Луната е без курс, което не предполага нещата да се променят. Те останават такива, каквито са към момента. Ако колегата вече е приел работата, ще дойде при вас. Но ако все още се колебае, по-скоро няма да ви бъде нов колега. Неговият управител е Юпитер в заточение в 3-тия му дом. Мисля, че това положение може да се тълкува, че не може да реши какво да предприеме, нерешителен е. Уран в 1-вия му дом подкрепя горното - може да е променлив, непостоянен, непредсказуем.
Ако дойде при вас, няма да имаш сериозни проблеми с него. В смисъл, че не изглегжда вражески настроен към теб, тъй като той е Юпитер в знака на твоя управител Меркурий. Възможно ли е да ти е подчинен в някакъв смисъл, защото така ми изглежда от картата. Изглежда ми зависим от теб, дори може би прекалено зависим. Може би ще има нужда от твоята помощ при навлизането в работата. Аспектът между вашите управители е разходящ. Това може да означава, че вече сте се запознали и установили приятелски взаимоотношения (приятелски в смисъл на противоположното на вражески, не че сте станали първи приятели вече). Друго значение на разходящия аспект е като липсата на курс на Луната - пропусната възможност, т.е. че няма да дойде на работа при вас.