Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 316824 Прегледи
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #880 -: Октомври 03, 2012, 10:26:51 pm »
Да напусна ли работа 03.10 18,50 часа Б-с

Много ми е трудно да отговарям на такива въпроса, когато кверентът очаква някой друг да вземе решение вместо него.
Луната ще завърши опозиция с управителя ти Марс. В такива случаи обикновено казват "не". Но ти трябва сама да вземеш решението си.
Сатурн (У10 - работата) е в последния градус на знака Везни, където Марс е в заточение, и му предстои ингрес в знак на Марс. Ако в момента работата ти "не те обича", в следващия нещата могат да се променят на 180 градуса. Или няма реални изгледи за това?

*

Papy

• 4343
« Отговор #881 -: Октомври 03, 2012, 10:59:07 pm »
Аз мисля, че тя е решила-и ще напусне -каквото и да каже хорарът :)

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #882 -: Октомври 04, 2012, 07:24:07 am »
Благодаря,

картата повтаря рождената ми,много ми е притеснено наистина - от няколко дена само това мисля.Отдавна искам да напусна,но обстоятелствата са такива,че се спирах.Сега съм обвързана с договор и развалянето му може да стане при определени условия.

Мен ме спира най-вече фин.страна което се вижда от Луната в Телец 2 ри дом и това,че нямам достатъчно опит в тази сфера за да кандидатствам спокойно на други места.

У1 марс е в свои води в скорпион и 8 дом - работата ми харесва като естество, но обстановката ми е много потискаща.
На луната и предстои куинкос със У10  Сатурн и У6 Меркурий -може и настъпи временно примирие.В момента У10 е в знак на екзалтация и се е развихрил в пълната си сила,но нищо чудно като смени знака да миряса и аз отново да направя компромис със себе си и да остана.

Договорът изтича февруари.Така или иначе бях взела решение тогава да напусна,но не искам да понасям повече тази неприятна обстановка и отношение.

Папи,по какво съдиш ,че съм взела решение ?

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #883 -: Октомври 04, 2012, 08:15:03 am »
Ще бъда благодарна ако дадете своето мнение относно следния хорар:
 Да приеме ли майка ми работата в общината?
Майка ти се управлява от Сатурн У10, Луната е неин У6- работата, в предстоящ квадрат с Марс У10 за нея. Сатурн е разположен в 4-ти дом, броено от 6-ти, майка ти мисли за приключване с настоящата работа, явно не я намира за достатъчно престижна, но новата й работа се управлява от ретроградна планета, Сатурн е в последен градус и му предстои да влезе в нов знак и това я подтиква за нови начинания, но не мисля че е уместно точно в този период да приема новата работа. Другият неин У1- Уран е ретрограден, което също показва, че в близко бъдеще ще има промяна на намеренията при нея. Нептун във втори дом е в опозиция с Венера в неин 8д, очакванията й за някакви пари ще са измамни.
 Ако не е на работа в момента и тази, за която се пита тепърва предстои да започне, нещата стоят по друг начин- нека започне, но ако се надява на много пари ще се разочарова, освен ретро Нептун, във втори дом е инсептиран и ретро Юпитер, с който Венера ще извърши квадрат.

Много ти благодаря Акрукс!
Майка ми се притеснява, защото на сегашната работа е от много години,  на отговорна позиция е, но парите са малко .
Предложението, което й е отправено е за по-висока заплата , а и пост.Тя предполага, че и работата ще е по-малко стресова.
Но и аз имам не добро усещане.В малкия град само интриги има....

*

Papy

• 4343
« Отговор #884 -: Октомври 04, 2012, 08:37:09 am »
Не, и това не не го пиша само заради квадратурата на Луната с Марс, а заради Юпитер, който е У9- това е 4-ти дом, който  описва края на нещата, броен от 6-ти дом- работата

Акрукс, квадрат м/у луната и марс?
Лина, у6 е слънце, у4 от шести-юпитер-ще направят точен тригон-затова казах, че си решила
Но наистина твоите 2 управители - луна и марс, ще застанат в опозиция, което е не като отговор
Напускай само ако преди това си си намерила нова работа-това е съвет, решението е твое

« Отговор #885 -: Октомври 04, 2012, 08:53:15 am »
Здравейте!
Търся си нова работа от известно време. Вчера пропуснах по невнимание една обява, която ми се виждаше много интересна, а такива обяви не намирам често. Много се натъжих. Може ли да погледнете тази карта: "Ще започна ли нова работа до края на 2012 г.?" Започнах да гледам за работа в чужбина, не знам какво ще излезе.
Благодаря ви!

« Отговор #886 -: Октомври 04, 2012, 09:59:45 am »
Липсва сходящ аспект между У10 Слънце и У1 Марс, а Луната ще завърши опозиция с Марс. Надявам се, че греша, защото не виждам положителен отговор в картата. Стискам палци да намериш подходяща работа, а ако няма такава, някаква друга работа!

Ще пробвам нещо, което правя за първи път - хорар по ведическата астрология, като не следвам тяхната класическа хорарна школа, а приложение на Таджака в хорарната астрология, което ми се стори много интересно (http://askastrologer.com/articles/Tajaka-horary.html). Извинявай, че те използвам за "опитно зайче". Не взимай присърце долната ми интерпретация (а и горната също), защото не съм екперт по западна астрология, камоли по ведическа.

Прилагам картата на въпроса ти по-долу. В нея ти се управляваш от Венера и тъй като въпросът се отнася до работа/кариера, гледаме 10-тия дом, който съвсем подходящо е под управлението на Луната в 8-мия ти дом (8-мият дом показва затруднения и проблеми, което отразява факта, че към момента нямаш работа и изпитваш затруднения в намирането й). В тази техника се гледа има ли мажорен аспект между сигнификаторите или не и характера му - сходящ/разходящ и хармоничен/дисхармоничен (както в западната хорарна). Виждаме, че Луната (У10), по-бързата планета, е в по-ранен градус от Венера (У1), така че предстои аспект между двата сигнификатора, което означава "да, ще намериш работа". Между Луната и Венера има 4 знака, т.е. аспектът помежду им е квадратура, което говори за трудности и препятствия в намирането на работата, няма да е лесно. Допълнително Сатурн на АС се свързва със забавяне и отлагане. Таймингът е интересен в тази техника - брои се колко знака има между по-бързата и по-бавната планета. В случай между Луна и Венера има 4 знака и заради Сатурн на АС те могат да се равняват на 4 месеца. Мисля, че след 4 месеца, т.е. януари 2013-та ще намериш работа. Успех!

« Отговор #887 -: Октомври 04, 2012, 10:44:01 am »
Мирабела, много ти благодаря за направените анализи! Няма нужда да се извиняваш, че съм ти "опитното зайче"  :blink: , напротив - много се радвам и съм ти благодарна, че избра да приложиш подхода за моя въпрос!
Ох, дано да има някакво развите по въпроса, защото вече наистина се тревожа. Надявах се да намеря нещо приемливо още тази година, защото иначе Коледа няма да е истинска Коледа за мен.  :( А и семейството ми се тревожат.
А по тези карти дали има възможност да се каже къде бих имала шанс за намиране на нова работа - в България или в чужбина?

« Отговор #888 -: Октомври 04, 2012, 12:02:54 pm »
И аз като Каси съм много притеснена вече с тази работа :(
Сутринта пуснах един хорар - дали до средата на октомври ще подпиша някакъв договор за работа поне (дори започването да е в по-късен месец).
Гледахки Меркурия изгорен от Слънцето и опозицията на Луната по-скоро ми говори за не. Но пък Венера в 10 дом ми прави тригон с Плутон.
Може лид а погледнете, благодаря ви  :wub: :wub:

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #889 -: Октомври 04, 2012, 01:18:58 pm »
Не, и това не не го пиша само заради квадратурата на Луната с Марс, а заради Юпитер, който е У9- това е 4-ти дом, който  описва края на нещата, броен от 6-ти дом- работата

Лина, у6 е слънце, у4 от шести-юпитер-ще направят точен тригон-затова казах, че си решила
Но наистина твоите 2 управители - луна и марс, ще застанат в опозиция, което е не като отговор
Напускай само ако преди това си си намерила нова работа-това е съвет, решението е твое

Аз не съм решила още,искам много,но се колебая,защото усещам,че не е подходящ момент.Този тригон го бях пропуснала,че ще се състои - в същност трябва да видя в кой градус става ,нали ще е ретро Юпитер, а и Слънцето ще смени дома и ще влезе в нов дом -7 ми.Юпитер и не е в добра позиция поначало като дом и знак.Май няма да е за добро.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #890 -: Октомври 04, 2012, 01:57:43 pm »
След безброй изпратени СВ-та задавам въпрос: Ще си намеря ли хубава работа, която да ме устройва, и каква ще е? Луната е без курс и сигурно положението ще остане такова - безработна. А и като гледам тоя голям червен квадрат, положението хич не е розово...
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #891 -: Октомври 04, 2012, 03:26:02 pm »
Луната е в курс, току-що е сменила знака. Но липсва аспект между У1 Сатурн и У10 Марс. Сатурн е в последния градус на знака и му предстои ингрес в следващия знак. Сатурн е в 9-тия ти дом. Дали няма да промениш първоначалните си намерения и да намериш някаква друга магистърска програма (или друг вид обучение), което ще запишеш? Но пък няма и връзка между У9 и Сатурн. :-\ Но пък Луната ще завърши тиргон със Слънцето (елемент на 9-тия дом) и съвпад с Юпитер - управител на 11-ти и 12-ти дом. Мисля, че може да получиш работа на хонорар. Надявам се, че греша и намериш работа на трудов договор!

Честит рожден ден със закъснение! Пожелавам ти много късмет, сполука и още повече любов!

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #892 -: Октомври 05, 2012, 12:43:52 pm »
Благодаря много Мирабела и Аркрукс! :)  :08: Зарадвахте ме, надявам се да попадна на нещо скоро.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #893 -: Октомври 05, 2012, 03:19:16 pm »
Току-що ми се обадиха от едно сдружение, с което работя на доброволни начала. Може да им стана координатор (платен) по проект. Ще се разбере до седмица-две.
Та пускам хорар: Ще получа ли работата по проекта? София, 16:17 ч. (незнайно защо в Астро.ком ми дава 16:20)

*

Papy

• 4343
« Отговор #894 -: Октомври 06, 2012, 09:05:49 am »
добре де, сходяща опозиция е, все негативен аспект
не е фатална грешка и не е от незнание, а от невнимание  :P

Понякога ми се случва да объркам картите, исках да сме сигурни :)

« Отговор #895 -: Октомври 06, 2012, 09:07:30 am »
Благодаря, пак съм цъкнала грешната карта в астрото :)
Всъщност дали ще започна е под въпрос, защото програмата е финансирана от ЕС и се изпълнява от агенция. Аз ще съм към тази агенция. Дано, дано :)

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #896 -: Октомври 06, 2012, 02:54:47 pm »
Дали може някой да ми помогне в разгадаването на тази карта, относно майка ми. Въпроса е: Ще започне ли мама работа в детската градина?
Да, ще започне- майка ти У10 Венера ще извърши съвсем скоро секстил със Сатурн У6-работата и У5-децата
Забавянето идва от другия У6 Уран, който е ретрограден и ретро Нептун в 6д- интригите и в работата. Да не се изпокара само с близките, заради въпросната работа, защото Венера е в предстоящ квадрат с Марс У3 и У7
Венера освен нея управлява и 4-ти дом, броено от неин 6-ти, крайният резултат на въпроса ще е добър, последният аспект на Луната У10 в 5д показва същото- ще извърши тригон със Сатурн У6, У5 за нея.
Благодаря ти Akruks, дано...а за изпокарване съмнявам се, тя не е такава, най-много те да се опитат да я предизвикат, но ще я предупредя все пак и ще дам обратна връзка.
Сега се чух с майка ми и разбирам, че аз не съм разбрала правилно и съответно  въпроса се променя :'(  Не става въпрос за детска градина , а за детска ясла!!  :'( :'( :'( Това променя ли отговора Akruks?  Още веднъж благодарности!
Akruks, за съжаление не се развиха добре събитията. За съответната позиция, вместо майка ми, са избрал друг човек и така ...иначе, тя се е насочила веднага към друга детска ясла, направила е добро впечатление там и са и казали, че имат нещо в предвид за нея, но след нова година. Това ми е обратната връзка. Всичко добро и мерси! :)

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #897 -: Октомври 06, 2012, 04:00:04 pm »
Akruks, за съжаление не се развиха добре събитията. За съответната позиция, вместо майка ми, са избрал друг човек и така ...иначе, тя се е насочила веднага към друга детска ясла, направила е добро впечатление там и са и казали, че имат нещо в предвид за нея, но след нова година. Това ми е обратната връзка. Всичко добро и мерси! :)
Ами то си имаше за отработване един негативен аспект- квадратът между нея-Венера и Марс У7- откритите врагове, а може би по 7-ми дом трябваше да разглеждам конкретната работа, като назована по име, защото иначе с управителите на 6-ти дом работата и на 10-ти дом кариерата, аспектите са сходящи и хармонични, само с У6 Уран е хармоничен, но Уран е ретрограден, което носи забавяне в областите на дома, който управлява- в случая работата. С управителя на 11д- следващата работа, аспектът е сходящ и хармоничен, дано там където се е насочила сега да стане, а и щом е след Нова Година трябва да стане, то този хорар за работа е активен за следващите месеци, а и Уран ще е тръгнал напред. Споменала си, че има в натала риби в 5-ти дом, ако на К6 е също знак риби, то нейният 6-ти дом се управлява от Юпитер, който от 30септ е ретрограден и ще стане директен след 3 февр, тогава работата ѝ ще тръгне напред.
Дано мила, дано :) Надявам се, а на теб само благодарности! В натала й не, вече К6 идва в началото на овен, не е риби. Аз за това след нова година много вярвам, че ще стане между другото, ще видим ;)

*

zuzi

• 38
« Отговор #898 -: Октомври 09, 2012, 03:58:34 pm »
Здравейте, ще съм благодарна,ако някой разтълкува хорара ми с въпрос:
Ще ме преместят ли в друг обект на фирмата, в която работя в момента?
« Последна редакция: Октомври 09, 2012, 04:08:24 pm от zuzi »

*

zuzi

• 38
« Отговор #899 -: Октомври 10, 2012, 12:55:09 am »
Здравейте, ще съм благодарна,ако някой разтълкува хорара ми с въпрос:
Ще ме преместят ли в друг обект на фирмата, в която работя в момента?
А ти по твое желание ли очакваш преместването, за повече пари?
Според моето виждане по картата ще си останеш на сегашната позиция в работата.

Да, по мое желание, на повече работни часове и съответно повече пари. Очаквам това да стане не по-рано от 2-3 месеца,защото обекта не е открит,но сега набират хора.