Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 315667 Прегледи
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #920 -: Октомври 21, 2012, 08:05:11 am »
OK, ще намери ли Светлана скоро работа в София. 20.10.2012 София,14,10ч.

« Отговор #921 -: Октомври 21, 2012, 08:50:54 am »
OK, ще намери ли Светлана скоро работа в София. 20.10.2012 София,14,10ч.

Нейният управител Луна е в знака са на заточение, разположен в 6-тия й дом на трудовата дейност, служенето, ежедневните грижи и проблеми, неин У2 Слънце е в падение. Изглежда, че спешно се нуждае от работа и приходи.
Работата се управлява от Венера (неин У10) също в знака си на падение.
Между Луната и Венера предстои хармоничен аспект (тригон), което би трябвало да дава положителен отговор на въпроса - да, ще намери работа. Тъй като Венера е в падение, работата може да не е достатъчно престижна или добра в някакво друго отношение. Финансово може да не остане удовлетворена от нея - последният аспект на Луната е напрегнат - квадратура с У2 Слънце.
Колко скоро ще намери работа? До точния тригон с Венера, Луната има да измине около 15 градуса в кардинален знак (т.е. бърз знак), но падащ дом (т.е. бавен дом). Надявам се, че тези 15 градуса са 15 дни, което би било много скоро, но ако са 15 седмици, не звучи като скоро. С тайминга не се справям, затова по тази част на въпроса, свързана с времето на започване на работа, не се наемам с прогнози.
Пожелавам й успех!

« Отговор #922 -: Октомври 21, 2012, 09:07:06 am »
Голямо благодаря! Приятна неделя!

« Отговор #923 -: Октомври 23, 2012, 05:41:26 pm »
По хорара на Лули и за казвам "не" за пореден път - липсва напрегнат сходящ аспект между У1 и У10. Дано не греша. Успех!

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #924 -: Октомври 23, 2012, 06:32:04 pm »
Благодаря ви! Дай боже сте прави  :blink:

*

Константин

« Отговор #925 -: Октомври 23, 2012, 10:15:27 pm »
Здравейте, искам да попитам, дали ще се осъществи бизнес партньорство между мъж С и мъж В в идните 2-3 месеца :) Ето го и хорара http://2imgs.com/2i/i/5087088f/65c5ecc2c033c07371e4c23d3bbff025/91abb69c4f.f.png

« Отговор #926 -: Октомври 24, 2012, 08:52:20 am »
Не е при теб грешката. И при мен не излиза.

*

Константин

« Отговор #927 -: Октомври 24, 2012, 09:09:52 am »
Надявам се сега да е по-добре :)

« Отговор #928 -: Октомври 24, 2012, 09:20:53 am »
Надявам се сега да е по-добре :)

Не знам какви ти се падат главните герои в този хорар, а и дали ти имаш отношение към въпроса или не. Но да ги поставим по оста AC/DC. Така единият от тях се управлява от У1 Луната, а другият - от У7 Сатурн. Ведната забелязваме, че отношенията им не са равноправни. Луната е в знак на Сатурн, докато Сатурн е в знака на падение на Луната. Единият от тях (Луната) явно разчита изцяло на другия, докато другият (Сатурн) няма особено добре мнение за първия. Липсва сходящ аспект между Луната и Сатурн. Десетите им домове се управляват от Меркурий (на който предстои ретроградна фаза) и Юпитер (който вече е ретрограден и заточен). Между Меркурий и Юпитер също не предстои аспект. Луната ще квадратира Меркурий (за бизнес, свързан с търговия, комуникация, издателска дейност ли става дума?). Мисля, че отговорът е "не". Единият от тях силно желае и разчита да има бизнес с другия, това би му помогнало да стъпи на краката си, но другият не изглежда да има нужда от него.

PS. По-удобна за работа е карта с градуса като поставената по-долу от мен. В хорарната астрология е от първостепенна важност кои аспекти са сходящи и кои разходящи.
« Последна редакция: Октомври 24, 2012, 09:28:55 am от Mirabella »

*

Константин

« Отговор #929 -: Октомври 24, 2012, 09:26:34 am »
Благодаря за коментара и съвета :)

« Отговор #930 -: Октомври 24, 2012, 09:32:57 am »
Може би Луната желае да бъде включена в бизнеса на Сатурн и това, което Акрукс отбеляза за сходящия квадрат Луна/Меркурий (Меркурий е У10 за сатурновата личност), означава, че Сатурн няма да включи Луната в дейностите си. Сега забелязвам, че Меркурий и Юпитер управляват и оста 3/9 дом за тях, която е оста на договорите, т.е. не се очертава и да подпишат договор.

*

Константин

« Отговор #931 -: Октомври 24, 2012, 09:43:13 am »
Ами реалността е че С има възможностите и връзките да прави бизнес и си търси добър партньор, понеже се е напатил досега :) В лицето на другия - В, той вижда точно такъв бизнес партньор, с когото да работят заедно ( в сферата на търговията ) и затова му е направил предложение. В му е казал, че ще му отговори до началото на декември :) Общо взето това е ситуацията :)

*

Константин

« Отговор #932 -: Октомври 24, 2012, 09:51:09 am »
Благодаря за отделеното време :)

*

Grace

• 2257
« Отговор #933 -: Октомври 24, 2012, 10:01:51 am »
извън хорара на Константин - ако единия от двамата си ти, в края на януари или началото на февруари, ще имаш възможност за успешно партнъорство  :blink: 

*

Константин

« Отговор #934 -: Октомври 24, 2012, 10:04:21 am »
Grace, не съм забравил какво ми каза :) Иначе, не съм нито един от 2мата, но единият ми е близък :)

« Отговор #935 -: Октомври 25, 2012, 02:46:13 pm »
У1 Марс няма връзка с У10 Слънце, Луната има сходяща квадратура с У1 и У6 Марс. И Сатурн си ковнала на АС, а това според някои астролози означава забавяния, пречки.
Единственият положителен аспект е тригонът Луна/Меркурий. Относно парите може би ще получиш подкрепа от брачен партньор или приятел (Меркурий е У8 и У11).
Съжалявам, че не виждам положителен отговор в картата. Надявам се, че греша!

*

Papy

• 4343
« Отговор #936 -: Октомври 25, 2012, 05:53:54 pm »
Уф-не е добре
А вариант ли е някаква надомна почасова работа?

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #937 -: Октомври 25, 2012, 07:57:50 pm »
Да приема ли работата във фотоателието или да почакам нещо по-добро?
Няма какво да чакаш- приемай!
Венера У7- споменатото фотоателие и У6-работата е  на МЦ, в скоро извършен тригон с твоя управител Плутон- харесали са те и са те наели за работа вече, Меркурий У10 ще извърши секстил с Венера У6- работата ще те удовлетвори напълно!! В момента управителите на твоя 4д са ретроградни- имаш проблеми, забавяне с преместването на дома, но Венера е управител на 4-ти, броено от 4-ти, покрай работата ще се устроиш в нов дом. Помоли ги за съдействие в тази насока. Луната е в 9д- това е 4-ти от 6-ти, показва крайният резултат на въпроса, за който питаш- Луната последно е извършила хармоничен аспект  със Слънцето У9- развръзката е благоприятна за теб, а що се отнася до заплатата- на повечето места декларират по-ниска работна заплата, за да плащат по-малко данък, останалата част я дават скришно на ръка на работниците.

10 dni veche hodq na obuchenie vyv Fuji, no dnes mi kazaha, che ne se spravqm dobre s klientite, che mnogo se pritesnqvam, che sym imala nqkakva bariera i t.n. ... Ne znam weche dali izobshto stavam za neshto. Kazaha da si pochina 2 dni i da ida v nedelq i ponedelnik otnovo, togava shte reshat dali shte me vzemat. Ako ne si namerq skoro rabota, nqma da moga da ostana v Sf, a nqmam nikakvo jelanie da se vryshtam vkyshti i da byda porednata, koqto ne uspqva da se spravi v golemiq grad, ne iskam... :( Oshte nqmam kvartira. wsqka wecher otsqdam pri nepoznati. Bqh v centyra, posle v Suhata reka, posle v Drujba 1, posle v Ovcha kupel 2, posle v Ok 1, posle v Lozenec, sega sym v Dyrvenica...

Zadavam nov vypros: Shte me vzemat li na rabota vyv Fuji? 20:56, Sofia
Mersi, ako nqkoi se otzove.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #938 -: Октомври 25, 2012, 08:03:10 pm »
Мисля, че "да". Луната (управител на въпроса) в 10-тия дом (работата) ще завърши тригон с У1 Меркурий в 6-ти, пренасяйки към него светлина от У10 Сатурн.
Надявам се, че не греша. Единственото ми съмнение е, че липсва директен аспект между Меркурий и Сатурн. Успех!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #939 -: Октомври 26, 2012, 08:37:54 am »
Имам един хорарен въпрос, съмнявам се отговорът да е положителен, но го пускам за упражнение, за да сверим часовника утре.  :blink:

Въпросът е "Ще получа ли поръчката"?

15.10.2012, 20.58 ч, Варна

Давам обратна връзка по този новолунен хорар с Луна без курс.

Не само получих поръчката, а и я заплатиха бързо, мина без никакви проблеми... Вчера получих смс уведомяване за постъпване на пари по банка.

Честито на позналите и благодаря!  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.