Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 315236 Прегледи
*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #720 -: Февруари 20, 2012, 02:29:54 pm »
Ще успея ли да си намеря подходяща работа за през летния сезон?
Като че ли има шанс ...
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #721 -: Февруари 20, 2012, 02:41:05 pm »
Имам нужда от промяна и реших да си сменя работата.Харесах работа свързана с командировки в чужбина...та въпросът ми е: Ще ме вземат ли на работа?  :-\

Интересно. Твоят управител Венера е в знака на падение на Сатурн (работата), а Сатурн е в знак на Венера. Работата изглежда добра ии престижна (Сатурн е екзалтиран), обаче в 6-тия ти дом - може да е свързана с доста ангажименти, да е натоварваща, изискваща посвещаване на много време. Сатурн се явява и управител на 9-тия дом, така че ето я връзката с чужбината. Но положението на Венера в знака на падение на Сатурн не ми се връзва. Така изглежда, че не ти допада много-много работата, че не я виждаш като добра, което не се връзва с поста ти. Ммм, някъде бъркам значи. Между двете планети предстои опозиция. Ако секстилът на Луната към Сатурн не смекчи работата, клоня към отрицателен отговор. Дано греша, изглежда ми сякаш интервюиращите не са те преценили по достойнства ти (У7 Марс в знака на падение на Венера). А и АС е късничък - работата може да е била предрешена вече.

Не,не!Абсолютно точно! Чудих се дали да се пробвам,но не ми допадат командировките и се отказах.Ходих при астролог за консултация и тя ми каза,че ще се омъжа за чужденец или българин,но ще живея в чужбина :'(.Бракът ми бил в кърпа вързан и оттогава за чужбина и чужденци не щЪ и да чувам :-X.Искам тук да си остана и да работя работа като нормалните хора,а не да се бутам в "обществото". :-X :-X
"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса."

« Отговор #722 -: Февруари 20, 2012, 02:44:46 pm »
Романтика, няма сходяща връзка между Луната (теб) и управителя на 6-тия ти дом Юпитер (ако става дума за каква да е работа, нещо с цел изкарване на прехраната, защото питаш за сезонна). Юпитер екзалтира Луната, но двете планети идват от квадрат - може да е имало нещо подходящо за теб, но да не се е получило назначаването ти или ти да си отказала (Луната не показва специален интерес към Юпитер по знак).

Да погледнем 10-ти дом за някоя по-добра работа. Върхът на 10-ти дом е съвсем в началото на знака - може наскоро да си се преориентирала, да си променила сферата, в която търсиш работа или да си започнала да търсиш по-усилено и напористо (Овен на К10). Между Луната и Марс предстои квинкокс. Не изглежда лесно да случи събитието, за което питаш. Ако намериш нещо (Марс в 3-ти, У3 в сходяща опозиция с Марс), може да не е подходящо за теб (Луна в квинкокс с Марс, Марс не е в знак, където Луната се чувства добре). Като гледам Марс в Дева, си мисля, че ще попаднеш на нещо в обслужващия сектор, което ще ти се стори скучно, ограничаващо или физически натоварващо (Луна във Водолей хич не си пада по такива работи).

Ако не отчитаме квинкокса, няма връзка между двете планети. Обаче Луната ще направи секстил с Венера в 10-тия ти дом. Защо наистина не се пробваш в магазин за парфюми, дрехи, чанти, обувки и т.н.? Нещо венерино, глезотийско. Едва ли ще ти допадне много, самата работа може да не окаже особено добра - Венера е заточена, Луната не е в знак, където Венера има специални есенциални достойнства. Изобщо Луната не предпочита нито Марс, нито Юпитер, а и не се намира в дом, свързан с работа. Намаляваща е - по-скоро говори за приключване на някакъв етап, отколкото за ново начало.

Управителят на 3-тия ти дом е слабо поставен и му предстои опозиция с Марс, но поне е в триплецит на Марс. Дано греша, изглежда ми, че търсенето засега не дава положителни резултати. Меркурий е в 9-ти - нещо в чужбина ли търсиш? Но и ти спомена, че работата е сезонна, а тези често са свързани с туристически дейности, така че 9-ти дом подхожда. Заради сходящата опозиция между Меркурий и Марс мисля, че засега не изскача такова прадложение за работа. Краят на февруари е, може би след около месец ще има по-добри предложения.
« Последна редакция: Февруари 20, 2012, 03:00:09 pm от Mirabella »

« Отговор #723 -: Февруари 20, 2012, 03:02:22 pm »
Благодаря ти, Мирабелла :blink:

Нищо определено не съм търсила, нито съм кандидатствала. Само обяви разглеждах за Пловдив.
В интерес на истината, нещо и като че ли нямам и желание да търся, каквото и да е :lol:

Все ме "дърпа" навън, някъде далеч от Бг от известно време... Явно ще залягам още една година над учебниците, а и над чуждите езици :blink:

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #724 -: Февруари 23, 2012, 01:22:35 pm »
Ще си намери ли мъжът ми скоро (бързо) работа?

Не знам доколко ще е бързо, тъй като Луната се намира във фиксиран знак, но й предстои секстил със Сатурн. Ако разглеждаме картата от 7 дом (съпруга ти), тогава Луната управлява неговия 6 дом, а екзалтирал Сатурн (като сигнификатор на квезита) се намира на върха на неговия 10 дом, което предполага благоприятни предпоставки.

Eaglet, 4 дни без договор нищо не е.  ;D В средата на май бях почнала работа в един офис в центъра на града на половин работен ден, изкарах месец и половина без договор. Да не говорим за това, че срещу половин заплата искаха да работя като на пълен работен ден, че и съботни дежурства, накрая трябваше да им превеждам безплатно като заклет преводач по техните сделки. Е, това нахалство не можах да изтърпя!

Докладвам ви по този хорар. Намери си работа, но наистина не толкова бързо, колкото ми се искаше - от февруари знаем, че започва от март, а заплата ще получи през април. От ноември до февруари беше явяването по интервюта, а до април - първата заплата, си е доста време  :blink:
The only distance is that which we create!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #725 -: Февруари 23, 2012, 01:54:32 pm »
Радвам се за мъжО ти  :blink:, дано е доволен на тази работа.
И при мен се очертава да започна пробно работа през март, утре ще ходя на второ интервю да обсъдим всички условия.
Но с тая прогресивна Луна в секстил с Нептун на прогр. АС не знам какво да очаквам, май е по-добре да карам без никакви очаквания и да остана приятно изненадана от резултатите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #726 -: Февруари 23, 2012, 03:04:15 pm »
При мен предимството е, че са клиенти на агенцията, в която работех навремето (и ги обслужвах, познавам им документацията), не знам дали вече бивши или все още са. Но не кандидатствах по тази линия при тях, съвсем случайно стана, видях обявата им в джобса.

Иначе аз съм доста противоречив човек и през целия си живот вървя по синусоида. Има периоди на активни социални контакти и пълна изолация, на желание за работа в екип и втръсване до ента степен. Минавам на свободна практика и после рева, че искам в колектив.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #727 -: Февруари 23, 2012, 03:22:17 pm »
При мен предимството е, че са клиенти на агенцията, в която работех навремето (и ги обслужвах, познавам им документацията), не знам дали вече бивши или все още са. Но не кандидатствах по тази линия при тях, съвсем случайно стана, видях обявата им в джобса.

Иначе аз съм доста противоречив човек и през целия си живот вървя по синусоида. Има периоди на активни социални контакти и пълна изолация, на желание за работа в екип и втръсване до ента степен. Минавам на свободна практика и после рева, че искам в колектив.  ;D

Аз вече трета година съм изцяло в някакъв виртуален екип по скайп и телефон, но това е само между мен и още един човек. Липсва третата страна да внесе конфликтна ситуация и затова си мисля, че няма да се справя при повече жени в една стая  :blink: Ще трябва да помисля за повечко излизания и разходки, а не само работа и учене на нови неща.  :blink: За свободната практика съм със същите противоречия като теб   :blink: Но си намерих бъдещ работодател - дъщеря ми щяла да ме назначи в нейното си преводаческо, докато тя стюардесва  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #728 -: Февруари 23, 2012, 04:25:58 pm »
Aз също съм така-заформила съм "офис" у дома и от време на време ходя по институции или до реалната ми работа. Губя тонус. Като зомбирана бродя.
Не знам какво точно искам, а и като че ли нямам интерес към нищо.
На мен радикса ми работи в посока, която ама изобщо не искам и се чудя от къде ми се натриса всичко това.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #729 -: Февруари 23, 2012, 05:39:22 pm »
Aз също съм така-заформила съм "офис" у дома и от време на време ходя по институции или до реалната ми работа. Губя тонус. Като зомбирана бродя.
Не знам какво точно искам, а и като че ли нямам интерес към нищо.
На мен радикса ми работи в посока, която ама изобщо не искам и се чудя от къде ми се натриса всичко това.

И аз така бях, но вече му тръгнах в посоката  :blink:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #730 -: Март 11, 2012, 05:20:00 pm »
Един въпрос.. Ще ме наемат ли на работа на желаната позиция в града в който искам?

Мисля си за една конкретна оферта да кандидатствам, но вероятно скоро ще излязат и други подобни обяви които също биха ме устроили. Тъй като става въпрос за сезонна работа, май месец ще се разбере със сигурност.  :blink:

В момента имам някаква работа, работя на непълен работен ден, ако това е от значение но не е нищо сериозно, а временно.
« Последна редакция: Март 11, 2012, 05:41:38 pm от Freya »

*

Papy

• 4343
« Отговор #731 -: Март 11, 2012, 05:35:28 pm »
Струва ми се, че не-ама съм новак-не ми вярвай
Нека и другите да кажат

*

Diyana

• 2705
« Отговор #732 -: Април 02, 2012, 04:45:01 pm »
Един въпрос.
Как ще се представи К. (по седми дом е) на интервюто за работа.

По този хорар - окончателната развръзка. Одобриха го, той мисли няколко седмици, но накрая все пак не кандиса.
По-късно обаче си смени работата с друга, не толкова добре платена, но бая мастита като ред в СV-то.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #733 -: Април 02, 2012, 07:45:16 pm »
Здравейте, искам да помоля за малко помощ. Ще ме одобрят ли за работата, за която ще кандидатсвам?
Въпросът задавам днес - 2.04. в 19.45 , Пловдив
Работата е за чужбина.
« Последна редакция: Април 02, 2012, 08:12:55 pm от lazarova »

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #734 -: Април 02, 2012, 08:35:55 pm »
По въпроса на lazarova
Сатурн е в 1-дом на хорара - имаш ли някаква работа в момента ?
( вероятно показва, че си доста затруднена)
Някой приятел ли ти предлага тази работа да кандидатстваш?
( струва ми се, че ти не си убедена....)
Естествени минерали и амулети

« Отговор #735 -: Април 02, 2012, 09:02:10 pm »
Moonlady, благодаря ти за включването. Имам работа, но е много ниско платена , а това ми е проблем в момента, убедена сум за другата работа до толкова, че заплащането ще е по-добро. И аз незная какво да правя...

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #736 -: Април 02, 2012, 09:19:04 pm »
Ако това ти е втора работа има шанс да стане - действай и Успех!
Венера е в 8-дом на трон  и управлява и АСЦ и 8-дом, обаче
Луната ще направи куинконс с ретро Мерка , който Упр 9-дом и е в 6-дом
нещо не мога да дам твърдо "да"- последния аспект на Луната е квадрат с Венера -
нещо ти самата не си готова
Естествени минерали и амулети

« Отговор #737 -: Април 02, 2012, 09:45:07 pm »
Moonlady, благодаря ти!Пак ще пиша!

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #738 -: Април 08, 2012, 09:23:36 am »
  Здравейте момичета бих искала да задам хорарен въпрос
,,Ще продадем ли магазина?"
08.04.2012г Самоков 10.17
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #739 -: Април 08, 2012, 04:19:42 pm »
Липсва директна връзка между У1 и У7. У7 Юпитер е в 12-тия ви дом - изглежда, че няма потенциален купувач в момента, не го виждате засега или поне никой не е заявил интерес пред вас. Луната е в падение и на Via Combusta, т.е. в неблагоприятно положение - въпросът не изглежда да се развива благоприятно за кверента. Такива карти се считат за нерадикални и има астролози, които избягвят да ги тълкуват, защото е твърде възможно да не отразяват правилно ситуацията.
Луната ще пренесе светлина между У1 и У7, т.е. заинтересован би трябвало да се намери (Луна е У2 и е на върха на 6-тия ви дом - може би ваш служител или човек, който работи с парите ви, ще ви свърже), но едва ли ще е много скоро, защото Луната е във фиксиран знак и на върха на падащ дом, т.е. не е от бързите. Тригонът между Луна и Меркурий ще бъде завършен след около 14 градуса, т.е. това са 14 единици време, като едва ли са дни, по-скоро седмици или месеци.
Между У4 (вашата собственост) и У10 (тяхната собственост) предстои опозиция. Засега ми изглежда като "не". Под засега имам предвид в рамките на действието на хорара - до 3 (или до 6) месеца. Дано греша и успех!