Липсва сходящ аспект между У10 Слънце и У1 Марс, а Луната ще завърши опозиция с Марс. Надявам се, че греша, защото не виждам положителен отговор в картата. Стискам палци да намериш подходяща работа, а ако няма такава, някаква друга работа!
Ще пробвам нещо, което правя за първи път - хорар по ведическата астрология, като не следвам тяхната класическа хорарна школа, а приложение на Таджака в хорарната астрология, което ми се стори много интересно (
http://askastrologer.com/articles/Tajaka-horary.html). Извинявай, че те използвам за "опитно зайче". Не взимай присърце долната ми интерпретация (а и горната също), защото не съм екперт по западна астрология, камоли по ведическа.
Прилагам картата на въпроса ти по-долу. В нея ти се управляваш от Венера и тъй като въпросът се отнася до работа/кариера, гледаме 10-тия дом, който съвсем подходящо е под управлението на Луната в 8-мия ти дом (8-мият дом показва затруднения и проблеми, което отразява факта, че към момента нямаш работа и изпитваш затруднения в намирането й). В тази техника се гледа има ли мажорен аспект между сигнификаторите или не и характера му - сходящ/разходящ и хармоничен/дисхармоничен (както в западната хорарна). Виждаме, че Луната (У10), по-бързата планета, е в по-ранен градус от Венера (У1), така че предстои аспект между двата сигнификатора, което означава "да, ще намериш работа". Между Луната и Венера има 4 знака, т.е. аспектът помежду им е квадратура, което говори за трудности и препятствия в намирането на работата, няма да е лесно. Допълнително Сатурн на АС се свързва със забавяне и отлагане. Таймингът е интересен в тази техника - брои се колко знака има между по-бързата и по-бавната планета. В случай между Луна и Венера има 4 знака и заради Сатурн на АС те могат да се равняват на 4 месеца. Мисля, че след 4 месеца, т.е. януари 2013-та ще намериш работа. Успех!