Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 316473 Прегледи
*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #740 -: Април 08, 2012, 04:38:31 pm »
Благодаря ти Мирабела аз още днес исках да кача карта на започването обаче не знаех къде да я поставя
Сега ще я кача тук ....Работихме точно 8 години и на 15 10 2011 приключихме -има 2 варианта да го продадем или да го разрушим засега всичко е в застой..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #741 -: Април 08, 2012, 06:15:41 pm »
Пускам картата на магазина ви с транзитите за въпросната дата. Благодаря ти за възможността за упражнение.

Не съм много по събитийните карти, но няма как да не ми направи впечатление положението на Меркурий (мунданен управител на търговията) на АС при условие, че часът е горе-долу точен. Луната също подхожда на събитието - в знак на Меркурий. В елективната астрология препоръчват Сатурн да се държи далеч от ъглите. Във вашата карта той е в близост до МС (успеха) в разходящ квадрат с Меркурий (и Слънцето). Луната излиза от тригон с Меркурий и върви към опозиция с Плутон в 3-тия дом. Изглежда ми по-скоро като нелеко начало (заради Сатурна) с промяна на първоначалния предмет на дейност? Меркурий, АС и Слънце във Везни, ъглова Венера - може би сте започнали с търговия на дрехи, бельо, козметика, аксесоари? Вносни стоки (Луна в 9-ти)? Луната не е на видно място в картата, иначе щях да предположа хранителни продукти. Добре, но след трудното начало би трябвало да сте имали и добър период - тригон Луна/Слънце, а и връзката Венера/Марс (управителите на оста приходи-разходи) не е напрегната.

Краят на дейността ви е настъпил при съвпад на транзитен Сатурн със Слънцето в картата и прогресивна Луна в 12-ти дом. Сатурн е ретрограден в момента и през лятото ще доближи отново градуса на Слънцето. Може би тогава ще се реши съдбата му.

« Отговор #742 -: Април 09, 2012, 04:41:59 pm »
Пак отново ти благодаря Мирабела за включването наистина имахме трудно начало и последвал много успешен период ,но се занимавахме с продажба на хранителни стоки ...и вследствие на кризата нещата тръгнаха назад и предприехме да затворим за да не се    стигне до рискове .........дано  нещата да се развият в положителна посока както предположи ти .....за щастие   аз работя на държавна работа но сестра ми оттогава не работи или ходи по заместване което е доста рядко и пак да попитам Мирабела има ли шанс за работа или развой в личния живот....

Ти ли задаваш хорарния въпрос за сестра ти? Ако е така, тя се управлява от Юпитер (У3). Луната пренася светлина между нейния управител и този на 7-мия й дом. Управителят на 7-мия й дом е Меркурий, заточен в знака на Юпитер и в 3-тия й дом. Дали не я търси или ще я потърси някакъв г-н, който проявява интерес към нея, но от нейна страна липсва такъв?

По наталната й карта. Сигурна ли си в часа на раждане? Защото малка разлика променя управителите на оста AC/DC, която е от съществено значение при прогнозиране на любовни взаимоотношения.
Юпитеровият възврат няма да трае дълго, прогресивна Луна в 12-ти - не ми изглежда, че е особено любовно настроена в момента. Такова положение предразполага по-скоро към интроспекция и размисъл. Но прогресивна Луна ще направи тригон към наталния съвпад Луна/Юпитер. Може би ще намери вътрешно спокойствие, равновение, усещане за повече увереност в собствените сили и възможности, ще се чувства добре сама със себе си. Към края на лятото и през есента транзитен Юпитер ще премине върху наталната опозиция Меркурий/Нептун (и ще се задържи по-дълго време тук). По същото време транзитен Уран в 7-ми дом ще се върне назад и отново ще задейства квадратурата към натални Слънце/Венера в 10-ти, транзитен Нептун в 6-ти е в тригон с натален У5 Уран, прогресивна Венера наближава съвпад с натален Марс. При тези аспекти са активни планети, които се отнасят до оста AC/DC, както и до 10-ти и 6-ти дом. Дали няма възможонст да съчетаем двата въпроса? Намиране на нова любовна тръпка на работното място? Или това ще бъде благоприятен период и за двете сфери по отделно. Пожелавам й успех!

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #743 -: Април 09, 2012, 06:21:06 pm »
Любовната тръпка на работното място Мирабела е напълно невъзможна поради липсата на МЪЖЕ -ДЕТСКИ УЧИТЕЛИ ....
Голямо благодаря от името на сестра ми която е много доволна от написаното ...Аз също имам съмнение за точния час на раждане ,защото по вероятно и подхожда АСЦ Везни отколкото АСЦ Дева  :blink: :blink: :blink:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #744 -: Април 09, 2012, 06:29:21 pm »
Има вече! :blink: Мъже с начална и предучилищна педегогика.
Има вече и медицински братя даже. ;D
а и в детската градина има и друг персонал освен учители.... :-директор, снабдител, домакин, огняр, градинар........ :P
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

Stella

• 7765
« Отговор #745 -: Април 09, 2012, 06:37:07 pm »
Има вече! :blink: Мъже с начална и предучилищна педегогика.
Има вече и медицински братя даже. ;D
а и в детската градина има и друг персонал освен учители.... :-директор, снабдител, домакин, огняр, градинар........ :P

Млади татковци може да срещне, покрай работата си. ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #746 -: Април 09, 2012, 06:39:29 pm »
Е да но все пак всички те са в пред пенсионна възраст   :haha
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #747 -: Април 09, 2012, 06:40:34 pm »
Младите татковци си имат и маминки :(
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #748 -: Април 20, 2012, 10:19:07 am »
.
« Последна редакция: Август 22, 2012, 12:45:56 pm от MayFlower »
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

« Отговор #749 -: Април 20, 2012, 11:02:20 am »
Ти си Юпитер в 5-тия ти дом и знак на Венера - може да търсиш забавления, нещо, което да ти е приятно, да изпълва душата ти. Юпитер в Телец (фиксиран знак) не си пада особено по местенето и приключенията, залага на сигурното. Юпитер няма сходящи аспекти в момента, не се намира в ъглов дом - изглежда, че липсва движение, събития, раздвижване около теб, нещата вървят стабилно, но по старому.

Луната е в Овен (кардинален знак) и ъглов дом - искаш всичко да се случва бързо, сега, веднага. Фазата й е близка до новолуние, което може да говори за приключване на нещо и започване на нов етап. Луната идва от секстил с управителя на 10-тия и 6-тия ти дом Венера. Това може да показва, че на сегашната ти работа не ти е никак зле, че наскоро си имала възможност за израстване, утвърждаване там или че си направила вече някакви постъпки в посока на новата работа, за която питаш.
Не виждам сходяща връзка между У1 и У10/У6 за промяна на местоработата. Дори ако настояща работа е по 10-ти дом, а следващата - по 3-ти от 10-ти, т.е. по 12-ти, отново липсва връзка (между Юпитер и Марс). Следващият аспект на Луната е  опозиция със Сатурн (У3 - пътуване на кратки разстояния). Не знам, по-скоро ми се струва, че оставаш на това място в рамките на действието на хорара. Само един ъглов Уран не ми се вижда достатъчен за промяна. Извинявай, ако съм в грешка.

« Отговор #750 -: Април 20, 2012, 11:45:39 am »
Липсва връзка между Юпитер (теб) и далечните дестинации Слънце (У9) или Нептун за презокеанско пътуване.
Това за шефовете не се досетих, но се вижда в картата. Венера (У10) - управителят на шефовете е в знак на заточение на твоя управител Юпитер, докато Юпитер е в знака на Венера. Липсва връзка между двете планети, в съседни знаци са и така не се виждат. Изглежда все още не си имала възможност да бъдеш забелязана от големите босове.

*

gola

• 28
« Отговор #751 -: Май 02, 2012, 06:10:55 pm »
Днес бях на интервю за работа но се притеснявам дали ще се справя и дали тази работа е подходяща за мен
Пазарджик 02 05 2012 19:10

« Отговор #752 -: Май 02, 2012, 06:26:10 pm »
А одобрена ли си за работата?
Работата е под управлението на Слънцето в знака на твоя управител Венера. Работата, т.е. самата длъжност, би трябвало да е подходяща за теб. Това, което те притеснява, според мен, е заплащането (Луна в 11-тия дом). Условията на труд, работното време (У6 Марс) и заплащането (У11 Меркурий) може да не ти се сторят задоволителни - Марс е в знак на падение на Венера, Меркурий - в знак на нейното заточение.
Луната е без курс. Градусът на АС е твърде късен. Картата може да се счете за нерадикална и не би следвало да се тълкува. Друг вариант на тълкуване на тези две неща е, че си направила каквото си могла по въпроса и оттук нататък изходът от ситуацията вече не е в твои ръце, не зависи от теб (което е логично с оглед на факта, че "Човешки ресурси" или шефът решават кого да назначат).

*

gola

• 28
« Отговор #753 -: Май 02, 2012, 06:40:16 pm »
Да одобрена съм и даже ми казаха да подготвя документи, като кредитен консултант, това което ме тревожи е ,че бях дълго време в майчинство и съм си загубила контактите ,а ми трябват клиенти ,незнам какво да им отговоря утре Благо даря ти Mirabella

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #754 -: Май 08, 2012, 03:48:02 pm »
Здравейте, не знам дали е в правилата за хорарните въпроси, но бих искала да помогна на един приятел... Въпросът е - Ще продължат ли договорът на Ж.? Благодаря

« Отговор #755 -: Май 09, 2012, 11:06:29 am »
Получих предложение за работа, обаче ми се струва леко фантастично :o

Въпрос: Сериозно ли е предложението на Х. относно работата, която ми предложи?

Благодаря предварително на Мирабелла и Стела!

*

gola

• 28
« Отговор #756 -: Май 09, 2012, 01:35:34 pm »
Mirabella Ти позна  :blink:нищо не стана с работата ми ,но сега ми казаха от борсата ,че са ме записали за интервю за друга работа, дали ще ме вземат там
09 05 12 г 14:35

« Отговор #757 -: Май 09, 2012, 01:37:15 pm »
Здравей, Романтика, честито за предложението! Х е представен от екзалтиран Сатурн, от което би трябвало да следва, че е сериозен. Обаче Сатурн е в знака на падение на твоя управител Слънцето, а Луната е заточена. Освен това Сатурн е ретрограден. Сигурна ли си, че това предложение е изгодно за теб или че Х не спестява част от информацията по въпроса?
Следващият мажорен аспект на Луната (ако не броим квадрата с Уран) е тригон с У10 Марс, което показва, че действително имаш възможност да започнеш работа.

« Отговор #758 -: Май 09, 2012, 01:54:35 pm »
Mirabella Ти позна  :blink:нищо не стана с работата ми ,но сега ми казаха от борсата ,че са ме записали за интервю за друга работа, дали ще ме вземат там
09 05 12 г 14:35

Прикачвам картата по въпроса ти.
У1 и У10 е една и съща планета - Меркурий, която съвсем наскоро е сменила знака. Това се покрива с факта, че има раздвижване в професионалната ти сфера, т.е. новата покана за интервю. Самият факт, че У1 и У10 е една и съща планета може да се счете за благоприятен. Това е една от школите. Според друга, в такъв случай Меркурий останава управител на 10-тия дом, евентуалната бъдеща работа, а Луната става първи управител на кверента. Меркурий и Луната излизат от тригон, който е бил завършен в послентите градуси на предходните им знаци, следователно аспектът се отнася до минало положително събитие за кверента. Предполагам, че отново може да се счита за потвърждение на поканата за интервю. Луната и Меркурий ще завършат тригон с Марс близо до АС, Луната ще завърши и тригон със Слънцето - един от най-положителните аспекти в хорарната астрология. Мисля, че ще имаш възможност да решиш дали да приемеш новото предложение или не. Успех!

По предната ти карта не съм познала всъщност, защото като й хвърлих първи поглед, помислех, че дори не си одобрена. Затова първо попитах това. АС беше в последния градус, а Луната излизаше от квадрат с твоя управител Венера, което си помислех, че означава вече преживяно от кверента разочарование във връзка с въпроса, ситуация, която вече не може да се промени към по-добро (Луната беше без курс).

« Отговор #759 -: Май 09, 2012, 01:56:55 pm »
Mirabella, мерси много :blink: