Спокойно, Либра! Луната си е на място, като премине квадрата с Венера и опозицията с Нептун, ще извърши хармоничен аспект с Уран, Слънцето и последният неин аспект е хармоничен- съвпад с Юпитер.
Юпитер е управител на 11 дом, в момента е ретрограден, някой стар приятел ще ти помогне, помага за в бъдеще. Понеже е в 5 дом, това може да има отношение с твоя любов или творчество, 11 дом освен приятел е група, организация, колективите.
Твоят У6 Мерурий е в предстоящ съвпад с У1 Сатурн, което дава положителен отговор, че ще си намериш много скоро работа. Управителите на споменатите два дома през идните дни ще са в нов знак- скорпион, в съвпад по знак с У10 Марс и в предстоящ секстил с Плутон У10, така че работата ще те устройва.
Ето каква е историята: от известно време си търся работа, бях се запознала в скайп преди това с Един, който работи във FUJI FILM, сваляхме се известно време, след което той ме блокира... Преди 2 седмици може би ми писа отново като се извини, че го е направил, бил тъпо коп*ле, и каза, че в някои фотоателиета на FUJI търсели хора и щял да ми помогне, да сме свърже, да се уговорим за интервю, да ми помогне с Фотошоп и т.н. Но след няколко дни като му писах - никакъв отговор, пак ме беше отрязал като предния път. Аз реших сама да си помогна и питах във ФБ страницата им дали имат свободни позиции, те ми дадоха телефон на който звъннах, и отидох на интервю. Казаха ми, че са ме харесали, има свободно място в ателие в Младост, и мога да започна обучение от понеделник, да работя няколко дни да видя дали ще ми хареса, а и как се справям. 2 дни се работи, 2 се почива, подчертаха, че ще имам време така за конкурсите и всичко, което съм споменала в СВ-то. Но заплащането ми се струва малко - 350 лв. + бонуси, каквито си изработим. Не знам, не знам... В същото време докато бях в София имам 3 пропуснати обаждания от агенция Фокус, където бях пратила СВ за обявата им за новинари, след като разбрах, че са именно те, им звънях няколко пъти да ида на интервю докато съм още в София, но безуспешно, някаква жена ми обясняваше, че имат много отдели и няма информация, че щели да ме потърсят те, но никой не звънна отново. Все още нямам квартира, но в неделя трябва да звънна и да кажа дали ще почна от понеделник във FUJI. Не знам написаното дали се връзва с ретроградния управител на 11-ти дом, със стария приятел, любов и т.н... За момента нямам други предложения.
Да приема ли работата във фотоателието или да почакам нещо по-добро?