Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 315939 Прегледи
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #760 -: Май 09, 2012, 02:06:48 pm »
Здравейте, не знам дали е в правилата за хорарните въпроси, но бих искала да помогна на един приятел... Въпросът е - Ще продължат ли договорът на Ж.? Благодаря

Тоя въпрос го мисля от вчера. Въпреки че според класиката, щом е назован по име, трябва да го поставя по 7-мия дом, ми се иска Жоро да бъде по 1-ви дом (тъй като ти, предполагам, нямаш пряко влияние върху развитието на въпроса). Тогава се управлява от Меркурий и последният аспект на Луната ще бъде тригон с неговия управител, което би трябвало да означава, че ще му бъде предоставена благоприятна възможност - може би той сам да реши дали иска да бъде продължен договорът му. Друг вариант е договорът да бъде продължен, но не за дъгъл период, тъй като тригонът ще бъде завършен в последните градуси на знаците, които са нестабилни.
Не гарантирам, че съм права.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #761 -: Май 09, 2012, 02:59:00 pm »
Здравейте, не знам дали е в правилата за хорарните въпроси, но бих искала да помогна на един приятел... Въпросът е - Ще продължат ли договорът на Ж.? Благодаря

Тоя въпрос го мисля от вчера. Въпреки че според класиката, щом е назован по име, трябва да го поставя по 7-мия дом, ми се иска Жоро да бъде по 1-ви дом (тъй като ти, предполагам, нямаш пряко влияние върху развитието на въпроса). Тогава се управлява от Меркурий и последният аспект на Луната ще бъде тригон с неговия управител, което би трябвало да означава, че ще му бъде предоставена благоприятна възможност - може би той сам да реши дали иска да бъде продължен договорът му. Друг вариант е договорът да бъде продължен, но не за дъгъл период, тъй като тригонът ще бъде завършен в последните градуси на знаците, които са нестабилни.

Мирабела невероятно радостна съм, че ми отговори  :-[ Близък приятел ми е с жена, две деца и това, че работата му е под въпрос много го тормози. До най-много 2 месеца трябва да има развитие на въпроса и ще дам веднага обратна връзка. Още веднъж едно голямоооо благодаря.

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #762 -: Май 18, 2012, 09:48:14 pm »
Добър вечер,

моля ви помагайте въпросът е "ще започна ли нова работа".

Благодаря на всички, които ще отделят време да ми отговорят.

« Отговор #763 -: Май 18, 2012, 10:06:53 pm »
Добър вечер,

моля ви помагайте въпросът е "ще започна ли нова работа".

Благодаря на всички, които ще отделят време да ми отговорят.

Ти си Юпитер, евентуалната бъдеща работа е Венера. Юпитер е в знак на Венера, но Венера е в знак на падение на Юпитер, т.е. не отговаря с рецепция, освен това е ретроградна. Липсва сходящ аспект между двете планети. Юпитер е все още изгорен от Слънцето, т.е. обезсилен, не може да действа. Юпитер се намира в 6-тия дом, които отговаря на естеството на въпроса, тъй като 6-тият дом е домът на условията на труд. Слънцето е управител на 9-тия дом на образованието. Мисля си, че предложенията за работа, които намираш, не те устройват или ти липсва подходяща квалификация за тях. Активното ти търсене не е довело да добър резултат - управителят на 3-тия ти дом не успя да завърши тригон с Венера.
Луната е екзалтирана, което е добре за кверента. Но не осъществява пренос на светлина между Юпитер и Венера, тъй като не аспектира Венера. Следващият аспект на Луната е тригон с Марс в 9-тия ти дом, което ме навежда ни мисълта, че може би ще започнеш някакво допълнително образование, курс за квалификация или нещо подобно, с което да увеличиш шансовете си на пазара на труда. Венера е в 7-мия ти дом - може би очакваш някой да ти отправи предложение за работа. Тъй като твоят управител (и Луната) и управителят на 7-мия дом ще се срещнат със съвпад, това може да се случи.
Извинявай, че говоря с толкова "може би". Не съм експерт в астрологията и не й се доверявам. Успех!

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #764 -: Май 18, 2012, 10:20:32 pm »
Луната е екзалтирана, което е добре за кверента. Но не осъществява пренос на светлина между Юпитер и Венера, тъй като не аспектира Венера. Следващият аспект на Луната е тригон с Марс в 9-тия ти дом, което ме навежда ни мисълта, че може би ще започнеш някакво допълнително образование, курс за квалификация или нещо подобно, с което да увеличиш шансовете си на пазара на труда. Венера е в 7-мия ти дом - може би очакваш някой да ти отправи предложение за работа. Тъй като твоят управител (и Луната) и управителят на 7-мия дом ще се срещнат със съвпад, това може да се случи.
Извинявай, че говоря с толкова "може би". Не съм експерт в астрологията и не й се доверявам. Успех!

Много благодаря, Наистина очаквам предложение за работа дано станат нещата по най-добрия начин.

*

zuzi

• 38
« Отговор #765 -: Май 24, 2012, 07:43:09 am »
Здравейте,прикачвам карта с въпрос : Удачно ли е да напусна настоящата си работа и да започна друга,която ми предлагат? предварително благодаря на включилите се по картата.

« Отговор #766 -: Май 24, 2012, 09:55:15 am »
Ти си Луна в собствения си знак, т.е. силно поставена. Сегашната ти работа се управлява от Юпитер. Между Луна и Юпитер има рецепция по екзалтация - Луната екзалтира Юпитер по знак и обратното. Като цяло ми се струва, че се чувстваш добре оценена на сегашното ти работно място (6-тият дом, условията на работа също се управлява от Юпитер) и се справяш добре със служебните си задължения. Луната е в 1-вия ти дом и идва от квадрат с Уран в 10-ти. Предполагам, че някакви внезапни изменения, сътресения, новости на работното ти място силно са те обезпокоили. Може би смяна на ръководството или дейността на фирмата. Уран е в интесептиран знак, т.е. няма поле за действие, така че тези промени не изглежда, че ще се развият в нещо по-сериозно, което да засегне теб. Освен това следващият мажорен аспект на Луната е секстил с Марс, диспозитор на Уран, така че ще имаш възможност да овладееш положението. Заплащането е друга работа. У11 (2-ри от 10-ти, т.е. парите, получавани от работата) е ретроградна Венера, отиваща към изгаряне от Слънцето (твой У2). Възможно е заплатата ти да не ти се струва достатъчна с оглед на възникнали ти нужди от разполагане с повече средства напоследък.
В рамките на този знак Луната ще завърши квадрат със Сатурн (У7 - отсрещната страна, която ти прави предложението) и опозиция с Плутон (настоятелността им може да те отблъсне), няма да успее да завърши секстил с Меркурий (3-ти от 10-ти - следващата работа) и ще завърши секстил с Юпитер. Всичко това ме кара да мисля, че предпочиташ да останеш на сегашното работно място. Но аз нямам право да ти сугестирам. Пожелавам ти взимане на успешното решение!

*

Papy

• 4343
« Отговор #767 -: Май 24, 2012, 09:57:19 am »
Мирабела, поредния чудесен анализ!

*

zuzi

• 38
« Отговор #768 -: Май 24, 2012, 10:10:53 am »
Ти си Луна в собствения си знак, т.е. силно поставена. Сегашната ти работа се управлява от Юпитер. Между Луна и Юпитер има рецепция по екзалтация - Луната екзалтира Юпитер по знак и обратното. Като цяло ми се струва, че се чувстваш добре оценена на сегашното ти работно място (6-тият дом, условията на работа също се управлява от Юпитер) и се справяш добре със служебните си задължения. Луната е в 1-вия ти дом и идва от квадрат с Уран в 10-ти. Предполагам, че някакви внезапни изменения, сътресения, новости на работното ти място силно са те обезпокоили. Може би смяна на ръководството или дейността на фирмата. Уран е в интесептиран знак, т.е. няма поле за действие, така че тези промени не изглежда, че ще се развият в нещо по-сериозно, което да засегне теб. Освен това следващият мажорен аспект на Луната е секстил с Марс, диспозитор на Уран, така че ще имаш възможност да овладееш положението. Заплащането е друга работа. У11 (2-ри от 10-ти, т.е. парите, получавани от работата) е ретроградна Венера, отиваща към изгаряне от Слънцето (твой У2). Възможно е заплатата ти да не ти се струва достатъчна с оглед на възникнали ти нужди от разполагане с повече средства напоследък.
В рамките на този знак Луната ще завърши квадрат със Сатурн (У7 - отсрещната страна, която ти прави предложението) и опозиция с Плутон (настоятелността им може да те отблъсне), няма да успее да завърши секстил с Меркурий (3-ти от 10-ти - следващата работа) и ще завърши секстил с Юпитер. Всичко това ме кара да мисля, че предпочиташ да останеш на сегашното работно място. Но аз нямам право да ти сугестирам. Пожелавам ти взимане на успешното решение!

Благодаря ти, Мирабела!Абсолютно точно описа ситуацията в работата ми в момента. Импулсивно взетите решения дали няма да се окажат погрешни,затова пуснах хорара.
За другата работа не се ли гледа У12(6-ти от 6-ти) и съответно Меркурий в критичен градус т.е. предстои да премине в собствен знак.
« Последна редакция: Май 24, 2012, 10:27:43 am от zuzi »

« Отговор #769 -: Май 24, 2012, 10:52:49 am »
Да, Зузи, може и по 6-ти за сегашната ти работа (по-скоро условията на работа), тогава си права, че 6-ти от 6-ти, т.е. 11-ти дом описва следващото работно място. 11-ти дом е доста натоварен с планети, т.е. може би картата по този начин "подсказва", че на този дом трябва да обърнем внимание. У11 е Венера, ретроградна, в 12-ти дом (онова, което не виждаме), без есенциални достойнства по знак. Луната не проявява особен интерес към Венера, освен че се намира в неин фас (фасът е най-слабото есенциално достойнство). Т.е. все пак новата работа те е заинтригувала, но слабо. Липсва сходяща връзка между Луна и Венера.

А предният вариант с Меркурий за управител на следващата работа (кариера) като 3-ти от 10-ти може да се разгелжда така. Меркурий е все още в знак на екзалтация на Луната, т.е. новото предложение изглежда примамливо, подходящо. Но Меркурий е в критичен градус, последния на знака. Предстои му скок в следващия знак, където ще бъде на трон, но изгорен от Слънцето. Възможно е да настъпят промени, свързани с предлаганата ти работа. Меркурий ще бъде тронов и така до известна степен защитен от изгарянето на Слънцето. Слънцето е твой У2 и У3. Насочвам се към заплащането, което би получавала от новата работа или ако тя е свързана с повече пътувания. Тези две неща евентуално може да я правят да не изглежда перфектна в очите ти. Иначе би трябвало да е добра сама по себе си.
« Последна редакция: Май 24, 2012, 10:59:51 am от Mirabella »

*

zuzi

• 38
« Отговор #770 -: Май 24, 2012, 11:04:06 am »
Да, права си Мирабела,това което е неизвестно ни се струва по-добро от сегашното,но не винаги е така. Благодаря ти още веднъж за включването.

« Отговор #771 -: Юни 06, 2012, 04:39:02 pm »
Здравейте, имам въпрос- ще си намеря ли работа по специалността си скоро? :))

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #772 -: Юли 05, 2012, 09:37:11 am »

Здравейте, давам обратна връзка по този хорарен въпрос - за съжаление на момчето не му продължиха договора...
« Последна редакция: Февруари 21, 2014, 05:48:10 pm от lusy »

*

Деа

• *
  • 106
  • Слънце-Козирог Асцедент-Везни Луна-Водолей
« Отговор #773 -: Юли 22, 2012, 07:48:40 am »
Здравейте момичета.Задавам въпрос:Ще си намери ли Цвети работа до 2 месеца? гр.Бургас-08.48 часа.Ще съм благодарна за всяко мнение.

« Отговор #774 -: Юли 22, 2012, 09:42:44 am »
Здравейте момичета.Задавам въпрос:Ще си намери ли Цвети работа до 2 месеца? гр.Бургас-08.48 часа.Ще съм благодарна за всяко мнение.

Прикачвам картата по въпроса.

АС спада все още към ранните. Рано е да се даде категоричен отговор, ситуацията може да се развие в неочаквана в момента посока или въпросът да не е формулиран ясно (последното едва ли).

Нейният управител е Юпитер (назована по име, разглеждам я по 7-ми), управителят на 10-тия й дом (евентуалната бъдеща работа) е Марс. И двете планети са заточени по знак, без рецепция помежду си и наскоро са завършили тригон. Разходящият положителен аспект между Марс и Юпитер може да означава, че наскоро е имала възможност да започне работа или е пропуснала благоприятна възможност да си намери такава. Може и да означава, че е напуснала работа по взаимно съгласие с бившия шеф. Това означава и че друг аспект между двете планети няма да има в рамките на тези знаци (защото Марс няма да стане ретрограден и да се върне при Юпитер). Луната е в неин 7-ми дом - очаква помощ отвън, партньор, колега, може би любим мъж или дете (Луната управлява 5-тия й дом). Но досега помощта на е дошла, може би дори е била подведена наскоро от някого - Луната в знака на падение на Юпитер (ситуацията не се развива в нейна полза) излиза от опозиция с Нептун на неин АС - била е разочарована. Следващият аспект на Луната е квадратура с Юпитер (нейния управител) - изглежда, че за момента нещата продължават да се развиват не в нейна полза, което може да я поизнерви.

Меркурий, който управлява неин 7-ми дом и интерсептирани Близнаци в неин 4-ти дом, ще пренесе светлина между Марс (работата) и Юпитер (нея). Възможно е партньор, човек от семейството, някой, от когото тя е зависима (Меркурий е диспозитор на Юпитер) или който е от нейното ежедневие, предишно служебно обкръжение (Меркурий в 6-тия й дом), да й съдейства в намирането на работа.

Мисля, че ще намери работа чрез съдействието на някого.

Относно тайминга или двата месеца. До точния секстил между Меркурий (помагача) и Юпитер (нея) остават приблизително 2 градуса. Меркурий се намира във фиксиран знак и падащ дом, т.е. е "бавнодействащ". До точния аспект между Луна и Юпитер също остават около 2 градуса (малко повече от градус и половина, за да сме точни). Аспектът е напрегнат (квадратура). Това не означава непременно "не". Може да означава, че ще получи възможност за работа, която няма да й хареса (изобщо) или няма да е подходяща за нея. По-скоро няма да е доволна. Възможно е аспектът да означава, че ще има желание да откаже или че направо ще откаже полученото предложение.
Да се надяваме, че работата ще се осъществи в срока от двата месеца.
« Последна редакция: Юли 22, 2012, 10:06:39 am от Mirabella »

*

Деа

• *
  • 106
« Отговор #775 -: Юли 22, 2012, 10:57:35 am »
Благодаря Mirabela.Както винаги точно описана ситуация на проблема. Отнася се за моята племенница-младо момиче на 23г.Преди месец се дипломира по Соц.педагогика и учи паралелно финанси и кредит.Дано да има късмет.

« Отговор #776 -: Юли 22, 2012, 11:10:59 am »
Добре, че децата на братята и сестрите са 5-ти от 3-ти, т.е. племенниците по кръвна линия би трябвало да са по 7-ми дом (както съм я разгледала като назована по име). Ако е дете на брат/сестра на съпруг/-а, би й съответствал 1-ви дом (5-ти от 3-ти от 7-ми).

« Отговор #777 -: Юли 22, 2012, 11:03:41 pm »
И аз бих искал да попитам нещо, свързано с работата - ще си намеря ли скоро работа или ако не, поне ще имам ли клиенти за това, с което се занимавам тук по принцип?
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

« Отговор #778 -: Юли 23, 2012, 07:31:34 am »
Дано си права в това, което казваш, но ми е много чудно как ще се случи подобно нещо  :-\ . Тия събития, които описваш, в какъв период от време би трябвало да се случат според теб?
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

Деа

• *
  • 106
« Отговор #779 -: Юли 23, 2012, 12:07:57 pm »
аз мисля, че съвсем скоро ще намери работа по специалността- Луната ще извърши тригон с Плутон У10 за нея, понеже е ретро, може да е свързана по някакъв начин с миналото- бивш шеф, стажуване на това място. Слънцето У6 също всеки момент ще смени знака, което показва скорошна промяна в дома на работата, ще извърши хармоничен аспект с Юпитер У1. Въпреки последния аспект на Луната квадратура с Венера У8, пари все пак ще има- ПФ е в 8д, по-вероятно да не остават за дома, за дрешки и разкрасителни нещица, защото Венера е У4 и в 4д., което е логично щом продължава да учи.
            Благодаря akruks.И Mirabella и ти акцентирахте въру това ,че мъж ще помогне.Така е -поне се надяваме.Кандидатства за работа в съда.На териториата на 2 окръга .Резултатите ще получим до 2 месеца.Ще премине през 3 кръга.Благодаря за съдействието.