурий се намира в терма на Юпитер, а Юпитер - във фас на Меркурий, така че има някакво "харесване" помежду им.
Не знам дали тази работа е по-подходящо да бъде отнесена по 6-ти или по 10-ти дом. По 6-ти дом бих отнесла, ако става дума за стаж, макар че тогава бих гледала и 9-ти (като продължаващо обучение). При теб виждам активност в 10-ти и 5-ти (нещо, свързано с хоби, креативност). В крайна сметка със сходящ тригон между светилата би трябвало да се случи онова, което е най-добро за кверента. Не бих се осмелила да взимам решение вместо теб. Знам, че така не ти помагам. Извинявай и успех!