Романтика, няма сходяща връзка между Луната (теб) и управителя на 6-тия ти дом Юпитер (ако става дума за каква да е работа, нещо с цел изкарване на прехраната, защото питаш за сезонна). Юпитер екзалтира Луната, но двете планети идват от квадрат - може да е имало нещо подходящо за теб, но да не се е получило назначаването ти или ти да си отказала (Луната не показва специален интерес към Юпитер по знак).
Да погледнем 10-ти дом за някоя по-добра работа. Върхът на 10-ти дом е съвсем в началото на знака - може наскоро да си се преориентирала, да си променила сферата, в която търсиш работа или да си започнала да търсиш по-усилено и напористо (Овен на К10). Между Луната и Марс предстои квинкокс. Не изглежда лесно да случи събитието, за което питаш. Ако намериш нещо (Марс в 3-ти, У3 в сходяща опозиция с Марс), може да не е подходящо за теб (Луна в квинкокс с Марс, Марс не е в знак, където Луната се чувства добре). Като гледам Марс в Дева, си мисля, че ще попаднеш на нещо в обслужващия сектор, което ще ти се стори скучно, ограничаващо или физически натоварващо (Луна във Водолей хич не си пада по такива работи).
Ако не отчитаме квинкокса, няма връзка между двете планети. Обаче Луната ще направи секстил с Венера в 10-тия ти дом. Защо наистина не се пробваш в магазин за парфюми, дрехи, чанти, обувки и т.н.? Нещо венерино, глезотийско. Едва ли ще ти допадне много, самата работа може да не окаже особено добра - Венера е заточена, Луната не е в знак, където Венера има специални есенциални достойнства. Изобщо Луната не предпочита нито Марс, нито Юпитер, а и не се намира в дом, свързан с работа. Намаляваща е - по-скоро говори за приключване на някакъв етап, отколкото за ново начало.
Управителят на 3-тия ти дом е слабо поставен и му предстои опозиция с Марс, но поне е в триплецит на Марс. Дано греша, изглежда ми, че търсенето засега не дава положителни резултати. Меркурий е в 9-ти - нещо в чужбина ли търсиш? Но и ти спомена, че работата е сезонна, а тези често са свързани с туристически дейности, така че 9-ти дом подхожда. Заради сходящата опозиция между Меркурий и Марс мисля, че засега не изскача такова прадложение за работа. Краят на февруари е, може би след около месец ще има по-добри предложения.