Здравейте момичета.Задавам въпрос:Ще си намери ли Цвети работа до 2 месеца? гр.Бургас-08.48 часа.Ще съм благодарна за всяко мнение.
Прикачвам картата по въпроса.
АС спада все още към ранните. Рано е да се даде категоричен отговор, ситуацията може да се развие в неочаквана в момента посока или въпросът да не е формулиран ясно (последното едва ли).
Нейният управител е Юпитер (назована по име, разглеждам я по 7-ми), управителят на 10-тия й дом (евентуалната бъдеща работа) е Марс. И двете планети са заточени по знак, без рецепция помежду си и наскоро са завършили тригон. Разходящият положителен аспект между Марс и Юпитер може да означава, че наскоро е имала възможност да започне работа или е пропуснала благоприятна възможност да си намери такава. Може и да означава, че е напуснала работа по взаимно съгласие с бившия шеф. Това означава и че друг аспект между двете планети няма да има в рамките на тези знаци (защото Марс няма да стане ретрограден и да се върне при Юпитер). Луната е в неин 7-ми дом - очаква помощ отвън, партньор, колега, може би любим мъж или дете (Луната управлява 5-тия й дом). Но досега помощта на е дошла, може би дори е била подведена наскоро от някого - Луната в знака на падение на Юпитер (ситуацията не се развива в нейна полза) излиза от опозиция с Нептун на неин АС - била е разочарована. Следващият аспект на Луната е квадратура с Юпитер (нейния управител) - изглежда, че за момента нещата продължават да се развиват не в нейна полза, което може да я поизнерви.
Меркурий, който управлява неин 7-ми дом и интерсептирани Близнаци в неин 4-ти дом, ще пренесе светлина между Марс (работата) и Юпитер (нея). Възможно е партньор, човек от семейството, някой, от когото тя е зависима (Меркурий е диспозитор на Юпитер) или който е от нейното ежедневие, предишно служебно обкръжение (Меркурий в 6-тия й дом), да й съдейства в намирането на работа.
Мисля, че ще намери работа чрез съдействието на някого.
Относно тайминга или двата месеца. До точния секстил между Меркурий (помагача) и Юпитер (нея) остават приблизително 2 градуса. Меркурий се намира във фиксиран знак и падащ дом, т.е. е "бавнодействащ". До точния аспект между Луна и Юпитер също остават около 2 градуса (малко повече от градус и половина, за да сме точни). Аспектът е напрегнат (квадратура). Това не означава непременно "не". Може да означава, че ще получи възможност за работа, която няма да й хареса (изобщо) или няма да е подходяща за нея. По-скоро няма да е доволна. Възможно е аспектът да означава, че ще има желание да откаже или че направо ще откаже полученото предложение.
Да се надяваме, че работата ще се осъществи в срока от двата месеца.