Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 315732 Прегледи
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #820 -: Август 20, 2012, 04:28:40 pm »
Само като коментар. Картата потвърждава споменатото от теб, че работата не те удовлетворява - твоят управител Сатурн се намира в знака на заточение на У10 Марс. С екзалтиран Сатурн за управител имаш изисквания, няма да започнеш каква да е работа.

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #821 -: Август 21, 2012, 02:58:28 pm »
Имам въпрос отново, извинявам се, ако съм станала досадна, но днес ми се обадиха за интервю за работа и ми е притеснено дали ще се представя добре.  :(
Въпросът ми е ''ще мине ли успешно интервюто?''
Мерси. 

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #822 -: Август 21, 2012, 11:27:19 pm »
Здравейте, имам следния въпрос; "Ще имам ли успех с новото си бизнес начинание?"
Наистина много ме вълнува и имам големи надежди да ми потръгне  :blink:
Какво мислите по картата? Ако го гледам по 10ти дом, виждам че предстои съвпад на Луна със Сатурн а също и секстил между мен и Сатурн, това може би е добре, но какво означава?

« Отговор #823 -: Август 22, 2012, 09:22:49 am »
Имам въпрос отново, извинявам се, ако съм станала досадна, но днес ми се обадиха за интервю за работа и ми е притеснено дали ще се представя добре.  :(
Въпросът ми е ''ще мине ли успешно интервюто?''
Мерси.

Нормално ще мине интервюто, нито много добре, нито много зле. Със заточение Юпитер в 6-тия ти дом за управител може би не изглеждаш достатъчно уверена в себе си. Но шефът, работата е представена от Венера в знака на екзалтация на Юпитер. Би трябвало да те харесат. Липсва сходящ аспект между Венера и Юпитер, както и между Луна и Венера, затова не се осмелявам да дам направо положителен отговор. Луната е в 10-тия дом, което е подходящо за естеството на въпроса. Предстоят й съвпади със Сатурн и Марс, така че имаме връзка между теб (Луната) и елемент на 10-тия дом (Сатурн, Марс). Мисля, че ако това интервю е първи етап в конкурса, ще те повикат за следващия. Успех!

« Отговор #824 -: Август 22, 2012, 09:23:36 am »
Здравейте, имам следния въпрос; "Ще имам ли успех с новото си бизнес начинание?"
Наистина много ме вълнува и имам големи надежди да ми потръгне  :blink:
Какво мислите по картата? Ако го гледам по 10ти дом, виждам че предстои съвпад на Луна със Сатурн а също и секстил между мен и Сатурн, това може би е добре, но какво означава?

Мисля, че "да".

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #825 -: Август 22, 2012, 11:12:09 am »
Дано, благодаря  :blink:

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #826 -: Август 24, 2012, 12:35:45 pm »
Здравейте, имам един въпрос. На мястото, на  което работя, трябва да се назначи нов колега. Имам предвид един конкретен човек и въпросът ми е дали с този колега ще се сработим добре и ще се съгласи ли да дойде при нас? Прикачвам хорарната карта.

« Отговор #827 -: Август 24, 2012, 06:16:39 pm »
Луната е без курс, което не предполага нещата да се променят. Те останават такива, каквито са към момента. Ако колегата вече е приел работата, ще дойде при вас. Но ако все още се колебае, по-скоро няма да ви бъде нов колега. Неговият управител е Юпитер в заточение в 3-тия му дом. Мисля, че това положение може да се тълкува, че не може да реши какво да предприеме, нерешителен е. Уран в 1-вия му дом подкрепя горното - може да е променлив, непостоянен, непредсказуем.
Ако дойде при вас, няма да имаш сериозни проблеми с него. В смисъл, че не изглегжда вражески настроен към теб, тъй като той е Юпитер в знака на твоя управител Меркурий. Възможно ли е да ти е подчинен в някакъв смисъл, защото така ми изглежда от картата. Изглежда ми зависим от теб, дори може би прекалено зависим. Може би ще има нужда от твоята помощ при навлизането в работата. Аспектът между вашите управители е разходящ. Това може да означава, че вече сте се запознали и установили приятелски взаимоотношения (приятелски в смисъл на противоположното на вражески, не че сте станали първи приятели вече). Друго значение на разходящия аспект е като липсата на курс на Луната - пропусната възможност, т.е. че няма да дойде на работа при вас.

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #828 -: Август 24, 2012, 06:21:11 pm »
Още не знае за намеренията ми този колега, с друг човек съм обсъждала плановете си. Позицията му наистина ще е зависима, а това също е съвсем вярно "вече сте се запознали и установили приятелски взаимоотношения (приятелски в смисъл на противоположното на вражески, не че сте станали първи приятели вече)"

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #829 -: Август 27, 2012, 10:10:25 am »
Давам обратна връзка по хорара. За съжаление този колега наистина отказа да дойде при нас. Необходимостта от човек все така си стои, затова зададох нов въпрос "Ще намерим ли скоро подходящ колега? Къде да го търся?"
Благодаря предварително.
« Последна редакция: Август 27, 2012, 10:31:06 am от Bella »

« Отговор #830 -: Август 27, 2012, 01:56:39 pm »
Давам обратна връзка по хорара. За съжаление този колега наистина отказа да дойде при нас. Необходимостта от човек все така си стои, затова зададох нов въпрос "Ще намерим ли скоро подходящ колега? Къде да го търся?"
Благодаря предварително.

Съжалявам.
Потенциалният нов човек би трябвало да е по 7-ми дом и така се управлява от Марс. Къде да го търсиш? Марс е в 1-вия ти дом - би трябвало той сам да те намери. Но да пуснеш обява няма да е зле - Луната е в 3-тия ти дом. Луната и У3 Юпитер обаче са заточени по знак - може би не сте представили длъжността достатъчно атрактивно. Марс е силно поставен (на трон по знак), следователно той би трябвало да е компетентен и уверен във възможностите си, силен кандидат. Луната (управител на въпроса) екзалтира Марс - възможно е да е добре подготвен тъкмо за предлаганата длъжност/работа, но тъй като Марс е в знака на падение на Луната, той може да не е доволен от такава длъжност, да не е това, което той иска (може да счете, че е твърде малко като за неговите възможности и високи аспирации). Също така изглежда, че ти няма да го одобриш, няма да ти допадне, тъй като твоят управител Венера се намира в знака на падение на Марс. Възможно е и той да не си падне много по теб - Марс е в знака на заточение на Венера.
Липсва сходящ аспект между Венера и Марс, както и между Луната (У10 - шефа, фирмата; управител на въпроса) и Марс. Луната ще завърши опозиция с Венера.
Изглежда ще се появи кандидат за мястото, но той няма да бъде одобрен (и в крайна сметка самият той също няма да желае горещо работата) и няма да бъде назначен (за него работата е по Сатурн - негов У10, липсва сходящ аспект между Марс и Сатурн). Дано греша и успех!
« Последна редакция: Август 27, 2012, 02:06:06 pm от Mirabella »

« Отговор #831 -: Август 27, 2012, 02:05:27 pm »
Привет дами!
В сряда на 29.08.2012 от 13часа съм на интервю, както знаете, при нас ще има масови съкращения... все още не се знае дали ще съм аз съкратената, а вътрешното ми пречуствие е точно такова, тъй че въпросът ми е как ще се представя на интервюто?

Дано не загубиш работата си, Лули!
Картата показва, че си силен кандидат, тъй като управителят ти Марс е на трон по знак. Знаеш, че си добре подготвена за мястото, където кандидатстваш (Луната екзалтира Марс). АС на изгорения път и заточението на Луната ги отнасям към страха от загуба на настоящата работа и чувството на подтистаност, което той създава. Може би това ти пречи да изявиш способностите си (Марс в падащ дом).
Настоящата ти работа би трябвало да е по 10-тия дом и тогава тя се управлява от Слънце. Липсва сходящ аспект между Слънцето и Марс (имат разходящ секстил, който беше завършен в предходните им знаци), така че отново не изглежда да загубиш работата си.
Ако по 10-тия дом отнесем мястото, за което кандидатстваш, не изглежда да го получиш.
Луната ще завърши опозиция с Венера (У7, който може да представя интервюиращия), Венера е в знака на падение на Марс, Марс е в знака на заточение на Венера. Не ми изглежда, че ще си допаднете взаимно с интервюиращия те.
Успех на интервюто! Надявам се, че греша. Абстрахирай се от интерпретацията ми, това е само една карта.

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #832 -: Август 27, 2012, 02:16:01 pm »
Благодаря ти отново, Мирабела  :blink:

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #833 -: Септември 01, 2012, 04:19:32 pm »
Здравейте, предстои ми интервю. Въпросът ми е...
Ще мине ли успешно интервюто за стаж?

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #834 -: Септември 03, 2012, 04:31:44 pm »
Мирабелла,имам нужда от помощта ти :-[
Въпросът е :
Ще започна ли работа в Х до месец?
Благодаря предварително.

http://prikachi.com/images/921/5161921c.gif

Днес я почнах.
След три седмици терзания тук или там,сутринта станах,минах през бюрото,взех си препоръките  и все още не знаех накъде да поема,но все пак бях свела изборите до два.
При предишното търсене на работа ми се обадиха и от трите места,където бях подала документи и си спомням,че се почуствах зле,все едно съм ги подвела хората и реших,че повече няма да правя така.
Едно телефонно обаждане реши всичко.Начинът ,по който ми беше казано,че имат нужда от мен ,ама не защото оценяват способностите ми,ами защото дупката трябва да се запълни,беше повече от достатъчен.
Та така,вече знам ,че това е мястото,дори има вероятност то да е постоянно,а не временно,утре ще разбера подробностите.
Аз,дето съм толкова здравомислещ човек,подходих абсолютно емоционално този път,дали е правилно ,ще разбера впоследствие.
По- ниска заплата,по- скапано раб. време,но пък пълно със стари познайници и съвсем близо до дома на пича,с който се сваляме..:)
Все пак тая Венерина дирекция искам да я провокирам,да се не окаже неработеща.
Това ми е обратната връзка,под формата на редакция.. :57:

« Отговор #835 -: Септември 03, 2012, 04:39:07 pm »
Честито и да ти върви по вода!

« Отговор #836 -: Септември 03, 2012, 08:00:28 pm »
Градусът на АС спада към ранните. Възможно е окончателното решение все още да не е взето.
Управителят ти Сатурн е силно поставен по знак - екзалтиран, т.е. има какво да харесат в теб. Но техният управител (У10 Марс) е на трон по знак, където Сатурн няма есенциални достойства. Луната е в знак на Марс и на падение на Сатурн.
Иска ми се да погледна откъм модерните управители. Модерният У1 е Уран, който екзалтира в Скорпион. От тази гледна точка би трябвало да са те харесали. Интересно ми е дали класическите или модерните управители ще дадат по-добър резултат в тази карта.
Но при положение, че между Марс и Сатурн (Уран) не предстои мажорен аспект, а Луната ще завърши опозиция със Сатурн ми е трудно да кажа "да, ще получиш работата". Между Марс и Уран предстои квинкокс, който не се счита за силно положителен. По-скоро е 50/50. Например, биха могли да ти предложат друга позиция, не тази, за която кандидатстваш. Или да ти кажат, че са те харесали, но смятат, че си по-подходяща за друга позиция (която към момента не е свободна). Нещо такова - хем "да", хем "не съвсем".
Но предния хорар го обърках, Марсин получи работата, въпреки че аспектите на бяха обещаващи. Така че успех!

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #837 -: Септември 03, 2012, 09:04:13 pm »
Здравейте, предстои ми интервю. Въпросът ми е...
Ще мине ли успешно интервюто за стаж?
да, особено ако е свързано със стаж в чужбина
Ех, не е свързан с чужбина  :'( :'( :'( стажът, за който кандидаствам е в родния ми град.

« Отговор #838 -: Септември 04, 2012, 10:39:28 pm »
Ще започна ли скоро работа?
Според моето виждане: Не! Или поне не скоро.
Моят управител Меркурий е в 4д, прави опозиция с Нептун в 10, не прави аспект с управителите на 6 и на 10 домове. Прави квадрат със Сатурн в 6д и с Луната в 12д. Но пък на Луната й предстоят много аспекти - тригон с моят управител Меркурий и Плутон в 8д, опозиция с Марс в 6д, после опозиция със Сатурн в 6д, тригон с Венера, упр на 6д и ще завърши със съвпад с Южен възел! Може би има някаква надежда, но ще се забави заради Сатурн в 6д!!! И този Нептун в 10д?!
Имам едно обещание за работа на граждански договор, ако има клиенти ще ми се обадят, почасово е.
Вие какво мислите!?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #839 -: Септември 04, 2012, 10:50:13 pm »
Ще започна ли скоро работа?
Според моето виждане: Не! Или поне не скоро.

Според мен е възможно или забавяне, или първоначанално ако ти предложат нещо, впоследствие нещата да се променят по независещи от теб причини. Но такъв сценарий е възможен, ако става въпрос за работа по трудов договор, със стандартно работно време, регламентирана.

Цитат
Имам едно обещание за работа на граждански договор, ако има клиенти ще ми се обадят, почасово е.
Вие какво мислите!?

Но мисля, че е възможно да получиш финансови постъпления по някой проект или хонорари по граждански договор.

Засега по-скоро работа на свободна практика, отколкото като наемен служител по трудово-правни отношения.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.